За максимална ефективна присъда за Габриела Сашова и Красимир Георгиев, и за законодателни промени, предвиждащи по-тежки наказания за престъпления, извършени срещу животни!

За максимална ефективна присъда за Габриела Сашова и Красимир Георгиев, и за законодателни промени, предвиждащи по-тежки наказания за престъпления, извършени срещу животни! / Съобщения / Да се намерим / Коментари

Гост

2025-03-21 06:23

Благодаря, че събрахме ужаса и гнева на хората в позитивен акт. Работя с хора и често се чувствам изцедена да давам, и то под напрежение. Така, че ви разбирам и подкрепям. Петицията трябва да стигне до властта.След това ще рухнете и ще започнете отново да се издигате, това е цикълът. Прегръщам ви и благодаря от сърце.
Цвети

2025-03-21 06:31

Здравей, Моника,

Поклон пред теб за това, че влагаш душата си в каузи като тази, че си гласът на всички нас - останалите, които без хора като теб, ще останем нечути. Благодаря ти, че си сложила живота си на пауза, за да служиш на по-висша цел, и да даваш възможност на нас, с много по-малко усилия, да служим също.

Респект към всичко, което правите в КАЖИ! Съзнавам колко негатив и болка минава през вашия екип и че въпреки това не се отказвате, но продължавате да светите!

Силни прегръдки и за мен ще бъде радост, ако поискаш да се сприятелим.

С обич, Цветелина

Гост

2025-03-21 06:36

Благодаря ви от сърце.Това общество има нужда от хора като вас.Бъдете здрава.

Гост

2025-03-21 06:37

Искам да Ви благодаря за това което направихте. Следя ежедневно какво се случва с петицията и как подписите нарастват. Аз съм споделила петицията в профила си, с приятели и познати, в канала си в ютуб. Не можех да остана безучастна, и точно за това искрено Ви благодаря за създаването на тази петиция, за това че сте се сетили за това нещо. Кажете ми сега, моля ви, колко още гласове трябва да се съберат, да да влезе във Висшия Върховен Съд петицията и да не бъде игнорирана като всичко останало в тази държава?

Гост

2025-03-21 06:54

Права сте за всичко. Срамувам се, че дори не ми хрумна да Ви пиша. А новината за тези безобразни зверства срина и мен. Възхищавам се на енергията Ви, на това че действате, вместо безропотно да стоите и да съсипвате психиката си, наблюдавайки пасивно какво се случва. Успех във всичко, проеокирахге ме към много размисли. Благодаря! 

Гост

2025-03-21 06:56

Благодаря Ви за подписката, за отделеното време, за безсънните нощи, ….. за всичко! Благодаря!
Дано обновяването на природата пробуди доброта и състрадание и в душите ни, дано!!!!!
Бъдете здрава!

Гост

2025-03-21 07:01

Благодаря ви, Моника! За отдадеността, за посвещението, за готовността да се борите, да отстоявате! Хора като вас ми засилват вярата, че доброто е живо, че младите са бъдещето, за което ние сме работили! Бъдете благословена!

Тази публикация е изтрита от своя автор. (Покажи подробности)

2025-03-21 07:02

Гост

2025-03-21 07:03

Благодаря ви от сърце ♥️за това, че сте отделили толкова много време и енергия за организацията на тази петиция! Разбирам напълно какво ви е на душата, аз също отделих време за разпространението и знам как се чувствате! 🙏🏻
Благодаря! ♥️

Гост

2025-03-21 07:20

Здравейте, Моника! Наистина се възхищавам на хора като Вас! Може би защото самата аз нямам тази смелост... Или пък да не ме помислят за луда... :-) За съжаление не мога да помогна освен с подписа си и да изкажа възмущение, неодобрение, погнуса, страх, жал и още много чувства към онези индивиди. Винаги съм обичала животните, помагам доколкото мога на бездомните и всяка тяхна болка дълбоко ме ранява. След неприятни новини/ без значение дали са дадена статия или виждайки на живо страдалче/ винаги преживявам нещата. Както казвате- кръвното скача, облива ме студена пот, причернява ми. У дома стигаме до кавги, защото казват, че се натоварвам психически и да приема, че не мога да помогна на всяко едно животинче. Само че...аз искам... Чрез Вашата петиция "виждам" колко хора,обичащи животните, има и това ме кара да се усмихвам и да вярвам, че може да се постигне нещо.
Благодаря!!! С Вас сме и доколкото можем ще помагаме, та дори и само духовно!

Anonymous

2025-03-21 07:37

Аз съм Теменужка Стоянова

От името на всички нормални хора ти благодаря, Моника, за това което правиш! Радвам се че все още има хора с души, защото бездушието е навсякъде около нас. Ние за животните сме богове, те са беззащитни, често пъти не могат да си намерят храна и се нуждаят от нас. Така ли Бог постъпва със своите чеда?! Смятам че основната причина за това поведение е безверието! Желая ти най-вече да си здрава и все с този хъс да събуждаш човешкото в хората и да ги водиш към добро!

Поздрав и благодарност!

Гост

2025-03-21 07:49

Здравейте и поздравления за инициативността!

Насреща съм да съдействам, с каквото е нужно!

Гост

2025-03-21 07:54

За такива изроди трябва да има смътна присъда не заслужават да дишат

Гост

2025-03-21 08:00

Здравейте Моника!
Адмирации за волята, мотивацията и заемането на активна позиция за реална промяна през действие.
Аз съм съмишленик на каузата, както всички до които е достигнала или още не петицията.
Необходими ли са още подписи ? Какви други мерки могат да се поемат от гражданското общество, така че да доведат до позитивни промени?
С радост бих отделила време да науча как мога още да подкрепя инициативата и нямам против да установим контакт.
Успех!

