Петиция в защита и в подкрепа на Пловдивски митрополит Николай

Mariana Orvis

/ #41 Mariana Orvis

2016-06-08 17:45

#39: - Re: Re:  

Az i po-golyama chast ot podkrepyashtite peticiyata NE POLUCHAVAME zaplatite si ot dyado Nikolai. Mitropolit Nikolai NE E iniciatorut na peticiyata. Dokolkoto mi e izvestno, suzdadena e ot plovdivski mladej, chiyato suvest yavno go e podtiknala.  Moje bi, dori mitropolit Nikolai e protiv peticiyata...Sushto ne vijdam da e reagiral kato izoblichen. Ne mislya, che v deistviyata si kato mitropolit toi proyavyava bezsilie i strah. - Naprotiv! ... I nakraya: Izobshto ne go poznavam lichno. Dori ne jiveya v Bulgaria. Sledya redovno Plovdivskata  Pravoslavna televiziya i novinite ot Plovdivska eparhiya i tova mi dava dostatuchno osnovanie da imam mnenie...Otvratena sum ot predavaneto "Vyara i obshtestvo" po BNT, zashtoto edinstvenoto koeto pravi, e da see razdori, konflikti i protivopostavyane v obshtestvoto po vuprosite na Bulgarskata Pravoslavna Curkva... A za venec na nebesata: vyarvam, che dyado Nikolai shte poluchi takuv ... Da, neka se molim, Bog da se smili nad vsichki ni, da ni prosti vsichko, kakvoto sme sugreshili s dumi, dela, misli, chuvstva, da ni pomilva i spasi.