За максимална ефективна присъда за Габриела Сашова и Красимир Георгиев, и за законодателни промени, предвиждащи по-тежки наказания за престъпления, извършени срещу животни!
- Петиция
- Съобщения 4
- Подписи 201 065
- Коментари
- Статистика
- Политика за поверителност
- Допълнителна видимост
За максимална ефективна присъда за Габриела Сашова и Красимир Георгиев, и за законодателни промени, предвиждащи по-тежки наказания за престъпления, извършени срещу животни! / Съобщения / Да се намерим / Коментари
Гост |
#1012025-03-21 23:37Здравей, Моника, Благодаря, че си възстанала. Искрено и сърдечно. Моля те, не се отчаивай, че никой не ти благодари лично. Знаеш, думите в момента са недостатъчни, разхвърлени и хаотични, както и мислите към случилото се, защото се прожектират веднагически към това, което си направила, макар и не към теб, директно и лично. Аз лично не мислех за нищо друго тази седмица. Понеже нямах сила да видя снимки от действията на тази твар (имам котки, които обичам повече от себе си) оставих въображението си да си представя как всичко това е ставало. Чудих се дали, котките които са й попадали в ръцете са се опитвали да избягат, да я одерат и в същия момент си представях какво би станало и в този момент с тях. Но за мен всичко това допира до неизразимото и до това за което нямаш концепция и думи да си преведеш, защото не е от този свят. Тази жестокост не е от този свят. Даваш платформа, в която всеки да се подпише и да каже рационално, защо тези хора трябва да бъдат осъдени. За мен това беше единствения момент, в който успях да мисля целенасочено рационално. След това отново потънах в мисли, в необяснимото, в нерационалното. Не се отчаивай, ако не ти благодарим сега и веднага. Мисълта е в момента (и с причина) другаде. Но сега като се замисля, ти благодаря искрено за това, че даваш място на мисълта да заеме форма да се противопостави в това обстоятелство което отнема всичко мислимо. Благодаря ти. С уважение, Наталия |
Гост |
#1022025-03-22 05:18Аз ви благодаря за инициативата, която подехте! Всъщност ,това е сериозна битка и в нея сме заедно. Бъдете здрава! |
Гост |
#103 Re: !2025-03-22 06:19 |
Гост |
#1042025-03-22 08:35Здравейте Моника, Казвам се Мартина и бих искала да споделя колко съм признателна за това което правите в името на България, за хората които имат морал и не на последно място животните които нямат глас. Радвам се че организирахте тази така важна петиция която ще е начало за по-строги закони в България срещу престъпления извършени срещу животни! Аз живея в Северна Ирландия от 24 години, но любовта и носталгията към моята родина, и всичко Българско никога не увяхнаха! Имам специално отношение към бездомните животни и мечтата ми е, един ден да се върна и да помагам на изоставени на улицата животни! Преди четири години, намерихме две изхвърлени кученца и ги взехме при нас в Ирландия, беше много трудно, но с помощта на малко но много специални хора успяхме! Благодаря ви за всичко което правите и винаги съм насреща за доброто на милите кучета, котета, и всички живи безгласни души! Бъдете здрава! Мартина Илиева |
Гост |
#1052025-03-22 09:04Благодаря за смелостта и отдадеността Ви Моника! Аз ви подкрепям и също съм много чувствителна на тази тема! |
![]() Anonymous |
#1062025-03-22 09:24Здравей! С теб сме, заедно сме в това, което започна. Благодаря ти! Като погледна в очите някое животинче виждам човек в него. А като погледна колко хора се присъединиха към петицията, надеждата ми за хората се връща. |
Гост |
#1072025-03-22 10:18Благодаря ти за чудесната работа, която си свършила, наистина успя да събудиш обществото, бъди здрава и продължавай с добрините и да ти се връщат и на теб добрите дела! |
Гост |
#1082025-03-22 16:33Здравей, много е тъжно да чуя какво търпиш покрай всичките подписи, и през какви черни възгледи прочиташ ежедневно. Макар и през интернет да е с хипербола, анонимността помага на много хора да изкарат точно каквото мислят, но това не значи че е абсолютната реалност, и много се надявам и ти да го осъзнаваш това. Факта че има толкова "социопатни" коментари произлиза главно от съпричастността на тези хора към животните, просто през този анонимен портал, повечето им коментари спадат към екстремизъм от колкото нещо друго, но това винаги е бил проблемът при българите. Ние като народ от стотици години, имаме много търпение, но ако то избухне, очаквай да е много силно. Все пак, искам и аз да ти се отблагодаря за петицията, правиш нещо изключително добро и ти пожелавам всичко да се получи както искаш към края. |