Гост

2025-03-21 08:06

Здравейте! Писането не ми е силна страна, но мога да кажа едно голямо БЛАГОДАРЯ ВИ! За съжаление винаги е било така и най вероятно ще бъде. Пример мога да дам за нашите велики българи - ЛЕВСКИ, БОТЕВ и други, колко са.. броят се на едната ръка. А социалните мрежи може би са най безмисленото нещо създавано някога (поне на мен) защото там почти всички намират отеха, но нищо не се случва.

Гост

2025-03-21 08:08

Благодаря Ви Моника!Надявам се престъпниците да получат адекватни присъди и най после да има в България зоополиция ,която да работи .

Гост

2025-03-21 08:10

Сърдечни благодарности за това, което правите. Бъдете здрава и се пазете. Трябва да има по вече хора като вас. Така заедно ще успеем.

Гост

2025-03-21 08:11

Здравейте! Възхищавам се на направеното от Вас и Ви благодаря! От както научих и аз постоянно пиша имейли и съобщения на всички хора и организации по света, които се интересуват от правата на животните. И НИТО ЕДИН български известен човек не отговори, не хареса, не каза нищо?! Пиша си с много обикновени хора, които също като нас обичат животните и искат да променят нещата, надявам се да успеем. Ще ми бъде приятно да общуваме :)

Гост

2025-03-21 08:18

Здравей Моника! Едно голямо Благодаря за Човешката инициатива! България и света имат нужда от Хора като вас ,организаторите и будителите са всякога нужни на Човечеството! В забързаното ежедневие ние забравяме да бъдем истински и добри,но когато в сърцето има съчувствие и присъствие на Бог ,ние се пълним с любов! Благодаря ви ,че ви има! С уважение: Т. Дечева - Стара Загора - Рим

Гост

2025-03-21 08:18

Благодаря Ви за това което направихте! В цялото това ужасно нещо, беше хубаво да разбера колко много сме хората, които не можем да го понесем и ни пука. Признавам си, че не очаквах. Моля отговорете ми дали и каква роля имат петициите в правния мир или стойността е основно морална.

Гост

2025-03-21 08:20

Здравейте, Моника! Искам да изкажа специална благодарност за инвестираното време в тази кауза, за съжаление за изключително неприятен повод. От малка обожавам всички животни, независимо дали са домашните ми любимци или такива без дом и се отнасям с огромна любов към тях. Когато прочетох за случилото се бях потресена. Не мога да повярвам, че има същества като тези, които биха причинили подобно нещо на друго живо същество, беззащитно при това. Тази “дама” някой ден ще бъде майка, ще възпитава и децата си по този начин. Не искам да вярвам, че подобно възпитание трябва да бъде наследявано. Такива изроди не заслужават свободата си!Благодаря за отдадеността Ви и затова, че направихте петицията. Надявам се най-накрая органите да вземат съответните мерки и този тормоз над животни да спре, като се наложи възможно най-тежко наказание на извършителите. За мен това не са хора, това са изроди!!! Апелирам за огромна финансова глоба и лишаване от свобода за възможно най-дълъг срок заради жестокостта, която са извършили. Както и да се въведе закон като в страните на запад и при подобни ситуации да има тежко наказание!! Дано някой обърне внимание на усилията, които са положени!

Гост

2025-03-21 08:25

Благодаря Ви за инициативата и отдадеността. Злото си е зло под каквато и да е форма. Не бива нещата да останат просто така.

Гост

2025-03-21 08:27

Благодаря, че има хора като Вас! Попадайки на клипа, още първия ден, не бях на себе си. Вечерта и внучетата ми го показаха, дали това беше причината, но малкият е с повръщане цяла седмица. Плакаха, аз с тях. Не можем да си представим тормоз над нашите животинки. Тези, наистина трябва да получат адекватна присъда. Това поведение не е на нормален човек. Ако не се направи нужното, тези издевателства ще продължават. Както неадекватни присъди на убийци на хора, поставят на карта живота на други хора. Става ми жал, когато видя болно животинче, нуждаещо се от лечение и винаги пускам поне по няколко смс-а. Или превод, според възможностите ми, по банкова сметка. Възхищавам се на хората, които спасяват и лекуват невинните душички. Моля се, внучетата ми, винаги да са добри и състрадателни към животинките. Бъдете здрави! С вас сме!

Гост

2025-03-21 08:51

Здравейте
Много Ви благодаря от мое име и от името на всички мой приятели които обичат животните за това че поехте тази инициатива да ни поведете и ние се отзовахме веднага.Аз имам три кучета и изпитах невероятен ужас че има такива хора около нас.Действително всички хора са потресени как може да има такива психопати и се надяваме да бъдат осъдени на най дългият срок но да се изтормозят бавно и мъчително за да изпитат това което са причинили на бедните животинки.
Дано да успеем този път
Да сте живи и здрави всички човечни хора за да заживеем в по добър свят.

Гост

2025-03-21 08:52

Моника, благодаря Ви! Благодаря, че имате сърце, че истински ви е грижа за тези невинни същества, които са били погубени по този ужасяващ начин! Аз и семейството ми от години се грижим за бездомните животни, осиновили сме си 3 кучета и 10 котета от улицата и ги считаме за част от семейството ни! Благодаря ви, че ни убединихте и мотивирахте да излезем да се борим за справедливост, макар и никой от нас никога да не успее напълно да се отърси от това зверство! Дано този път останем обединени срещу тези изродски деяния!

Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 1000 човека.

Научете повече...