За максимална ефективна присъда за Габриела Сашова и Красимир Георгиев, и за законодателни промени, предвиждащи по-тежки наказания за престъпления, извършени срещу животни!

Гост

/ #71

2025-03-21 08:20

Здравейте, Моника! Искам да изкажа специална благодарност за инвестираното време в тази кауза, за съжаление за изключително неприятен повод. От малка обожавам всички животни, независимо дали са домашните ми любимци или такива без дом и се отнасям с огромна любов към тях. Когато прочетох за случилото се бях потресена. Не мога да повярвам, че има същества като тези, които биха причинили подобно нещо на друго живо същество, беззащитно при това. Тази “дама” някой ден ще бъде майка, ще възпитава и децата си по този начин. Не искам да вярвам, че подобно възпитание трябва да бъде наследявано. Такива изроди не заслужават свободата си!Благодаря за отдадеността Ви и затова, че направихте петицията. Надявам се най-накрая органите да вземат съответните мерки и този тормоз над животни да спре, като се наложи възможно най-тежко наказание на извършителите. За мен това не са хора, това са изроди!!! Апелирам за огромна финансова глоба и лишаване от свобода за възможно най-дълъг срок заради жестокостта, която са извършили. Както и да се въведе закон като в страните на запад и при подобни ситуации да има тежко наказание!! Дано някой обърне внимание на усилията, които са положени!

Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 1000 човека.

Научете повече...