Аз не искам бежанци в България!
Свържете се с автора на петицията
Тази тема за дискусия е автоматично създадена с петицията Аз не искам бежанци в България!
Гост |
#3762016-09-29 20:36Достатъчно цигани храни България, няма място за тази измет. |
Гост |
#3772016-09-29 21:28Защото искам България за децата ни! |
Гост |
#3782016-09-29 21:35Това не са никакви бежанци, а пришълци... |
Гост |
#3792016-09-30 01:57Сърцето ме боли за страната ни. Младите хора избягаха а нашите управници ще приемат тези. бежанци. Това не е чесно спрямо нас българския народ. Тези управници са продажници |
Гост |
#3802016-09-30 02:13''Сърцето ме боли за страната ни. Младите хора избягаха а нашите управници ще приемат тези. бежанци. Това не е чесно спрямо нас българския народ. Тези управници са продажници'' Zashtoto gi tarpim t,nar. ''ypravnici'' zatowa shte e taka. Te sa samo shepa hora - predateli nie sme milioni. |
Гост |
#3812016-09-30 02:35Свободното заселване на бежанци в България не само че не е правилното решение на демографския проблем но ще доведе до още по-сериозни проблеми от различно естество които са в ущърб на, и без това измъчения и подложен на екстремни за оцеляването му условия български народ. |
Гост |
#3822016-09-30 05:16Защото съм българка !Защото не искам децата и внуците ми да живеят под заплаха за живота си , а аз да живея в страх за тях. Защото искам България да си остане бяла държава ! |
Гост |
#383 Re:2016-09-30 06:42Първо България на българите и второ да помислим кой и защо създава конфликти в техните държави и ги подлъгва с обещания да идват насам??? |
Гост |
#3842016-09-30 06:43Zashtoto, tova ne sa bejanci.Tezi hora ne idvat s dobri namereniia.Cial jivot rabotia i niamam tova,koeto iskat tezi bejanci-"hubavi usloviia za jivot v Evropa".Nikade v Evropa men ne se me prieli bez pasport ili falshiv takav.Ne iskam i malkoto koeto e ostanalo ot hubavata Balgariia da go porugaiat. |
Гост |
#3852016-09-30 06:53Защото мисля в каква България ще се наложи да живеят децата ни. Големите сили могат да помогнат на тези хора в родината им. Не да решават проблема на парче за наша сметка. Тези "много пари" ще ги плащат и внуците ни. |
Гост |
#3862016-09-30 08:36Тази петиция е един жест, с който се солидаризирам с тези, които мислят като мен по този въпрос. Считам, че това е национално отговорната позиция. Но, както казах, това е само един жест. От опит знам, че интернет петициите нищо не решават и нищо не променят. И ако продължавам да се присъединявам към различни каузи, заради които се прави петиция, то е защото все още глупаво се надявам, че е възможно от среда на съмишленици да излезе и нещо друго, което да промени хода на политиката (и историята) у нас - политиката с бежанците е само част от общия проблем на България. |
Гост |
#3872016-09-30 08:52Тук е България и така ще бъде! |
Гост |
#3882016-09-30 09:13Българите са много странни хора.. когато нас ни дискриминират докато работим и живеем доста добре в други държави, ние се оплакваме постоянно и мрънкаме, че няма солидарност. Когато някой идва в България и то хора, които бягат от войни, корумпирани диктатури или гонения, ние се отнасяме по същия начин както англичаните, германците и т.н. се отнасят към нас при положение, че ние бягаме от лоши заплати!!! Това изявление ми звучи като изявлението на Найджъл Фараж, когато заплашваше англичаните, че 20 милиона българи и румънци ще отидат на острова ако Англия остане в ЕС... Вместо България да даде пример на останалите държави в ЕС и веднъж да бъде по-добра от всички тях, ние се водим по примера на ужасяващи политически режими като този в Унгария... Всички сме хора, всеки има нужда от помощ, не забравяйте за да не ви се върне двойно...... |
Гост |
#3892016-09-30 12:00Не мога да разбера защо хората са против получаване на финансиране от Европа, за да се погрижим за бежанците, които са избягали у нас. Тъкмо няма да даваме от бюджета за това. Тези пари са от фондове само за такива нужди и не могат да се използват за други цели, така че спокойно никой българин няма да изпусне някой лев заради бежанците. Нека не бъдем алчни и да не мислим само за себе си. Трябва да сме съпричастни със съдбата на тези хора, защото не се знае кога и ние може да сме в такава ситуация и да сме отритнати и прогонени от всички. |
Гост |
#390 Re:2016-09-30 12:01Напълно подкрепям изказването ти. Най-накрая един човек, който разсъждава от човешка гледна точка, а не само от политическа като хората подкрепили петицията. |
Гост |
