Да_подкрепим_Илко

Гост

/ #289

2012-03-07 00:29

Prekaleno mnogo kompetentni i razbirashti hora sa pisali po tazi tema. Daje oshte predi deloto da zavurshi i realno kompetentnite hora da kajat kakvi shte sa polsedicite ot tova deqnie vie zapo4nahte da si pravite su4ineniq po kartinki koi kogo napadnal s kakvo go napadnal koi kriv koi prav. Zapo4nahte da ubijdate bez dori da poznavate nito horata ot ednata strana a ot tova koeto gledah i po televiziqta mnogo daje ne poznavat i 4oveka ot drugata strana. Golemi pravisti se okazahte vsi4ki zashtitnici. Samo 4e kliukite ne sa fakti nali razbirate tova. Onzi mi kaza taka onazi mi kaza tova.... tova ne e obektivno. I napravo e smeshno hora koito daje moje bi nqmat zavursheno obrazovanie da govorqt gluposti koi bil vinoven i zaradi kakvo bil vinoven. Te ot suda oshte ne sa razbrali ta vie li shte znaete ... Vqrno moderno e da protestirate vuv facebook no go pravete za temi po koito ste kompetentni i ste sigurni v tova koeto zashtitavate zashtoto ina4e stavate smeshni. Pernik se bil izpravil na voina sreshty Dobri4 .... alele boje tova puk beshe nai golqmata prostotiq koqto se izgovori i izpisa. Moje bi ako horata ot Dobri4 bqha iz4akali da izleznat rezultati i da se razbere kakvo e stanalo i koi e vinoven nqmashe da ima problemi. No ne modata e da se pravi protest. A vuv facebook e nai lesno tam moje da se pishat vsqkakvi gluposti kolkoto si iskash....Dali sme pravi dali ne sme vajnoto e prostotiite da tekat kato reka. Tipi4no bulgarska rabota. Kak da ne se gordeq 4e sum bulgar4e posle ...