За равни права на пушачи и непушачи!

Quoted post

мамата

2012-12-13 13:47

Работя от 20 г.в собствено семейно кафене.Имахме назначени и двама работника.За съжаление трябваше да ги съкратим поради намаляване обема на работата.В момента работя само аз и съм променила и работното време- разпокъсано,общо четири часа и за това време продавам 5 кафета.Скоро и аз ще бъда на борсата,защото немога да си платя дори тока,а какво остава за другите данъци. Питам управляващите и непушачите, по- добре ли ще е да висна в бюрото по труда или да си плащам данъцте и осигуровките.Сигурна съм,че от моите пари се лекуват и непушачи.Относно майките с деца- мястото на децата не е в кафета и барове, аз също съм майка на три здрави деца.Маики -ходете там където няма тютюнев дим,така съм правила и аз когато е трябвало.За моите деца, нося отговорност аз , а не съседите и собствениците на заведенията.Едно е сигурно - ако нищо не се промени малките заведения,които хранят цели семейства през зимата няма да работят, то и без това и сега ни е трудно.Моля ви, трябва да се борим за правото си на труд, така че,нека продължим не само с петицията, и с други действия- да излезем и да им покажем, че не сме безотговорни хора, искаме с труд,спазвайки правилата да си изкарваме хляба. Искам да работя,имам това право защото сама съм строила,борила съм се за правото си на труд,никой няма право да ми го отнема!

Отговори

ел команданте

#433 Re:

2012-12-13 14:05:00

#432: мамата -

съжалявам много драга но и на борсата на труда нищо няма да ти предложат.за три години безработните са 400.000 само регистрирани.само в едно те покрепям трябва да защитим правото си на труд и прилично съществуване а затова  ще водим борбата до край колкото и да е трудна.атаката продължава!