#3912016-09-30 12:07Интересно как всички са против бежанците, които са принудени да се преместят някъде за да спасят живота си, а никой не казва нищо за мигрантите, които по свое желание заминават в търсене на пари и по-добър живот. Колко българи живеят в чужбина и се възползват от привилегиите от това, обаче ако някой бежанец дойде тук вече го смятат за терорист, паплач и т.н всичко друго, но не и за човек и се чудят как да го прогонят. Всъщност като се замисля всички българи в чужбина са бежанци избягали, защото тук не могат да се реализират. В чужбина повече пари, повече възможности или пък уредени бракове и получаване на всичко наготово. Но в случая всичко се прави не за да си запази свободата или да си спаси живота, а за повече материални блага и престиж. Ами преди нали и нашите предци са се заселили на чужда територия. |
Гост |
#3922016-09-30 12:09Скоро в една болница една българска майка плачеше притеснена за своето дете, което беше болно, макар и от напълно лечима болест. Познайте само кой отиде при нея да я успокои. Една бежанка с две деца настанена в същото отделение. Само тази жена отиде да я утеши. Жена, която има толкова повече проблеми, която е преживяла толкова много. Избягала е с невръстните си деца, за да ги спаси от сигурна смърт. И бежанците са хора да не забравяме това. |
Гост |
#3932016-09-30 12:51Защото България е на българите, стигат ни нашите си цигани! |
Гост |
#3942016-09-30 12:54ВСЕКИ е длъжен да се БОРИ за свободата на Родината си!!! |
ЕКАТЕРИНА |
#395 Re:2016-09-30 13:28Ужасявам се от глупави хора!!! От псевдотолерантници и абстрактни хуманисти!!! Ти, бе, №388, явно или не си българин/ка, или не се мислиш за странен/на! Както казваш, ние българите отиваме в Европа и по света, за да РАБОТИМ, не да ни хранят. И перфектно се вписваме в обстановката където и да е, а не се опитваме да побългарим нравите. Ние сме адаптивни. Ние СМЕ европейци с европейско мислене и носим европейски цивилизационен код, християнски ценности и светска култура! Ние не мрънкаме, ние протестираме, че ни приеха уж в европейското семейство, но не ни признават за равни. Това е друга тема - защо ни приеха. Точно за да им събираме боклука, да им пазим външните граници, да им купуваме продукцията за бракуване на цени, по-високи от първокачествените там, да ни ползват за евтина работна ръка и да ни присвоят мозъците. И като те гледам тебе - успяват. И като не си наясно със сложнотията в отношенията между САЩ и Германия, заради което в крайна сметка оная малоумница Меркел "покани" всичката сган, по-добре не се обаждай. Напиши си геополитическото домашно и тогава плюй по българите! И като дрънкаш небивалици и имаш против Унгария, я да видим какво ще кажеш за Полша, галеното дете на нова Европа - ако си наясно, ама сигурно не си, и Словакия - ако си в час, ама ти със сигурност за нищо не си в час. Не ми е в характера да използвам обидни квалификации, но на теб без угризение ще ти кажа КЕЛЕШ. |
Гост |
#3962016-09-30 14:48ЗАЩОТО МРАЗЯ ИСЛЯМА , АРАБИТЕ И ЦЯЛАТА ТАЗИ МЪРЗЕЛИВА СГАН , ПАПЛАЧ ОТ ПАРАЗИТИ И ТЕРОРИСТИ, КОИТО ЗНАЯТ САМО ДА СЕ РАЗМНОЖАВАТ И ДА ЖИВЕЯТ НА ГЪРБА НА ДАНЪКОПЛАТЦИТЕ!!! |
Гост |
#3972016-09-30 15:05Това го пише в заглавието! |
Гост |
#3982016-09-30 15:09Живея вече 30 г извън България и знам ситуацията много добре в много държави. Моля, не сравнявайте тези, дошли в България сега, с Българските емигранти. Между нас и тях НЯМА НИЩО ОБЩО. Рзбира се изказваният ан 388-389-390 са смешни. Или небългарин, или платен, или много заблуден.. |
Гост |
#3992016-09-30 17:06За бъдещето на моите деца и внуци.Това е абсурдно,което прави нашето ПРАВИТЕЛСТВО. |
Йордан Черкезов |
#400 Много странно????2016-09-30 17:30А бре хора, как да отстояваме нещо, като се крием като хлебарки? Няма име, няма дявол, само "гост", псевроним, или едно единствено име? Мнения бол, ама кой ги е дал........един Господ знае...:( Не мога да разбера, от страх ли, какво? Но едно знам, който се крие, или не му е чиста работата и го е срам, или просто го е страх от нещо. А така мнението е като да ядеш боб, стомаха ти се чувства добре, но, като се изпърдиш, целия кеф заминава на вятъра. Така е и мнение без име! Да хвърлиш камък, и да се скриеш, и онзи по когото си го хвърлил, така и не разбрал защо си го хвърлил, не те вижда, не ти знае мотивът....:( |
|
Петиция за касиране на парламентарните избори от 27 октомври 2024 г. в България
ПОДПИСКА в подкрепа на ГРАЖДАНСКОТО НЕПОДЧИНЕНИЕ и блокада на главен път Бяла-Попово в срок: безсрочен
Подписка срещу тероризирането с пиратки и бомбички в гр. Пловдив
Преименуване летище Граф Игнатиево на Капитан Димитър Списаревски
Подписка в подкрепа на искане за налагане на мораториум
Финансиране на кастрационна програма на национално ниво, контрол по ЗЗЖ,ЗВМД,НК325б
За ефективна присъда за насилника на Джеси - Стоил Георгиев!!!
