За максимална ефективна присъда за Габриела Сашова и Красимир Георгиев, и за законодателни промени, предвиждащи по-тежки наказания за престъпления, извършени срещу животни!

Гост

/ #45

2025-03-21 06:03

Здравейте! Адмирации за това, че отдадохте толкова много енергия , активирахте толкова много хора! Благодаря Ви, че ми дадохте възможност да се усетя ангажирана с нещо, което да ме накара да се почувствам част от цялото и да знам, че моят глас в случая подпис има значение. Бях много засегната от слчая както и много други хора, но нали знаете всеки мери с неговия си аршин - аз нямам домашен любимец, поради само една причина и тя е, че ме боли да го оставя само в къщи, докато съм на работа или пътувам някъде и сега на база моето притеснение можете да си представите как ми е подействало да разбера какво се е случвало с тези невинни души /аз наистина ги възприемам както такива/. За първи път през живота си ще отида на протест, защото с цялото си същество възснавам срещу подобни действия и тук отново мота да Благодаря и Вас, защото вълната, която поведохте ме мотивира да го направя. От както разбрах за случилото се не съм говорила с никого по темата, гневът и болката са ми толкова големи, че се устремих единствено и само в посока противодействие, защото не виждам смисъл в това да хабя енергия съдейки и обсъждайки случилото се, напротив цялата тази енергия предпочитам да инвестирам в действия и където зависи нещо от мен да го направя. Докато усещам тази будност в себе си и други хора ми остава тайна надежда, че можем да бъдем устремени и в своя защита като народ, защото на някакво ниво ние също сме тези измъчвани души, които си отидоха, за да опаричи и удовлетвори някой, само дето щом нищо не правим по въпроса, явно не ни е достатъчно, което всъщност е тъжно...Но надежда още имам, че тази петиция и протести някак ще ни подействат да прогледнем, че можем в даден етап да възстанем и в своя защита, да бъдем будни и да се отстоим и защитим достойно. Благодаря Ви за искрата на справедливостта, която запалихте в толкова много хора! Избирам да вярвам, че тя ще донесе благо за целите си и ще положи начало на още вълни в посока единство 💚

Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 1000 човека.

Научете повече...