Подписка за запазване на обучението от 5-ти до 7-ми клас в МГ

Quoted post

Гост

#599 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2012-02-28 10:10

#592: - Re: Re: Re: Re: Re:

Личи си, че са спестили пари родителите ти от курсове по БЕЛ. Не е трябвало – определено имаш нужда от такива.

Дано и с математиката не си на Вие!

Тези училища не са, за да се спестяват пари на родителите – основната цел на повечето родители, които пращат децата си в МГ от 5 клас.

Това не е аргумент! И моите родители не са давали пари за курсове и частни уроци, не са ми висяли над главата, не съм завършил МГ, приет съм с изпит по математика в университета.

Отговори

Гост

#604 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2012-02-28 10:49:05

#599: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Виждам, че се опитваш да показваш капчица интелигетност, но липсата на умението ти да разбираш какво четеш ти пречи, затова ще се повторя.

Първо не си ме разбрал. Като споменавам това, че не сам ходил на курсове, наблягам, че образованието е било достъчно добро, за да мога да влезна кадето си пожелая в София.

И си в много голяма грешка, че затова родителите искат да влезнат децата им в МГ-да пестят пари...

Браво на теб,че си си влезнал в университа! Явно си се потрудил. :)

Но тук говорим за 5-7 клас, а не 8-12. И в МГ нивото на самите ученици е повисоко отколкото в обикновенните училища. И пак ще повторя, че това не значи че като не си учил в МГ, няма да преуспееш. Не говорим за частни случаи, а за разликата в нивото на средностатистически ученик в МГ и в обикновенно училище 5-7 клас.