За максимална ефективна присъда за Габриела Сашова и Красимир Георгиев, и за законодателни промени, предвиждащи по-тежки наказания за престъпления, извършени срещу животни!

За максимална ефективна присъда за Габриела Сашова и Красимир Георгиев, и за законодателни промени, предвиждащи по-тежки наказания за престъпления, извършени срещу животни! / Съобщения / Да се намерим / Коментари

Гост

2025-03-20 21:50

Вие сте истински човек! Всички трябва да се борим срещу насилието! Благодаря че Ви има и създадохте тази петиция! Дано има някакъв резултат! Обичам животинките до болка и помагам с каквото мога ! Бъдете здрава!

Гост

2025-03-20 21:57

❤️ Бъдете здрава и все така вярваща в доброто!

Гост

2025-03-20 22:00

Адмирации за положените усилия и отделеното време ! Радвам се, че има останали хора като вас, които без да имат изгода се борят и дават всичко от себе си за да защитят правата на безгласните ни приятели .

Гост

2025-03-20 22:19

Уникална сте!Благодаря ви от сърце!!!

Гост

#30 Re:

2025-03-20 22:51

#1: -  

Благодаря ти , Моника Мишева, за това, че имаш будна съвест, за това че освен нея притежаваш състрадание и милосърдие към животните, за това че събуди толкова много хора, благодаря и за отделеното собствено време, което е толкова скъпо в днешно време :)  Време, в което са размити границите между добро и лошо...време, в което меркантилността е поставена над всякакви ценности, ти отдели от собственото си такова, за да направиш всичко това. Моника, не си сама, никак не си сама!

Гост

2025-03-20 22:58

Искам да Продължавате борбата!!
Аз съм с Вас!!
Само Напред!!!
Нито крачка назад!!!

Гост

2025-03-20 23:19

Радвам се,че все още има хора готови за промяна. Борещи се за едно по-добро място за живеене както за нас така и за бъдещите ни деца и внуци. Винаги съм го казвала и ще продължавам да го казвам " Хората сме създадени да помагаме, да даряваме, да правим всичко възможно да променим лошото към хубаво." Доброто е заразно и дори и днес да има само един човек казал "България " пак е нещо пред това да не го е направил никой. Винаги има възможност за промяна стига хората да искат да се променят сами.

Гост

2025-03-21 00:13

Здравейте, Моника! Говоря Ви на Вие от уважение - не само, защото не се познаваме, а защото ЧОВЕК като Вас заслужава НАЙ-МАЛКОТО уважение. Вие сте лицето на справедливостта, борбата срещу неправдата, защитник на невинните, смелостта - все качества, характерни за ДОСТОЙНИЯ човек. Подписах петицията Ви, както и я изпратих на приятели. Коментарът Ви много ме накара да се замисля, че всъщност е такова и положението в държавата ни - едни действат, други наблюдават - всеки със собствените си подбуди. БЛАГОДАРЯ е много малко да се каже, защото каузата Ви, която чрез Вас става и наша е светлина, доброта, вяра и надежда, че добрите и силни хора все още ги има. Четейки коментара Ви, се засрамих, че не се сетих да Ви благодаря за това дело, за което се изисква много смелост и изпитвам огромни съжаление за несъобразителността си. Простете и бъдете здрава! Нека Бог Ви закриля - Вие сте ангел и пример лично за мен, а и вярвам за много хора тук. БЛАГОДАРЯ ВИ!

Гост

2025-03-21 00:21

Zdravei Monika bravo na tvoqta iniciativa,bravo zashtoto SAS tazi pericia sabudi cqla Balgaria da deisva,da protestira da e aktivna, pokazahme 4e kogato ni puka mojem da se obedinim i da deistvame,Dano balgarskite político tozi Pat da si svarshat rabotata.Sajalqvam mnogo samo za bednite dushi4ki koito sa si otishli i koi znai kolko mnogo sa Bili zashtoto tozi izverg Gabriela razpravq v tik tok 4 e si kupila parvata skapa kola Audi predi 7 godini,zna4i 7 godini e ma4ila po nai jestok na4in i ubivala jivotinki zashtoto kak ste se kupi kolata ako oste otpredi tova ne ubivala,tova zna4i,4e otpredi 8 ili 9 godini e pravila tova stom kolata si q ekupila predi 7 godini,na 1 ot klipovete vidqh kak darji jivo morsko svin4e blizo do nego daska za rqzane na meso,vidqh v klipa kak blizo do daskata ima noj i nojica a ot drugia krai na daskata kutia s pironi,v klipa se vijda kak s ednata si Taka darji jivoto morsko svin4e i s drugata kak zapo4va da izsipva pironite na zemqta za da gi zabiva v jivotin4eto,na drug klipa kak ubiva ku4ence i blizo do nego na 1 stol varzala zai4ence za da gi maltretira i ubie sashto,taq ku4ka trqbvá da izgnie v zatvora,nqma milost za neq kakto tq ne e proqvila milost kam jivotinkite, dushi4ki svetla im pamet

Гост

2025-03-21 00:32

Благодаря ви за инициативата и желанието!

Гост

2025-03-21 03:12

Здравейте, Моника, благодаря ви от сърце, за това което правите! В момента в който видях петицията я подписах. Не съм гледала клиповете, нито снимки, нищо.. не мога.. не мога да гледам нищо с посегателства върху животни.. и хора, но обожавам животните. Имам две кучета, едното прибрано от улицата/ най -най-най-доброто и всеотдайно куче, което съм имала!/. Бих помогнала с всичко, което мога, посегателствата и извращенията върху животни да спрат и всеки, който си е позволил да го направи, да получи максимално тежко наказание… само така, това безумие може да спре! С вас съм! Прегръщам ви!

Гост

2025-03-21 04:15

Благодаря за всичко което правиш. Мисля че трябва да има повече такива хора в България, не само да се помага на нашите домашни любимци но да се спре мафиотския кръг който се е заселил в парламента и иска да унищожи нашата България. Благодаря отново и РЕСПЕКТ.

Гост

2025-03-21 04:21

Здравейте Моника
Голямо уважение и благодарност за това което правите.
Бъдете здрава

Гост

2025-03-21 04:29

Моника,ти си Човек в истинския смисъл!Благодаря от разбитото си от ужаса сърце!Дано има възмездие за тези и други като тях изверги.

Гост

2025-03-21 05:03

Здравей, Моника! Благодаря ти! Ти участваш в събуждането на хората. Да, явно трябваше да стане нещо толкова ужасно, за да ни събуди. Твоята борба е борба на всички нас. Ние всички сме виновни за случилото се. Защо ли? Защото забравихме да възпитаваме децата си. Живеем с едни извратени стандарти, че децата ни едва ли не имат "крещяща" нужда от модерни парцалки, телефони, пари за МОЛ, чалготеки. Забравихме да говорим с децата си. Оставихме ги на произвола на Търговията със стоки и ... Души. И те се превръщат в Чудовища. Ние сме виновни не по-малко от самите виновници. Време е да поемем отговорност за собствените си деца, за възпитанието им. От тук ще тръгне промяната. От мъничко да го научиш на уважение и ценене на всичко.

Гост

2025-03-21 05:24

Благодаря за времето и енергията, които влагате!

Гост

2025-03-21 05:27

Браво момиче, хвана вълната за промяна. Благодарение на теб тази петиция е факт и благодарение на твоите усилия ще има ефективна присъда!🙏 Мисля че цялото общество е на моето мнение!🍀

Гост

2025-03-21 05:34

Респект! Благодаря ви !!!

Гост

2025-03-21 05:57

Благодаря от сърце за силата ,
която проявявате , за да започнете това начинание .
Всичкото написано е и в нашите глави , но някак не всеки се наема да започне подобна контра срещу тази агресия , която се е развилняла .
Дай Боже това , което сте започнала има достатъчната сила , за да направи нужната промяна .
Не сме много , но имате хора / любящи създаденото от Бог и ви подкрепяме .
Благодаря още веднъж .

Гост

2025-03-21 06:03

Здравейте! Адмирации за това, че отдадохте толкова много енергия , активирахте толкова много хора! Благодаря Ви, че ми дадохте възможност да се усетя ангажирана с нещо, което да ме накара да се почувствам част от цялото и да знам, че моят глас в случая подпис има значение. Бях много засегната от слчая както и много други хора, но нали знаете всеки мери с неговия си аршин - аз нямам домашен любимец, поради само една причина и тя е, че ме боли да го оставя само в къщи, докато съм на работа или пътувам някъде и сега на база моето притеснение можете да си представите как ми е подействало да разбера какво се е случвало с тези невинни души /аз наистина ги възприемам както такива/. За първи път през живота си ще отида на протест, защото с цялото си същество възснавам срещу подобни действия и тук отново мота да Благодаря и Вас, защото вълната, която поведохте ме мотивира да го направя. От както разбрах за случилото се не съм говорила с никого по темата, гневът и болката са ми толкова големи, че се устремих единствено и само в посока противодействие, защото не виждам смисъл в това да хабя енергия съдейки и обсъждайки случилото се, напротив цялата тази енергия предпочитам да инвестирам в действия и където зависи нещо от мен да го направя. Докато усещам тази будност в себе си и други хора ми остава тайна надежда, че можем да бъдем устремени и в своя защита като народ, защото на някакво ниво ние също сме тези измъчвани души, които си отидоха, за да опаричи и удовлетвори някой, само дето щом нищо не правим по въпроса, явно не ни е достатъчно, което всъщност е тъжно...Но надежда още имам, че тази петиция и протести някак ще ни подействат да прогледнем, че можем в даден етап да възстанем и в своя защита, да бъдем будни и да се отстоим и защитим достойно. Благодаря Ви за искрата на справедливостта, която запалихте в толкова много хора! Избирам да вярвам, че тя ще донесе благо за целите си и ще положи начало на още вълни в посока единство 💚
Ели

2025-03-21 06:05

Много хубава статия! Браво, радвам се, че има хора от младото поколение, които вярвам ще успеят в тази благородна кауза! Винаги съм била и ще бъда защитник на животните! Да се борим за техните права за живот! 

Подкрепям с две ръце и подписвам всички петиции! Ще се радвам, ако и във Варна има протести!!!

Весела

#47 Подкрепям!

2025-03-21 06:05

Подкрепям изцяло идеята да работим заедно. Такива същества, като тези, за които искаме максимална присъда, дали при подходящо заплащане не биха посегнали и на дете?! На възрастен и безпомощен човек?! Мисля, че това, ако вече не е правено, е било само въпрос на време и пари.

Гост

2025-03-21 06:14

Благодаря Ви, че сте се заели с тази сърцераздирателна тема!
Радвам се, че има още такива будни хора като вас!
Останете си със здраве !

Гост

2025-03-21 06:20

Благодаря ви, че бяхте човека, който допринесе тази петиция да стане реалност. Ужасяващите кадри от това насилие, ще ни преследват дълго, и дали въобще някога ще забравим. Имам чувството, че света полудява, бавно и сигурно, и в нормите, които вярвахме не значат нищо.

Гост

2025-03-21 06:22

Здравейте, бих искала да се свържа с Вас. България има нужда от повече хора готови да спрат с мълчанието!

Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 1000 човека.

Научете повече...