Петиция за изучаване на тоталитарните режими през ХХ век

Гост

/ #163

2016-02-12 15:05

''причинил комунизмът в България и всички останали разсипани от комунистите държави по света.'' А вие от къде знаете за останалите ''разсипани'' от комунизма държави по света?? Скоро посетихме Чехословакия и Полша:) да ви кажа, че съвсем не са разсипани, а има и доста българи емигрирали в тези страни през последните 25 години. Лично имам приятели-българи, живеещи от години в Чехия и Полша. Също съм ходил преди година две по работа в Румъния, Унгария:) Не видях никъде разсипия, стандарта на хората е добър и емиграцията им към севрна америка и зап. европа силно е намаляла  .. Има и други факти, но явно тук една група платени писачи не разбира или по-точно не желае да разбере от аргументи и като стара развалена плоча повтаря едно и също през цялото време хахахаха децата в дет градини са  на по-високо ниво..Да, в България има много сериозни проблеми последните 26 години, но не трябва да се търсят само и само в предишния социалистически строй и останалите соц. държави го потвърждават много добре. Не говоря за Китай и Русия, които също съм посетил във връзка с работата си...за огромно съжаление в България е най-зле, хората са най-бедни, стандарта е най-нисък...улиците са най-мръсни, никъде не видях бездомни кучета и толков клошари