Гост |
#1092025-03-22 16:47Здравейте, Моника! Първо адмирации за голямото сърце, отдадеността и времето Ви за такава кауза. Напоследък разчитаме най-вече на гражданско общество и на Вселенските закони и по-малко на институции. Ако мога да Ви бъда полезна ще се опитам да Ви подкрепя и на дело не само на подпис. :) Свъжете се с мен на емйла ми и може да си разменим телефоните. Не позлвам ФБ или инстаграм. Поздрави, Любов |
Гост |
#1102025-03-22 17:29Благодаря Моника Нека да сме едно силно гражданско общество, с нетърпимост към жестокостта и бездушието. Хора, сега са животни, след това ще посегнат и на деца ни! |
Гост |
#1112025-03-23 07:55Благодаря Ви за всичко,което правите в името на животните.Ние не трябва да допуснем някои като Габриела,която дори е на годините на моята дъщеря и един извратеняк като Красимир да се отърват леко и безнаказано.Гражданската ненавист и искане на ефективни присъди не трябва да спира дори и години да минат.За да се разбере,че всяко живо същество има право да живее на тази земя необезпокоявано. |
Гост |
#1122025-03-23 08:26Благодаря ти от сърце за всичко , Моника 🥰🥰🥰 ! Не знаех , че мога да ти пратя съобщение !!! Господ да ти дава много здраве и щастие ! ❤️❤️❤️🍀🍀🍀🙏🙏🙏 |
Гост |
#1132025-03-23 08:56Благодаря Ви и се надявам онези да си получат заслуженото и да спре това насилие,тормоз и убийства върху животни и хора ! |
Гост |
#1142025-03-23 16:58Благодаря за огъня, който носиш! Благодаря за силата, която имаш! С теб съм, и с всички непримирими към жестокото отношение към животните ! |
Гост |
#1152025-03-23 19:41НЕКА ВСИЧКИ БЪДЕМ ПО-ДОБРИ!!!! ВСЕКИ ДА СИ ПОЛУЧАВА ЗАСЛУЖЕНОТО ЗА ДЕЯНИЯТЯ |
Гост |
#1162025-03-24 06:38Благодаря ти от сърце. Обичам те за това което правиш. Безгласните го заслужават повече от всеки друг... |
Гост |
#1172025-03-24 08:23Благодаря Ви, че инициирахте петиция! Няма достатъчно думи, с които да изразя отвращението си и ненавистта си към престъпленията и извращенията на тези НЕ човеци! Благодаря Ви, за будната гражданска съвест и за проявената смелост! Благодаря Ви! С огромно уважение към Вас : Румяна Кутоманова |
Гост |
#1182025-03-24 11:15Моника,благодаря от сърце за вашата кауза в защита на невинните животни и иска за наказание за техните тирани! Подкрепям Ви в започнатото дело!Изпращам Ви топла прегръдка и Ви се прекланям,че се заехте да отворите сърцата на хората в България.Аз живея в чужбина от 23 години.Само веднъж имаше такъв случай с насилие срещу 2 кученца.В Б-я хората имат още много да научат,че тези мили същества като нас изпитват болка,радост и тъга.А,дават огромна любов която ние ,,Човеците" понякога не я заслужаваме.Прекланям Ви се! Бъдете здрава и щастлива! |
Гост |
#1192025-03-24 18:23Как да се свържа с вас аз също искам връзка с тези ,които наистина обичат и уважават животните .Имам домашен любимец и дори от както разбрах за тези убийци повярвайте ми първите няколко дни бях в шок и не съм спала от яд и нерви буквално ми разбиха психиката ,дано никога повече да не ни се налага да преживяваме този кошмар.Благодаря ви за отговора! |
Гост |
#1202025-03-24 19:31Адмирации за теб,Моника! Трябва да има повече хора като теб ! |
Гост |
#1212025-03-25 00:36Здравейте, благодаря искрено за петицията и за отношението! Ние българите в чужбина я препращаме и в различни форуми. Видях последно пост на една организация в Германия. Под него, абсолютно всеки коментирал потвърди, че е подписал и препратил. Това бяха над 300 души. Нужно е това, защото това престъпление има и трансграничен елемент. "Клиентите" са били чужденци и са също толкова виновни за тази изродщина. Аз не мога да забравя още тези очи на тези животинки, изпълнени с неописуем ужас, страдание и болка. Муцунките им. Не мога да понеса как тези изверги са продавали техните писъци и терзания, изтезания с часове и гаврите. Не мога!😭 Дължим им го на тези изстрадали душички да успеем да надвием над злото още от СЕГА и престъпниците да бъдат наказани с цялата строгост на закона. |
Гост |
