Петиция за откриването на директни полети от Валенсия до Пловдив и обратно

Уважаеми сънародници,

целта на тази петиция е откриването на директни полети от Валенсия до Пловдив и обратно. Колкото и дълго да сме живели в Испания и колкото и добре да сме се интегрирали в испанското общество, култура и порядки, за да бъдем наистина щастливи повечето от нас имат нужда от контакт с „всичко българско и родно“.

Призовавам всички, които подкрепят идеята да подпишат петицията. Всеки подпис може да бъде решаващ и да ни осигури по- лесен достъп до родните ни места в Южна България (и не само), по- чести срещи с роднини, близки и приятели, както и възможност за кратки или не чак толкова кратки забежки до планинските ни курорти в Родопите.

Тази петиция ще бъде връчена на Министерството на транспорта с помощта на Генералното консулство на Република България във Валенсия.

ВАЖНО! Моля, не забравяйте да потвърдите подписа си като влезете в електронната си поща, която сте заявили при подписването на петицията. На страницата на петицията няма да бъдат публични никакви Ваши данни (имена и електеронна поща), които сте представили при подписването, ако изрично не отбележите обратното в съответното поле. Моля след подписването отбележете в съответното поле, че упълномощавате автора на петицията да покаже въведените лични данни на лицата, които ще взимат решения относно тази петиция.

Подписвайки се, приемам, че Силвия Иванова ще може да види цялата информация, която предоставям в този формуляр.

Няма да показваме публично вашия имейл адрес в онлайн среда.

Давам съгласие за обработка на информацията, която предоставям в този формуляр за следните цели: