За максимална ефективна присъда за Габриела Сашова и Красимир Георгиев, и за законодателни промени, предвиждащи по-тежки наказания за престъпления, извършени срещу животни!
- Петиция
- Съобщения 4
- Подписи 200 997
- Коментари
- Статистика
- Политика за поверителност
- Допълнителна видимост
За максимална ефективна присъда за Габриела Сашова и Красимир Георгиев, и за законодателни промени, предвиждащи по-тежки наказания за престъпления, извършени срещу животни! / Съобщения / Да се намерим / Коментари
Гост |
#12025-03-20 19:07Благодаря ти, Моника! Направи нещо уникално с тази петиция, браво! |
Гост |
#22025-03-20 19:13Аз имам желание да се свържа с Вас и да се сприятеля! |
Гост |
#32025-03-20 19:17Благодаря Ви! Това ,което направихте заслужава признание, браво! Смятам ,че има нужда и от създаване на Зоо полиция ,защото има много други такива изверги и смятам, че трябва да има следене на това как са тренирано животните. Те са най-чистите същества. Хората са се самозабравили и тази стигма ,че човека в най-висшето същество е мнооого остаряла… Но браво на вас наистина, бъдете жива и здрава и дано нещата се подобрят, вярвам , че има надежда, щом има хора като вас! |
Гост |
#42025-03-20 19:44Благодаря Ви! Правите нещо много хубаво! Радвам се,че има хора като Вас, не сте сама, тук сме и сме будни. Бъдете здрава, грижете се за себе си, заедно ще се справим, колкото и да е трудно и тежко в такива ситуации. |
Гост |
#52025-03-20 19:48Здравей Мони! Наричам те с умалително име защото те чувствам близка, въпреки че не те познавам лично. Благодаря ти за всичко, което направи, правиш и няма да спреш да правиш. Надявам се, че всички ние които подписахме и тези които не са по някаква причина, но им пука за животните, децата ни, животът който живеем да не спрем тази борба. Надявам се да не замлъкнем утре. Надявам се да се борим за тази промяна и за всяка следваща. Само ако сме единни и постоянни ще успеем. Знам, че можем всички заедно! Благодаря ти отново❤️ Не оставяй огънят да угасне и ние ще сме там да го поддържаме заедно с теб! |
Ди |
#62025-03-20 19:55Моника , вие сте абсолютно права , огромен респект към вас ! И аз искам да общуваме и да бъда полезна в тази кауза , както и за промяна на закона за малтретирането и убиването на животни ! |
Николай Атанасов |
#72025-03-20 20:08Поздрави за това, което направихте. Вие сте стойностен човек и аз от сърце Ви желая всичко най-добро. Дай Боже, каузата да успее! |
Гост |
#82025-03-20 20:09Благодаря ви че ви има! |
Гост |
#92025-03-20 20:17Съживихте добрината и чувството за справедливост! Запалихте искрата на гнева и нетърпимостта в хората! Не в името на интереси и облаги, а в името на живота на невинните, които го заслужават повече от нас! БЛАГОДАРЯ ВИ! |
Гост |
#102025-03-20 20:24Благодаря, че има будни хора, като Вас! Подкрепяме Ви! |
![]() Anonymous |
#112025-03-20 20:27Адмирации, Моника! Бъдете жива и здрава и все така непримирима към злото и жестокостта към невинните създания. |
Гост |
#122025-03-20 20:32Един огромен поклон, че съществувате и поехте отговорност по въпроса!!! ❤️ |
Гост |
#132025-03-20 20:39Адмирации и поклон пред теб,Моника! Велика си! Вярвам в доброто и в добрите хора като теб! |
![]() Anonymous |
#142025-03-20 20:42Да действително, бих искала да изкажа благодарност, че сте отделили и отделяте от своето време в името на кауза която събуди хората. Прекрасно е, че сте се спомнили, и ни обедини в това ужасно преживяване на което станахме свидетели и което открадна съня и спокойствието ни. |
Гост |
#152025-03-20 21:02Благодаря за любовта ви към животните! Те го заслужават. Продължавайте все така. Има още много каузи за , които народа трябва да бъде пробуден. |
Гост |
#162025-03-20 21:05Прочетах половината ма да с вас съм и искам тези двама боклуци да влезнат в затвор или ще ги лежа аз в затвор |
Гост |
#172025-03-20 21:08Благодарим за отдадеността, каузата не само си заслужава, а променя манталитет и животи. Няма по хубава благодарност от промяна към по-добър свят и съзнателно да сме частичка от тази промяна. |
Гост |
#182025-03-20 21:09Какво следва от тук нататък? |
Гост |
#19 Re:2025-03-20 21:13Благодаря за коментара ❤️❤️❤️. Пишете ми лично от ,, Свържете се с автора на петицията" отдолу под самата петиция, за да можем да обменим връзка, където да поддържаме контакт. |
Гост |
#20 Re:2025-03-20 21:14Благодаря за коментара ❤️❤️❤️. Ако желаете, пишете ми лично от ,, Свържете се с автора на петицията" отдолу под самата петиция, за да можем да обменим връзка, където да поддържаме контакт. |
Гост |
#21 Re:2025-03-20 21:16Благодаря за коментара ❤️❤️❤️. Ако желаеш, пиши ми лично от ,, Свържете се с автора на петицията" отдолу под самата петиция, за да можем да обменим връзка, където да поддържаме контакт. |
Гост |
#22 Re:2025-03-20 21:16Благодаря за коментара ❤️❤️❤️. Ако желаете, пишете ми лично от ,, Свържете се с автора на петицията" отдолу под самата петиция, за да можем да обменим връзка, където да поддържаме контакт. |
Гост |
#232025-03-20 21:17Здравейте, не съм свикнал да чета съобщения след петиции, които вече са задействани. Нямах представа какво да очаквам, но описаното от вас е това, което се случва и в дома ни - жена ми не може да спи, аз имах високо кръвно, а принсипно съм със супер стабилно такова. Радвам се, че сте поели инициативата и се надявам да постигнем нужното наказание за уродите, както и коренна промяна в отношението към подобни престъпления. Не се борите напразно, не сте неоценена - просто това е ново за всички ни и много от хората все още нямат вяра в силата на обществената инициатива. Подкрепяме ви напълно и благодаря за усилието, което се надявам да доведе до резултати! |
Гост |
#242025-03-20 21:39Моника, сърдечно ви благодаря за инициативата, отдадеността и смелостта. Малко хора ще съберат тази смелост и дързост да направят това, което успяхте да направите вие. |
Гост |
#252025-03-20 21:49Вие сте истински човек! Всички трябва да се борим срещу насилието! Благодаря че Ви има и създадохте тази петиция! Дано има някакъв резултат! Обичам животинките до болка и помагам с каквото мога ! Бъдете здрава! |