Не на насилието над бездомни животни!

Поводът за създаването на тази петиция е убийството на Тигърчо, едно от най-кротките бездомни кучета в Петрич. Тигърчо беше застрелян от ловци без никаква причина, най-вероятно за удоволствие. За жалост, напоследък зачестиха случаите на убити бездомни кучета от ловци в града ни.

Не е нужно да сте от Петрич, за да покажете съпричастност. Проблемът с насилието над бездомните животни не е само местен. Нашето желание е да използваме повода, за да се обърнем към тези, които коват законите, да погледнат отвъд безстрастността на понятието БЕЗДОМНИ ЖИВОТНИ! Доброто законотворчество означава създаването на закони, които защитават не само човешките права, но и правата на всички живи същества. Във връзка с това настояваме за строги проверки на ловците преди лов, някои от тях употребяват алкохол, което, комбинирано с оръжие, може да бъде фатално дори за хора. Настояваме да се отнема оръжието на онези, които стрелят по бездомни животни, кучета и котки. Обръщаме се и към всички будни хора. Нека всеки поеме своя дял активност, за да постигнем промяната.


Фейсбук група "Тигърчо"    Свържете се с автора на петицията

Подпишете тази петиция

Подписвайки се, приемам, че Фейсбук група "Тигърчо" ще може да види цялата информация, която предоставям в този формуляр.

Няма да показваме публично вашия имейл адрес в онлайн среда.

Няма да показваме публично вашия имейл адрес в онлайн среда.


Давам съгласие за обработка на информацията, която предоставям в този формуляр за следните цели:




Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...