За максимална ефективна присъда за Габриела Сашова и Красимир Георгиев, и за законодателни промени, предвиждащи по-тежки наказания за престъпления, извършени срещу животни!

Гост

/ #60

2025-03-21 07:20

Здравейте, Моника! Наистина се възхищавам на хора като Вас! Може би защото самата аз нямам тази смелост... Или пък да не ме помислят за луда... :-) За съжаление не мога да помогна освен с подписа си и да изкажа възмущение, неодобрение, погнуса, страх, жал и още много чувства към онези индивиди. Винаги съм обичала животните, помагам доколкото мога на бездомните и всяка тяхна болка дълбоко ме ранява. След неприятни новини/ без значение дали са дадена статия или виждайки на живо страдалче/ винаги преживявам нещата. Както казвате- кръвното скача, облива ме студена пот, причернява ми. У дома стигаме до кавги, защото казват, че се натоварвам психически и да приема, че не мога да помогна на всяко едно животинче. Само че...аз искам... Чрез Вашата петиция "виждам" колко хора,обичащи животните, има и това ме кара да се усмихвам и да вярвам, че може да се постигне нещо.
Благодаря!!! С Вас сме и доколкото можем ще помагаме, та дори и само духовно!

Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 1000 човека.

Научете повече...