За максимална ефективна присъда за Габриела Сашова и Красимир Георгиев, и за законодателни промени, предвиждащи по-тежки наказания за престъпления, извършени срещу животни!

Гост

/ #104

2025-03-22 08:35

Здравейте Моника,
Казвам се Мартина и бих искала да споделя колко съм признателна за това което правите в името на България, за хората които имат морал и не на последно място животните които нямат глас.
Радвам се че организирахте тази така важна петиция която ще е начало за по-строги закони в България срещу престъпления извършени срещу животни!
Аз живея в Северна Ирландия от 24 години, но любовта и носталгията към моята родина, и всичко Българско никога не увяхнаха!
Имам специално отношение към бездомните животни и мечтата ми е, един ден да се върна и да помагам на изоставени на улицата животни!
Преди четири години, намерихме две изхвърлени кученца и ги взехме при нас в Ирландия, беше много трудно, но с помощта на малко но много специални хора успяхме!
Благодаря ви за всичко което правите и винаги съм насреща за доброто на милите кучета, котета, и всички живи безгласни души!
Бъдете здрава!
Мартина Илиева

Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 1000 човека.

Научете повече...