Аз не искам бежанци в България!
Свържете се с автора на петицията
Тази тема за дискусия е автоматично създадена с петицията Аз не искам бежанци в България!
Гост |
#4262016-10-02 15:25Защото не искам бежанци в България, това излага хората на опасност от тези уж бежанци, които са хора със съвсем различни мирогледи, разбирания и религия и ще е опасно да живеят в нашето общество. |
Гост |
#4272016-10-02 17:17425 не може да си скрие ОГРОМНАТА омраза към Българите:)))) - поредна инфо на неосведомения:) Преди повече от 30 г е имало напускане на България, но това са били единици (не като тези огромни групи) и според статистиката са напускали основно чрез Гърция (съседна държава) или бившата Югославия. и тя май беше съседка и в напълно съгласие с интернационалните закони. И как номер 425 знае, че били без паспорт, да не би да им е светил или ги е придружавал преди 30???:) А тези, които са били на работа или по работа в чужбина и не са се върнали в България са си захвърлили личните документи , за да са в унисон с фантазиите, на 425, породени от омразата към Българите и България:) |
Гост |
#4282016-10-02 17:22Не само Сърбия, но сега и Суверенна Румъния се оплаква от нахлуването на незаконните от България. Изглежда трябва да слагат нова гранична ограда по границите си с разграден двор България, за да протектират населението и земята си. Референдум и моментално изхвърляне на сегашното ''ръководство''на Родината..Съдят се по най- строгите закони за теймо предателство срещу РОД и РОДИНА..Алооо прокуратурата, къде сте, или и вие участвате в печелене на стотинки покрай незаконните? |
Гост |
#4292016-10-02 17:23да се чете - ТЕЖКО ПРЕДАТЕЛСТВО- |
Гост |
#4302016-10-02 20:10Islam spokoino budeshte sa decata si |
Гост |
#4312016-10-03 05:41По данни от пресата бежанците са от стани много различни в културно и друго отношение от нашата, което предполага че интеграцията им ще е изключително трудна. Безработицата в страната е голяма, а заплатите ниски - което не е привлекателно за чужденец в сравнение с условията в Германия, например. Освен това икономически държавата не може да поддържа голям брой бежанци. Според мен направо е подогравка да се държат чатс от пенсионерите с 200-300 лева за месец, а за бежанц да се осигуряват по-големи средсва месечно. |
Гост |
#432 Re:2016-10-03 06:41Не мразя българите. Вие които се подписвате мразите хората. Никаква съпричастност и хуманност. А относно средствата предвидени за бежанците от европейските фондове няма как тези средства да се пренасочат за пенсии и деца и други неща, които постоянно повтаряте. Те са определени само за бежанци. За всяко нещо си има отделни фондове, като за земеделие, за околна среда, за здравеопазване, за регионално развитие, за образование и т.н. Не сте осведомени за това явно. Вместо да се радвате, че няма ние от бюджета да заделяме за бежанци защото по конвенции и закони трябва да има подкрепа за тях. |
Гост |
#4332016-10-03 10:12Нека 432 да спре да крие организираната завоевателната политика на мусулмани и ислямисти, явно и тя/той е такъв. И се разбрахме, че в България не може да има ''бежанци'', защото според дефиницията и съгласно световните закони в България нямя бежанци, а незаконно проникнали индивиди. ''Вместо да се радвате, че няма ние от бюджета да заделяме за бежанци защото по конвенции и закони трябва да има подкрепа за тях.'' Значи, когато ви е удобно говорите за ''закони'' и ги признавате . Тогава защо не признавате закона, според, който бежанец е този, който идва от съседна страна или граничеща с България, където има война и има сериозна заплаха за живота му? И защо сащ и пр страни, които започнаха войната не си ги приберат при тях, а налагат на други суверенни народи да се грижат за тях? Те не са съседна, но и БЪлгария не е, нали? В сащ араби /мусулмани не се приемат. Всички незаконни индивиди ВЪН от Майка България. И как само няма конвенция да се помага на Българи от диаспората да се завърнат в родната си страна? Изключително добре обмислено, колкото и да се правят жалки напъни да се скрие истината.
