Петиция в защита и в подкрепа на Пловдивски митрополит Николай

Quoted post

Гост

2016-06-29 15:50

С А М О П Р И З Н А Н И Е    НА    ПРОТОСИНГЕЛА (нека се замислят защитниците !!!)

самопризнанието е взето неподправено от коментар в официалния сайт на вестник Марица подписан със следните инициали : 

Ст.Иконом Добромир Костов
Рейтинг: 8

10

22.06.2016 |

11:12

" Аз лично посъветввах Негово Високопреосвещенство да отчитаме повече семинаристи отколкото имаме в Пловдивската Духовна Семинария, за да може Министерството на Науката и Образованието да отпуска повече средства, които са необходими за издръжката на Пловдивската Духовна Семинария и Академия, както и някоя част от тях да отиват за свещеническите заплати. В момента съм наредил воден режим в Академията за да се правят по-малко разходи. Колкото до твърденията на миряни от Асеновград откъде бях и аз преди да стана протосингел че Архиерейският наместник бил сменен заради отказ да даде пари за заплати на Пловдивската Света Митрополия да така е. Негово Високопреосвещенство редовно събира пари от архиерейските наместничества и от отчета на свещи, които отиват за заплати на свещенослужителите. Господин Мирчев се грижи за семинарията, доката аз като протосингел и игумен си изпълнявам длъжностите поверени ми от Негово Високопреосвещенство Митрополит Николай."

Интересно и след тези самопризнания за две от престъпленията, все още ли някой има дързост да "подкрепя" и "защитава" престъпниците? въпросът може да се разглежда и като риторичен

Отговори

АКАДЕМИК Методич - грехота!

#108 Re: №105: Раздай и Хонорис Каузи на ОЛИГАРХчетата, АКАДЕМИК Методич!

2016-06-29 16:38:13

#105: -  А? К'ва "АКАДЕМИЯ" Мутро простовата селяндурска

Да вярваме ли на очилата си: "...Министерството на Науката и Образованието да отпуска повече средства, които са необходими за издръжката на Пловдивската Духовна Семинария и Академия .."  "ЗАПЛАТИ НА ... СВЕЩЕНИЦИ"? А защо не и на попад... пардон, презвитери "веро"учителки?

Тоя ПЕРКО не стига че коли/беси горките дечица ПОСЛУШНИЦИ в Семинарията (има и такива откачалници-родители в 2016!) ами и АКАДЕМИЯ провъзгласил ... То аслъ в Булгаристан всеки си отваря кой училище, кой унЕверситетче, кой Академийка за калинки (БАНИ = Б. Академия на Науките и ... Изгъзиците?).

Ми то милото за Професорче се мисли, еха! Те  БЪЛГАРСКИТЕ ПСИХИАТРИ СТЕСНИТЕЛНИ, брей! Задрямали, а заплатите си вървят ...

2. ПАРИ ОТ ДАНЪЦИТЕ ми към Частни Медресета, Йешиви, Ашрами, СЕМИНАРИИ И ... палячовски "АКАДЕМИИ"??? Конституция нямаме ли вече, под Режима БоБо2?