ЙОГА ПРОПАГАНДАТА НЯМА МЯСТО В БЪЛГАРСКОТО УЧИЛИЩЕ

Quoted post

Гост

2015-05-30 13:07

Потресена съм от петицията и коментарите :) Практикуването на йога НЕ е религиозно обвързано! Твърде тесногръдо и назадничево мислене, но всеки си има мнение и право на избор в живота ;) Аз мога да кажа за себе си, че съм православна християна, практикуваща йога и двете ми се съчетат прекрасно!

Отговори

Йордан Георгиев
Пловсив

#91 Re:

2015-05-30 23:23:24

#88: -  

Вие, не може да сте православна християнка, тъй като практикувате йога! 

Вие, г-жо/г-це сте православнонеграмотна!

Българин

#98 Re:

2015-05-31 21:24:56

#88: -  

Ние сме потресени от вашата духовна необразованост. :)) Разбира се, че не, това е нормален процес. Във всяко учение има степени и нива - няма значение духовно ли е или научно или друго. При йогата - най-низкото ниво са съответните упражнения, които са разрекламирани в световен мащаб като нещо полезно. Това е така нареченото йога-лайт - на най-низка стъпка нещо като спортна система.Но това не променя нейната същност и това което се явява - духовно сатанинско учение. Примерно също Православие - лайт може да се нарече това което практикуват повечето българи - палене на свещи и влизане в Църкви само по празници. Позите и мантрите са молитви и обръщане на съответен "бог"в хиндуизма - а реално към съответен демон - нечист паднал ангел. Практикуването на Православие и йога е все едно сутринта да ходите да дарявате пари и да помагате на бедни и нещастни хора, а вечерта да ходите да се биете и убивате хора и да участвате в оргии. Дано Бог да ви даде да ви се отворят очите.

МАРГИ

#142 Re:

2015-06-15 12:25:49

#88: -  Значи сте дървено желязо! Изповядвате ли се , причастявате ли се???