Да_подкрепим_Илко

Гост

/ #291

2012-03-07 16:31

Не се подписвам в петицията, защото познавам момчето. Не го познавам! Не го правя и от местен патриотизъм, а защото ми е писнало да живея в държава на потисници и насилници! На 23 години съм и съм се погнусила от родината си! Не искам да живея сред алкохолици, наркомани, агресивни хора, които налитат на бой, защото не им е харесал начинът , по които са били погледнати! Искам справедливост! Искам си правото да мога да се защитя! Искам семейството ми и приятелите ми да имат това право! Защо на Запад мога да гръмна човек, само защото ми е прескочил ограда на частната собственост, а тук не ми дават да защитя най-изконното си право - правото на живот? Стига сте си задавали глупави въпроси, защо имало чуждопоклоничество към запада и младите българи бягат там! За това бягат! За нормален живот! За спазване на правата да живееш в мир със себе си и околните - за един нормален живот! Илко не позволявай да ти вменят , че си убиец! Действал си на принцип на оцеляването - или аз или те? Вие кое бихте избрали? Това ни е в природата! Осъдете ме!!