Да защитим кучето, което защитава нас.

Марто, който беше изхвърлен като бебе от недобросъвестни развъдчици, но има късмета да бъде осиновен от нас, се превърна в едно голямо, умно и любвеобилно куче. Оказа се овчарско куче и е добър пазач. Живеем във вилната зона, на границата с гора, с трима постоянно живущи, на малко селце. Разхождаме го без каишка, в гората, където няма други посетители.

Всеки, който ни посещава, трябва да е одобрен от него. Марто е много социален, играе с други кучета и деца, особено с тези на съседите. Ходи им на гости и не прави никакви бели. Научен е на команди и не вреди на котки, кокошки и дребни животни.

За съжаление има две жени, които идват за уикенда, твърдят, че ги е страх от големи кучета и го смятат за агресивен, затова неуспешно настройват останалите съседи срещу него.

Моля, който познава Марто, играл е с него или мисли, че кучето не трябва да се отглежда на синджир, а като пълноправен член на семейството, да подпише.


Весела Петева Терзиева    Свържете се с автора на петицията

Подпишете тази петиция

Подписвайки се, приемам, че Весела Петева Терзиева ще може да види цялата информация, която предоставям в този формуляр.

Няма да показваме публично вашия имейл адрес в онлайн среда.

Няма да показваме публично вашия имейл адрес в онлайн среда.


Давам съгласие за обработка на информацията, която предоставям в този формуляр за следните цели:
Упълномощавам Весела Петева Терзиева да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на следните страни:




Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...