|
Екатерина |
#434 Re: Re:2016-10-03 11:21Ей с такива софистични доводи тръгнаха политиците да промиват мозъците на простите глави - явно са успели, като ти чета глупостите. Помня Петър Стоянов, като се плюнчеше в телевизионно студио да развие този аргумент, защото иде от Европейската комисия и трябва да приказва като тях, затова го хранят. Сега полекичка друга песен пее - за междуцивилизационен сблъсък, ама нищо конкретно - още не са му написали думичкитие от Европа, че и там не знаят какво да правят, само знаят, че са готови и пари да ни дават (ние и на малко се радваме), само и само да държим мигрантите тука, по-далечко от Европа. И това не е цялата картинка, разбира се. Тия мигранти си имат функция, ама няма да ти изнасям сега лекции по геополитика. Я се замисли защо всички строят огради по границите, на България й забраняват да ползва европейските пари за ограда!!! Ако ти е останала некоя мозъчна клетка, може и да сметнеш, може и даже да решиш да попрочетеш нещо извън полуинформациите и откровените дезинформации по новините из българските медии. Господи, никога не съм си позволявала по форумите грубости и обиди! Ама никога! От вчера не мога да се позная! Докарана съм до амок от безмозъчни тъпанари и тъпанарки, които виждат в националното предателство акт на милосърдие!!! И не знам кое е по-лошо: че може да са платени и да подработват лабилните глупаци; или че може най-искрено да си вярват!!! Ей, верно от Европа ни прибраха мозъците и от по-младото поколение тука останаха само скромно надарените, с категорична липса на критично мислене! Махам се от тая дискусия, докато не съм получила инфаркт или инсулт |
Екатерина |
#435 Re: Re:2016-10-03 11:23По конвенции и закони, които явно само българите трябва да спазват. Я си извадете главата от задника и съберете малко повече информация, преди да дрънкате глупости! |
Екатерина |
#436 Re: Re:2016-10-03 11:40Кои и колко точно са тия, дето бягат да си спасят живота, бе драги? Имаш ли представа от статистиката? Я вземи се ограмоти малко и тогава ми се докарвай на Майка Тереза! И са много бедни, ша знайш, по 10 и по 20 хиляди евро плащат да ги прекарат нелегално до Западна Европа. Мен, ако ме приютят някъде, ще съм благодарна и ще уважавам обществото, на което дължа спасението си. Ти не четеш ли какво става всеки ден в София - на Лъвов мост, в Овча купел и къде ли не още? Я иди си вземи едно семейство на гости да си го отглеждаш, като си толкова милостив и жалостив. Ще ти ходатайствам да ти го приспаднат от даднъците. Я иди поживей покрай тях и после ми развявай абстрактния си и теоретичен хуманизъм! Европа връщаше българите през 90-те години, защото са икономическа емигранти, а сега същата Европа ще ме задължава да задържам и отглеждам тука цялата тая гмеж, дето се прави на бежанци!!! Майната й и на Европа, и на Съюза! Който е надробил тая каша, да си я сърба! Българите няма да вадят кестените! Точка по въпроса. |
ЕКАТЕРИНА |
#437 Re:2016-10-03 11:48Я, я? Имате ли повече информация по въпроса? За въпросната писател/ка. Важно ми е, защото съм именно от Шумен. Винаги ми се е струвало, че нашите си мюсюлмани са си съвсем нормални светски хора, а тук научавам друго |
Екатерина |
#438 Re: Re:2016-10-03 12:04А бе ти си голям неграмотник, бе! Как без документи? Я не манипулирай хората, които не помнят онова време, нещастник такъв! Може да са нямали документи, разрешаващи задгранични пътувания, но имаха документи, които удостоверяваха кое е лицето - паспорти, шофьорски книжки. И нямаха по 20 000 евра, пардон - марки, както тези "горкички" бежанци, с които си плащат нелегалното минаване на граница след граница. Айде малко по-полека с фактите. Тук говорим за общия случай - изключения има от всяко правило. И тая същата Европа, дето връщаше българите, има нахалството сега да ни налага ние да не връщаме мигрантите, ами да си ги държим тука, за кеф, защото сега и ние сме европейци и трябва да спазваме политиките и споразуменията, дето самите те не си ги спазват! И да си ги държим далеч от центъра на Европа! Те ще ни забъркват кашите, ние ще им ги сърбаме, така ли? Ти чувство за национален интерес нямаш ли? Я иди на църква се помоли за душата си, че си на път да станеш национален предател. Ама май не си от нашата вяра, а? |
Гост |
#439 Re:2016-10-03 14:12 |
Гост |
