Митрополит Николай - пред църковен съд

Quoted post

Дистанция!

#518 Re:

2016-06-23 14:51

#516: -  

Точно така е!И аз щях да напиша същото.Дистанцирам се от несвързаните и шизофренични коментари,които е ясно,че са троянски кон на Николай.Не им обръщайте внимание.Ние знаем за какво сме тук.Но за Негово Светейшество мисля,че беше добре призива към него да обърне внимание.Иначе нищо лошо към него смятам,че не искат хората.Просто апел да обърне внимание на недостойните дела на Николай Пловдивски!

Отговори

Молба!

#519 Re: Re:

2016-06-23 14:55:19

#518: Дистанция! - Re:  

Този троянски кон определено диша във врата на петицията,което е доказателство,че е поставен / от кого не е трудно да се разбере /,да следи всичко и да пише глупости.Затова една молба към тези,които са създали тази петиция - моля,премахвайте тъпи и несвързани коментари.Имате това право!Отсявайте само тези,които са свързани с темата.Благодаря ви предварително!

Гост

#521 Re: Re:

2016-06-23 15:21:50

#518: Дистанция! - Re:  

Вие мислите ли, че той не знае, или че не чете тук? То си има ред. Той да е някакъв фюрер или папа, че да "обърне внимание"? Ами сигурен бъдете, че е обърнал внимание, ама петицията не е внесена при него още. Oт друга страна, кой му се занимава с този човек? То не е приличен, възпитан човек, а изтърван не знам от къде. Да се съберат, да обяват избора за неканоничен, а той да си приказва каквото иска. До септември има много време. Може митрополита да се покае, сам да напусне. Всичко е възможно. Цялата страна знае за какво става въпрос в този случай.