#1222025-03-25 07:13Благодаря ти за усилията Моника Мишева ⚘️Да...докара ме до нервна криза ,просто полудявам като си представя бавния ужас и агония на животните.Аз така обичам котки и това ме срази,а зайчетата,другите животинки те също имат чувства.Веднага подписах и всички мои познати,в които съм сигурна.Дано 🙏 тази петиция да произведе ефект и да получат поне 20г. макар, че изродите заслужават много повече и 10000 живота няма да им стигнат да си изкупят кармата ,която натрупаха за зверствата си !! |
![]() Anonymous |
#1232025-03-25 15:22Здравейте, много ви благодаря за петицията която направихте и за всички положени усилия! Радвам се, че има хора като вас които да по повдигат важните въпроси и да се борят за смислени каузи. Много жалко, че българското законодателство не може да защити тези невинни същества станали жертва на тези изверги, дано Бог ги накаже със същите мъки които са причинили на животинките. Не мога да кажа нищо повече защото много се разстройвам и се чувствам безкрайно безполезна, че не мога с нищо да помогна. :( |
Гост |
#1242025-03-26 15:34Много ми се иска да вярвам , че ще има резултат от Вашата инициатива. Омръзна ми от безнаказаността на такива изчадия , защото нямам друго определение за такива индивиди. Няма друга такава територия , защото това не е държава, с такова отвратително отношение към животните.Благодаря Ви за инициативата да привлечете повече хора към тази кауза. Надява са на реален резултат от петицията и ще следя с интерес развитието й. |
Гост |
#1252025-03-26 19:27Благодаря Ви за това, което направихте. Вие сте като една бяла лястовица, която събужда хората за едно по-добро бъдеще, без насилие и жестокости, които не водят до нищо добро. Бъдете здрава и все така силна. |
Борба срещу насилието над животни: За по-строги наказания и защита
Насилието на Животните от Габриела Сашова и Красимир Георгиев
Преименуване летище Граф Игнатиево на Капитан Димитър Списаревски
Финансиране на кастрационна програма на национално ниво, контрол по ЗЗЖ,ЗВМД,НК325б
Има ли нещо, което искате да промените?
Промяната не се случва, ако мълчите. Авторът на тази петиция се изправи и предприе действия. Ще направите ли същото? Стартирайте социално движение, като създадете петиция.
Стартирайте собствена петицияДруги петиции, които може да Ви интересуват
За запазване правото на родителите да извиняват отсъствия до 15 дни годишно
10160 Създадено: 2025-04-16
За максимална ефективна присъда за Габриела Сашова и Красимир Георгиев, и за законодателни промени, предвиждащи по-тежки наказания за престъпления, извършени срещу животни!
201065 Създадено: 2025-03-14
Природа без клетки! Граждани ПРОТИВ изграждането на зоологическа градина в град Пловдив!
669 Създадено: 2025-04-14
ПОДПИСКА ЗА ЕФЕКТИВНА ПРИСЪДА ЗА УБИЕЦА НА ПЪТЯ НА СИЯНА
33550 Създадено: 2025-04-02
Отворено писмо против ЗАДЪЛЖИТЕЛНОТО религиозно обучение
4711 Създадено: 2025-02-08
Целогодишни полети от и до летище Бургас!
292 Създадено: 2025-04-14
Петиция с искане за средства за проектиране и изпълнение на воден цикъл в квартал Коматево
374 Създадено: 2025-04-10
Петиция против застрояването на двора на Хуманитарна гимназия “Св. Св. Кирил и Методий” и ОУ “Княз Александър I”, гр. Пловдив
3111 Създадено: 2025-03-24
ЗА ПОДВЕЖДАНЕТО ПОД ОТГОВОРНОСТ НА КУЧЕТО - УБИЕЦ (АКИТА) И НЕЙНИТЕ БЕЗОТГОВОРНИ СОБСТВЕНИЦИ
210 Създадено: 2025-04-15
Петиция за оставка на УС на АПИ, поради катастрофата с убитата Сияна!
13469 Създадено: 2025-04-02
Подписка срещу уволнението на директора на НИНКН - арх. Петър Петров
167 Създадено: 2025-04-19
Пътища, които убиват – България е №1 по смърт на пътя. Можем да променим това.
2619 Създадено: 2025-04-07
ЗА ИЗГРАЖДАНЕ НА ОБЩИНСКИ ПЪТ ДО С.О ПЕРЧЕМЛИЯТА И ЧЕРНОМОРСКА ПАНОРАМА!
161 Създадено: 2025-04-19
Минимум 20 млн от годишния бюджет на Столична община за имоти за зелени площи!
695 Създадено: 2025-04-01
Петиция за въвеждане на предмет "Грижа и състрадание към животните" в училище
195 Създадено: 2025-04-11
Преустановяване на изграждане на нови соларни и ветрогенераторни паркове на територията на Кюстендилска област.
120 Създадено: 2025-04-17
Ефективна присъда за майката на Адриан - Стела Алексиева и промяна в законодателството предвиждаща по-високи наказания и криминализиране на всяка проява на изтезание
11410 Създадено: 2025-03-27
Да превърнем изоставения терен на бившето военно поделение над магазин Алати в обществен парк.
592 Създадено: 2025-04-08
НЕ! На RDF отпадъците в ТЕЦ Сливен
100 Създадено: 2025-04-15
Петиция за разрешаване отсъствието на ученици с декларация от родител
8372 Създадено: 2023-10-11