Да_подкрепим_Илко
Свържете се с автора на петицията
Тази тема за дискусия е автоматично създадена с петицията Да_подкрепим_Илко
гост варна |
#2762012-03-06 07:55Не вярвам ,че е самоотбрана ! Той вече е бил изгонил Мартин9 кой е по силният не е ли ясно ) от стаята,която не е само негова т.е той вече е бил добре събуден И после следва заключване Защо? Двамата близнака на улицата ли да спят ?Той е знаел ,че те ще се върнат,Защото те няма къде другаде да отидат.И ако го е било страх от тях защо не е станал и да уведоми портиера ,че го тормозят нощно време и не може да спи. И още нещо по ТВ той не показа никакво съжаление а само повтаряше нищо не съм направил Нима убийството е нищо ! И това флиртуване с камерите.... Сори |
Гост |
#277 Re:2012-03-06 08:23Нормално е после пак да си легне. И не е нужно двамата близнака да влизат с ритници в стаята, да тормозят някого, да са нагли и арогантни. Това не може да се търпи вечно. ИЛКО НЕ САМО , ЧЕ Е НЕВИНЕН. ТОЙ Е ЖЕРТВАТА |
Гост |
#2782012-03-06 09:30Как ще реагирате, ако посреднощ в стаята ви нахлуят трима пияни и се нахвърлят върху вас. Не трябва ли да се защитавате с всички средства? Кога в българските закони ще залегне правото да защитавате живота и имота си? Илко не е виновен според законите на много демократични държави, тъй като е упражнил законна самозащита. |
Гост |
#2792012-03-06 10:17Момчето е искало да се защити.Това не се е случило за първи път.По вида на вратата може да се съди на какво са били способни опунентите му.Просто са щяли да го пребият ,ако не и по лошо-той е искал да се предпази.Просто се е ЗАЩИТАВАЛ |
Гост |
#2802012-03-06 10:32Илко,подкрепям те!Бъди силен. |
Гост |
#281 Re: ДА ПОДКРЕПИМ ИЛКО!2012-03-06 10:52Много добре, но защо при наличието на чл. 12, обвинението е за превишаване на пределите на неизбежната самоотбрана? |
Гост |
#2822012-03-06 13:36Момчето е искало да се защити, само хора които се бият и са агресивни са срещу него. Ако такива нападнат и им бъде отвърнато тогава става лошо. Изпаднал човек в такава дива ситуация не знае как ще реагира, но всички противници на Илко, за които боят е нещо нормално ще се защитя |
Гост |
#2832012-03-06 13:56Подписвам защото смятам, че е крайно време да се промени закона за самозащитата при случаи когато някой те нападне в дома ти, в собствеността ти, или даже и на улицата! А понеже става въпрос за нападение на трима срещу един, и то тримата са употребили алкохол и са разбили с ритници вратата, тогава разбирам и употребата на оръжие. Съжалявам за погубения живот, но къде е гаранцията, че ако не беше постъпил така, нямаше той да е сега покойник? Изказвам съболезнования на семейството на Мартин и разбирам че им е трудно сега да приемат моята гледна точка. |
Гост |
#284 Re:2012-03-06 13:58BRAVO |
деси |
#285 Re:2012-03-06 16:02Вашето рядко находище извърши убийство ! |
Гост |
#286 Re: Re:2012-03-06 18:32опитвайки да се защити |
Гост |
#287 Re:2012-03-06 21:39А защо близнака който е бил изхвърлен от стаята не е повикал портиера ,а е извикал подкрепление и почти са разбили вратата. |
Гост |
#2882012-03-06 23:14ПРАВИЛАТА И ЗАКОНИТЕ ТРЯБВА ДА СЕ СПАЗВАТ ОТ ВСИЧКИ И В ПЕРНИК И В ДОБРИЧ И В СТУДЕНТСКИ ГРАД |
Гост |
#2892012-03-07 00:29Prekaleno mnogo kompetentni i razbirashti hora sa pisali po tazi tema. Daje oshte predi deloto da zavurshi i realno kompetentnite hora da kajat kakvi shte sa polsedicite ot tova deqnie vie zapo4nahte da si pravite su4ineniq po kartinki koi kogo napadnal s kakvo go napadnal koi kriv koi prav. Zapo4nahte da ubijdate bez dori da poznavate nito horata ot ednata strana a ot tova koeto gledah i po televiziqta mnogo daje ne poznavat i 4oveka ot drugata strana. Golemi pravisti se okazahte vsi4ki zashtitnici. Samo 4e kliukite ne sa fakti nali razbirate tova. Onzi mi kaza taka onazi mi kaza tova.... tova ne e obektivno. I napravo e smeshno hora koito daje moje bi nqmat zavursheno obrazovanie da govorqt gluposti koi bil vinoven i zaradi kakvo bil vinoven. Te ot suda oshte ne sa razbrali ta vie li shte znaete ... Vqrno moderno e da protestirate vuv facebook no go pravete za temi po koito ste kompetentni i ste sigurni v tova koeto zashtitavate zashtoto ina4e stavate smeshni. Pernik se bil izpravil na voina sreshty Dobri4 .... alele boje tova puk beshe nai golqmata prostotiq koqto se izgovori i izpisa. Moje bi ako horata ot Dobri4 bqha iz4akali da izleznat rezultati i da se razbere kakvo e stanalo i koi e vinoven nqmashe da ima problemi. No ne modata e da se pravi protest. A vuv facebook e nai lesno tam moje da se pishat vsqkakvi gluposti kolkoto si iskash....Dali sme pravi dali ne sme vajnoto e prostotiite da tekat kato reka. Tipi4no bulgarska rabota. Kak da ne se gordeq 4e sum bulgar4e posle ... |
