За максимална ефективна присъда за Габриела Сашова и Красимир Георгиев, и за законодателни промени, предвиждащи по-тежки наказания за престъпления, извършени срещу животни!

Гост

/ #73

2025-03-21 08:27

Благодаря, че има хора като Вас! Попадайки на клипа, още първия ден, не бях на себе си. Вечерта и внучетата ми го показаха, дали това беше причината, но малкият е с повръщане цяла седмица. Плакаха, аз с тях. Не можем да си представим тормоз над нашите животинки. Тези, наистина трябва да получат адекватна присъда. Това поведение не е на нормален човек. Ако не се направи нужното, тези издевателства ще продължават. Както неадекватни присъди на убийци на хора, поставят на карта живота на други хора. Става ми жал, когато видя болно животинче, нуждаещо се от лечение и винаги пускам поне по няколко смс-а. Или превод, според възможностите ми, по банкова сметка. Възхищавам се на хората, които спасяват и лекуват невинните душички. Моля се, внучетата ми, винаги да са добри и състрадателни към животинките. Бъдете здрави! С вас сме!

Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 1000 човека.

Научете повече...