За максимална ефективна присъда за Габриела Сашова и Красимир Георгиев, и за законодателни промени, предвиждащи по-тежки наказания за престъпления, извършени срещу животни!

Гост

/ #101

2025-03-21 23:37

Здравей, Моника,
Благодаря, че си възстанала. Искрено и сърдечно.
Моля те, не се отчаивай, че никой не ти благодари лично. Знаеш, думите в момента са недостатъчни, разхвърлени и хаотични, както и мислите към случилото се, защото се прожектират веднагически към това, което си направила, макар и не към теб, директно и лично. Аз лично не мислех за нищо друго тази седмица. Понеже нямах сила да видя снимки от действията на тази твар (имам котки, които обичам повече от себе си) оставих въображението си да си представя как всичко това е ставало. Чудих се дали, котките които са й попадали в ръцете са се опитвали да избягат, да я одерат и в същия момент си представях какво би станало и в този момент с тях. Но за мен всичко това допира до неизразимото и до това за което нямаш концепция и думи да си преведеш, защото не е от този свят. Тази жестокост не е от този свят. Даваш платформа, в която всеки да се подпише и да каже рационално, защо тези хора трябва да бъдат осъдени. За мен това беше единствения момент, в който успях да мисля целенасочено рационално. След това отново потънах в мисли, в необяснимото, в нерационалното. Не се отчаивай, ако не ти благодарим сега и веднага. Мисълта е в момента (и с причина) другаде. Но сега като се замисля, ти благодаря искрено за това, че даваш място на мисълта да заеме форма да се противопостави в това обстоятелство което отнема всичко мислимо.

Благодаря ти.

С уважение,
Наталия

Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 1000 човека.

Научете повече...