Гост |
#2902012-03-07 10:11Аз съм за законодателни промени да може всеки да се защитава когато над него издевателсват ! И да се арестуват НАПАДАТЕЛИТЕ не нападнатия ! ЗАТВОР ЗА ДРУГИТЕ ДВАМА НАПАДНАЛИ ИЛКО !!! |
Гост |
#2912012-03-07 16:31Не се подписвам в петицията, защото познавам момчето. Не го познавам! Не го правя и от местен патриотизъм, а защото ми е писнало да живея в държава на потисници и насилници! На 23 години съм и съм се погнусила от родината си! Не искам да живея сред алкохолици, наркомани, агресивни хора, които налитат на бой, защото не им е харесал начинът , по които са били погледнати! Искам справедливост! Искам си правото да мога да се защитя! Искам семейството ми и приятелите ми да имат това право! Защо на Запад мога да гръмна човек, само защото ми е прескочил ограда на частната собственост, а тук не ми дават да защитя най-изконното си право - правото на живот? Стига сте си задавали глупави въпроси, защо имало чуждопоклоничество към запада и младите българи бягат там! За това бягат! За нормален живот! За спазване на правата да живееш в мир със себе си и околните - за един нормален живот! Илко не позволявай да ти вменят , че си убиец! Действал си на принцип на оцеляването - или аз или те? Вие кое бихте избрали? Това ни е в природата! Осъдете ме!! |
Гост |
#2922012-03-07 18:10Невинен! |
Алис |
#2932012-03-07 18:52Не е така както го изкарват медиите. Момчетата не са побойници, не са влезли готови за бой. След като единият близнак е изгонен, кой знае по каква причина и с какво право от собствената си стая, се обажда на брат си - третият съквартирант...който също има право да е в стаята. От там е ясно, карали са се, вбесили са се....влезли са и е почнал боят.... Не вярвам, че най - добрият приятел на момчето или неговият брат биха го наръгали....още повече в гърба....Видимо е че Илко е имал надмощие в мелето. Кой е той да казва кой ще живее и кой не....няма право просто....в медийте, ако сте забелязали интервю е взето само от Илко, само неговата версия...Оспокойте се, не всичко е такова каквото изглежда! |
Гергана |
#294 Re:2012-03-07 23:05По вашата логика и близнаците е трябвало първо да уведомят портиера, че не могат да се приберат, а не са го направили!? И стига с това, че са искали да спят ....... Ако са искали това нямаше да отидат с други хора в тази стая, а още по - малко да бягат по стълбите! |
бясна |
#2952012-03-08 00:14http://tv7.bg/news/incidents/6635582.html вашият невинен Илко се оказа много бърз. |
Гергана |
#296 Re:2012-03-08 02:20??? Мисля че това видео потвърждава показанията на Илко 1:1. Кой е бързия в случая - мисля че ясно се вижда от камерите. Едните стискат ръце и бягат, за да се заяждат и бият, а Илко бяга, за да потърси помощ. Аз не виждам нещо не ясно!!! |
Гост |
#297 Re:2012-03-08 13:35и ти ще си бърза на негово място, освн ако не искаш да ти се случи нещо |
Гост |
#2982012-03-08 21:49Илко е невинен!!! С него сме!!!Заставаме плътно зад него!Сигурни ли сте, че той е забил ножа, а не някой от другите двама? |
Гост |
#299 С билет в джоба.2012-03-09 20:29Разбира се, че Илко е невинен! Всяко чисто сърце ще потвърди това. БГ законите са правени от болни мозъци и затова сме на това дередже ... |
радо |
#300 Re:2012-03-10 10:10подкрепа |
|
Петиция за касиране на парламентарните избори от 27 октомври 2024 г. в България
Петиция за искане за извънреден Конвергентен доклад
ПОДПИСКА в подкрепа на ГРАЖДАНСКОТО НЕПОДЧИНЕНИЕ и блокада на главен път Бяла-Попово в срок: безсрочен
Преименуване летище Граф Игнатиево на Капитан Димитър Списаревски
Подписка в подкрепа на искане за налагане на мораториум
ДА ПОДКРЕПИМ ИСТОРИЧЕСКИ ПАРК!