ОТВОРЕНО ПИСМО – ВЪЗВАНИЕ В ПОДКРЕПА НА УКРАИНСКАТА ПРАВОСЛАВНА ЦЪРКВА И ЗА ЗАПАЗВАНЕ НА КАНОНИЧНАТА СЪБОРНОСТ НА ЦЪРКВАТА ХРИСТОВА
ДА ПОДКРЕПИМ ИСТОРИЧЕСКИ ПАРК!
Има ли нещо, което искате да промените?
Промяната не се случва, ако мълчите. Авторът на тази петиция се изправи и предприе действия. Ще направите ли същото? Стартирайте социално движение, като създадете петиция.
Стартирайте собствена петицияДруги петиции, които може да Ви интересуват
Да върнем истинския глас на навигацията на Google!
12941 Създадено: 2025-01-14
ЗА запазването на нощния транспорт в София и откриването на нощна линия до Летище София!
3413 Създадено: 2025-01-19
Подписка в подкрепа на искане за налагане на мораториум
929 Създадено: 2025-01-14
Петиция за оставка на земеделския министър Георги Тахов, поради уронване на престижа на институцията и провокиране на масово недоверие в нея.
451 Създадено: 2025-01-15
Справедливост За Ивет Стайкова
583 Създадено: 2025-01-12
ДА СПРЕМ ОПИТИТЕ ЗА ПРИВАТИЗАЦИЯ И МОНОПОЛ НА БРАНШ „НЕДВИЖИМИ ИМОТИ“ ОТ ГРУПА ЛИЦА
157 Създадено: 2025-01-21
ДОЛУ РУСКИТЕ РЪЦЕ ОТ УКРАЙНА!
594 Създадено: 2024-12-03
Петиция: Историческите паметници в България трябва да бъдат общодостъпни
104 Създадено: 2025-01-18
Опазване на територията на Природен парк „Сините камъни“ и възражение срещу намаляване на площта му
1803 Създадено: 2024-11-26
ВТОРА КАТЕГОРИЯ ТРУД ЗА УЧИТЕЛИТЕ
12814 Създадено: 2024-10-12
Отнемане лиценза на Energo Pro България
1476 Създадено: 2024-12-27
За въвеждане на забрана за използване на пиротехнически средства на територията на България
17682 Създадено: 2020-12-30
Петиция в подкрепа на Пело Кръстев - журналист, борещ се срещу олигархичния модел, застигнал българската свободна журналистика
455 Създадено: 2024-12-29
Изграждане на Винарска Велоалея "Тракийски Конник" в Родопската Яка!
29 Създадено: 2025-01-19
ПОДКРЕПА ЗА ДОЦЕНТ СТЕФАН ДЕЧЕВ
204 Създадено: 2024-12-23
НЕ НА РУДНИЦИТЕ В ОБЩИНИТЕ СВОГЕ, БОТЕВГРАД И МЕЗДРА
84 Създадено: 2025-01-08
НЕ на преместването на кучетата от "Асенова крепост"
118 Създадено: 2025-01-10
ПЕТИЦИЯ ЗА ПОДКРЕПА НА БЪЛГАРСКОТО БИОЛОГИЧНО ЖИВОТНОВЪДСТВО
11706 Създадено: 2024-06-24
Петиция в подкрепа на профил "Предприемачески" и връщането му в списъка на STEM профилите
310 Създадено: 2025-01-06
За здрави деца, аз имам кауза една!! Нашите деца имат право на здравословна храна и ние родители и институции сме отговорни за това!
196 Създадено: 2024-12-10