#4402016-10-03 16:33Много благодарности за точните постове на Екатерина:) За Шумен не съм много сигурна, но от Разград казваха, че някаква жена пишела...дали е същата или други..Вероятно са платени от ''отвореното общество'' на Сорос. Аз също познавам Българи потурчени или мохамедани от тези краища и имам хубаво мнение за тях. Интелигентни, уважителни, уважават семейството и реда:) Така че да не се разделяме, а да се борим всички заедно, независимо от религия, местонахождения и прфесии да си върнем България и подобрим стандарта на живот, та да не се налага да гурбетуваме за залък хляб и да освобождаваме териториите си за нахлуващите! Приятен ден/вечер на всички добри хора:) |
Гост |
#4412016-10-03 22:44Da napyskat i po-barzo. Neka pone edin ot zashtitnizite im kaje i dokaje kolko ot tezi e priel v sobstweniq si dom. Na chyjd grab i 10000 kamshika sa malko. |
Гост |
#4422016-10-04 07:41
Бареков издигна половинката си Мария Календерска за кмет на София. Календерска е родена в Благоевград и преди да пристане на Бареков бе известна сред част от телевизионната аудитория с участието си в риалитито "Сървайвър” през 2009 г.Да си ходи в Благоевград да се кандидатира за кмет. Бежанка от Благоевград заселила се в София.
|
Гост |
#4432016-10-04 08:34Вдъхновяваща история за няколко необикновени герои от остров Лесбос, които помогнаха на почти половин милион бежанци през 2015 г. |
Екатерина |
#444 Re:2016-10-04 11:38Това с видеото и аналогията, която очевидно искате да направите във форума, се нарича спекулация, уважаеми/а. Както теорията на относителността съществува паралелно с теорията на елементарните частици, въпреки че двете си противоречат, така човещината у всеки у нас съществува дори срещу врагове. И аз като нормален човек, ако видя затънал в блато бежанец, ще се притека на помощ да го издърпам, защото това е човещина и така трябва. Но ако видя бежанец да се опитва да пресече нелегално границата ни, ще го спра. И ако политиците ни се опитват да ме убедят, че като ги пропускам през границата, всъщност е същото, като да ги вадя от блатото, мисля, че е редно да изритам политиците отзад. Още повече, когато ме убеждават, че не е достатъчно да ги пропусна, а ваденето от блатото продължава, като трябва и да живея с тях, да ги отглеждам, да се съобразявам с тях и пр., за да може европейските ни господари да живеят спокойно и да си платят за това, а някои да си напъхат в джоба европейски пари, които няма и да стигнат до когото трябва - то това си е схемата на заплащане за политическия слугинаж. Няма да стане. Няма да повярвам - нито на политиците, нито на хора като вас! Проблемът е, че макар да сме доста съмишленици, никой не ни пита, а ние явно не знаем какво реално можем да направим. Защото - вече го писах - с петиции във Фейсбук никой нищо не е променил. Това е хубав жест, но за съжаление - само жест. Нямаме топки за повече. |
Гост |
#445 Re: Re:2016-10-04 11:56Според мен може да се даде временен подслон на бежанците. В това няма нищо лошо, а е един хуманен жест. Да се постави някакъв срок, в който с европейските пари да се издържат у нас. Пък то няма да е вечна война в Сирия. Като свърши войната да имат задължение да се приберат. Има начини хем да им се помогне, хем да не се настаняват у нас за постоянно. Пък и да не мислите, че толкова им харесва да са у нас, просто нямат избор. |
Екатерина |
#446 Re: Re: Re:2016-10-04 12:44Чудя се от кои сте - в по-горен пост писах, че не знам кое е по-лошо: платени клакьори на политическите ни продажници, или хора, които наистина вярват в тия глупости (щото глупостта е заразна). Първо: коя част от изречението "европейските пари няма да стигнат до когото трябва" не разбрахте? Или мислите, че страдам от праноя? Че ако ви е къса паметта, да ви напомня, че още в началото на войната в Сирия - е-хеее, помните ли преди 5 години още дойдоха първите. И не бяха мигранти. Бяха си баш бежанци. И Европа им отпускаше по 1200 евро на калпак, а те получаваха по 60 лв на месец, с които да се изхранват - само възрастните индивиди. Аз помня като слон. Живееха в пълна мизерия, глад, мръсотия и липса на перспектива. А нашите келеши обясняваха, че тези пари отивали за здравеопазване и н'ам си какви още глупости и си ги прибираха без капка свян. Пък ние гледахме новините, псувахме и едните, и другите и - толкоз. Второ: коя част от предложението на общините за "трайно заселване", социализиране и пр. не разбрахте? То не е точно на общините, де, ама това е друга тема. Трето: всеки претендира за бежанец, а 90 % са си мигранти, които използват ситуацията. Четвърто: България е само част от проблема с мигрантската вълна в Европа. Аз не искам мигранти въобще в Европа. Пето: откъде-накъде бедна България ще го отнася, заради политическия слугинаж на т. нар. ни "политически елити" (кавичките не са случайни), които се надупиха на САЩ още края на 90-те години и после на ЕС, та хубавичко да ни оправят кой както реши, като загърбиха всякакъв национален интерес в името на собствения си? Шесто: ка смее Европа да изисква от нас да сърбаме попарите на големите играчи? (Всъщност това е смисълът на играта - големите си правят политиките на гърба на нещастни нации като нашата, въпросът ми беше риторичен.) Да продължавам ли? Онова недоразумение Бъчварова дрънкаше нещо за 8-10 семейства, след като се разсмърдя работата. Препоръчвам на всеки, който се връзва на глупостите й, да се запознае с "ефекта на жабата" |
Гост |
#4472016-10-04 13:13Аз НЕ ИСКАМ мюсюлмани в България! Това е Християнска държава и те нямат право да бъдат тук. Не помня някой да ни е питал дали желаем бежанци да се заселват в България и да се ползват с облаги. Досега управниците не са се погрижила за истинските българи и ни принудиха по чужди страни да живеем и работим, вместо да сме си в родината при семействата и приятелите. |
ЕКАТЕРИНА |
#448 Re:2016-10-04 13:58 |
Гост |
#4492016-10-04 16:48А нека 445 да отговори точно и аргументирано защо трябва да се дава подслон именно в България, когато има много страни и даже съседни на Сирия, които могат да ги приемат и дадат подслон докато завърши войната? Още повече сирийците не са и толова много, а и не всички от тази сравнително малобройна държава я напускат..Повечето милиони си живеят там. И тук възниква логичния въпрос - те не са ли застрашени? или само една част са ''застрашени'':))) Също така подпалвачите на войната, а именно сащ да вземе повечето от тях докато трае войната, а тя може да продължи с години. Русия също така може да вземе част от тях, а още (Австралия, Япония, Индия, Китай и пр.) и понеже като цяло сирийските бежанци не са много, няколко страни са достатъчни, за да ги приютят. Но това не се прави с цел и ние всички знаем какви са намеренията на интермафията и не трябва да позволим да ни смачка и манипулира. Всички т.нр. бежанци вън от България. България си има своите огромни проблеми, за да се занимава с проблемите на другите..никой не мисли за нас Българите..нали?
|
ЕКАТЕРИНА |
#4502016-10-05 07:08Оставете петицията, ами наистина помислете какво може да се направи. Реално. Само с викове "не щем" - таратанци! Протести трябват. Масови. Но не вярвам, че на народа са му останали сили. Не мисля и че има вяра в смисъла. Винаги протестите са за изпускане на парата, после се яхват от някого за политически дивиденти. Понеже е гореща тема, следя с омерзение президентската надпревара и надговарянето с общи приказки за "бежанската криза". Всеки се пише загрижен. Чух едно-две смислени неща за това какво трябва да е - то не е трудно, и аз мога да го формулирам, без да съм политик, - ама не чух ни един да каже КАК ще стане тая работа с постигане на целите. Умът ми не стига как да принудим родната политическа сган да вземе и наистина да защитава българските национални интереси. За 26-27 години как успяхме да се докараме дотам, че вместо да се отървем от партийната класа, каквато имахме до 10-ти ноем., се сдобихме с политическа каста, която си живее комфортно в някаква паралелна реалност, обаче за наша сметка. Провалиха ни живота, сега и съвсем искат да ни циганизират!!! Който има идеи - да сподели. |
|
Петиция за касиране на парламентарните избори от 27 октомври 2024 г. в България
ПОДПИСКА в подкрепа на ГРАЖДАНСКОТО НЕПОДЧИНЕНИЕ и блокада на главен път Бяла-Попово в срок: безсрочен
Подписка срещу тероризирането с пиратки и бомбички в гр. Пловдив
Преименуване летище Граф Игнатиево на Капитан Димитър Списаревски
Подписка в подкрепа на искане за налагане на мораториум
Финансиране на кастрационна програма на национално ниво, контрол по ЗЗЖ,ЗВМД,НК325б
За ефективна присъда за насилника на Джеси - Стоил Георгиев!!!