Финансиране на кастрационна програма на национално ниво, контрол по ЗЗЖ,ЗВМД,НК325б
За ефективна присъда за насилника на Джеси - Стоил Георгиев!!!
Подписка срещу тероризирането с пиратки и бомбички в гр. Пловдив
ОТВОРЕНО ПИСМО – ВЪЗВАНИЕ В ПОДКРЕПА НА УКРАИНСКАТА ПРАВОСЛАВНА ЦЪРКВА И ЗА ЗАПАЗВАНЕ НА КАНОНИЧНАТА СЪБОРНОСТ НА ЦЪРКВАТА ХРИСТОВА
СПАЗВАНЕ НА ЗАКОНА И СПИРАНЕ НА НЕПРАВОМЕРНОТО РАЗПРОСТРАНЕНИЕ НА ФИЛМА „ДЯВОЛСКИ ИГРИ“ ("Колело към рая")
Има ли нещо, което искате да промените?
Промяната не се случва, ако мълчите. Авторът на тази петиция се изправи и предприе действия. Ще направите ли същото? Стартирайте социално движение, като създадете петиция.
Стартирайте собствена петицияДруги петиции, които може да Ви интересуват
Да върнем истинския глас на навигацията на Google!
27429 Създадено: 2025-01-14
Петиция за искане за извънреден Конвергентен доклад
3591 Създадено: 2025-01-31
ЗА запазването на нощния транспорт в София и откриването на нощна линия до Летище София!
9969 Създадено: 2025-01-19
Да спасим от унищожение заради корупция десетки редки дървета Гинко билоба в Поморие!
723 Създадено: 2025-01-31
Таван на банковите такси
917 Създадено: 2025-01-27
ПРОТИВ ЗАПОВЕДТА НА УПРАВИТЕЛЯ НА МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР – ВЪРШЕЦ
619 Създадено: 2025-02-03
Забрана за преминаване на тежкотоварни и извънгабаритни техники в кв. Виница
386 Създадено: 2025-02-03
СПАЗВАНЕ НА ЗАКОНА И СПИРАНЕ НА НЕПРАВОМЕРНОТО РАЗПРОСТРАНЕНИЕ НА ФИЛМА „ДЯВОЛСКИ ИГРИ“ ("Колело към рая")
2652 Създадено: 2025-01-23
Против извършваното погазване на ЗАКОН ЗА ОБЯВЯВАНЕ НА КОМУНИСТИЧЕСКИЯ РЕЖИМ В БЪЛГАРИЯ ЗА ПРЕСТЪПЕН
277 Създадено: 2025-02-03
Да паркираме правилно в София!
374 Създадено: 2025-01-22
За осъждане на насилствената македонизация и асимилация на българите в Пиринския край и бивша Югославия
160 Създадено: 2025-02-02
Петиция за осигуряване на редовен, безопасен и качествен транспорт от БДЖ - Искърско дефиле
159 Създадено: 2025-01-29
Петиция за оптимизиране на броя на учебните часове
890 Създадено: 2025-01-22
За промяна на всички нормативни документи свързани с овладяване популацията на бездомните кучета в България
129 Създадено: 2025-02-04
Да запазим Боров парк цял!
126 Създадено: 2025-02-01
ВТОРА КАТЕГОРИЯ ТРУД ЗА УЧИТЕЛИТЕ
13036 Създадено: 2024-10-12
Гражданска инициатива за издигане на Методи Лалов(Metodi Lalov) за главен прокурор на Република България!
434 Създадено: 2025-01-22
ДА СПРЕМ ОПИТИТЕ ЗА ПРИВАТИЗАЦИЯ И МОНОПОЛ НА БРАНШ „НЕДВИЖИМИ ИМОТИ“ ОТ ГРУПА ЛИЦА
417 Създадено: 2025-01-21
ПОДКРЕПА ЗА ДОЦЕНТ СТЕФАН ДЕЧЕВ
277 Създадено: 2024-12-23
Подписка в подкрепа на искане за налагане на мораториум
1110 Създадено: 2025-01-14