ОТВОРЕНО ПИСМО – ВЪЗВАНИЕ В ПОДКРЕПА НА УКРАИНСКАТА ПРАВОСЛАВНА ЦЪРКВА И ЗА ЗАПАЗВАНЕ НА КАНОНИЧНАТА СЪБОРНОСТ НА ЦЪРКВАТА ХРИСТОВА
ДА ПОДКРЕПИМ ИСТОРИЧЕСКИ ПАРК!
Има ли нещо, което искате да промените?
Промяната не се случва, ако мълчите. Авторът на тази петиция се изправи и предприе действия. Ще направите ли същото? Стартирайте социално движение, като създадете петиция.
Стартирайте собствена петицияДруги петиции, които може да Ви интересуват
Да върнем истинския глас на навигацията на Google!
12947 Създадено: 2025-01-14
ЗА запазването на нощния транспорт в София и откриването на нощна линия до Летище София!
3425 Създадено: 2025-01-19
Подписка в подкрепа на искане за налагане на мораториум
930 Създадено: 2025-01-14
Петиция за оставка на земеделския министър Георги Тахов, поради уронване на престижа на институцията и провокиране на масово недоверие в нея.
451 Създадено: 2025-01-15
Справедливост За Ивет Стайкова
583 Създадено: 2025-01-12
ДА СПРЕМ ОПИТИТЕ ЗА ПРИВАТИЗАЦИЯ И МОНОПОЛ НА БРАНШ „НЕДВИЖИМИ ИМОТИ“ ОТ ГРУПА ЛИЦА
158 Създадено: 2025-01-21
ДОЛУ РУСКИТЕ РЪЦЕ ОТ УКРАЙНА!
594 Създадено: 2024-12-03
Петиция: Историческите паметници в България трябва да бъдат общодостъпни
104 Създадено: 2025-01-18
Опазване на територията на Природен парк „Сините камъни“ и възражение срещу намаляване на площта му
1803 Създадено: 2024-11-26
ВТОРА КАТЕГОРИЯ ТРУД ЗА УЧИТЕЛИТЕ
12814 Създадено: 2024-10-12
Отнемане лиценза на Energo Pro България
1476 Създадено: 2024-12-27
За въвеждане на забрана за използване на пиротехнически средства на територията на България
17682 Създадено: 2020-12-30
Петиция в подкрепа на Пело Кръстев - журналист, борещ се срещу олигархичния модел, застигнал българската свободна журналистика
455 Създадено: 2024-12-29
Изграждане на Винарска Велоалея "Тракийски Конник" в Родопската Яка!
29 Създадено: 2025-01-19
ПОДКРЕПА ЗА ДОЦЕНТ СТЕФАН ДЕЧЕВ
204 Създадено: 2024-12-23
НЕ НА РУДНИЦИТЕ В ОБЩИНИТЕ СВОГЕ, БОТЕВГРАД И МЕЗДРА
84 Създадено: 2025-01-08
НЕ на преместването на кучетата от "Асенова крепост"
118 Създадено: 2025-01-10
ПЕТИЦИЯ ЗА ПОДКРЕПА НА БЪЛГАРСКОТО БИОЛОГИЧНО ЖИВОТНОВЪДСТВО
11706 Създадено: 2024-06-24
Петиция в подкрепа на профил "Предприемачески" и връщането му в списъка на STEM профилите
310 Създадено: 2025-01-06
За здрави деца, аз имам кауза една!! Нашите деца имат право на здравословна храна и ние родители и институции сме отговорни за това!
196 Създадено: 2024-12-10