Не на връщането на цигарения дим в заведенията
Свържете се с автора на петицията
Тази тема за дискусия е автоматично създадена с петицията Не на връщането на цигарения дим в заведенията
imoti360.com Гост |
#926 Не на връщането на цигареният дим в заведенията2012-12-13 16:01Всички имат право да дишат чист въздух. Който иска да пуши ОК, но да го прави така, че да не пречи на никого. В момента се иска обратното. Категорично не съм съгласен. |
Гост |
#927 Re:2012-12-13 16:06Ако се криминализира и производството и продажбата на цигари / както канабиса- макар, че него в доста държави разрешават/, тогава и аз ще се съглася. След като има легално производство и продажба- значи не е съпоставимо със серийния убиец. Ей, малко ум требе преди да се пише нещо! |
rfr |
#9282012-12-13 16:15С връщането на правата на пушачите, политиците връщат страната ни към нейното утвърдено положение на континента като ориенталската смрадлива отходна яма на Европа. Твърдо се оформяме като едно зловонно блато, в което всички сме затънали до гуша в л.... , от което и Господ няма да пожелае да ни измъкне, ако сами не го направим. РЕФЕРЕНДУМ против цигарите би ни спасил, защото НЕПУШАЧИТЕ, за щастие, са повече от пушещите наркомани! |
Гост |
#929 Re:2012-12-13 16:15Нали затова собствениците на зеведения инвестираха по ''5 000 - 30 000лв'' за направата на ''кафези'' в заведенията за пушачи, иначе казано разделят заведенията на пушачи и не. Е какъв беше проблема тогава не мога да разбера. Освен че частта за пушачи е пълна, а тази за непушачи е на 30 - 50% капацитет. Какъв е проблема всеки да има право на избор: ''Дали да се трови или не...'' Много ме дразните непушачите, че сте толкос нервни и се се месите в работата на пушачите - зами запали една цигара и се оспокой малко, пък по кафетата сядаш при непушачите и това е. Съжалявам ако съм те обидил по някакъф начин, но това е което мисля. Мисля че всеки има право на избор за себе си - така или иначе само това ни остана: алкохола и цигарите. |
НЕ НА НАСИЛИЕТО |
#930 Re: ТВЪРДО НЕ НА ТЮТЮНОПУШЕНЕТО2012-12-13 16:17#22: yaniyakov - ТВЪРДО НЕ НА ТЮТЮНОПУШЕНЕТО "някъв селяндур" .... Господин Яков, не класифицирайте хората, това само по себе си доказва що за човек сте. ЗАЩО НЕ ВЗЕМЕТЕ ДА ЗАМЕРЯТЕ ПУШАЧИТЕ С КАМЪНИ ДО СМЪРТ. |
Гост |
#9312012-12-13 16:24Няма какво да се коментира. Забраната е в полза на всички, макар и пушачите да не го осъзнават. |
sneg |
#9322012-12-13 16:37Обичам пушачите,но не и цигарения дим |
ppp |
#9332012-12-13 16:40Забелязвам, че пушачите са и неграмотни. Не разбират що е криминализиране, а да не говорим за комичните им правописни грешки. Например една пушеща като комин домоуправителката се е обявила официално за домоОправителка. Ами те такива ни оправят отвсякъде. Все пак от време на време пушачите ме разсмиват. Още веднъж искам да им припомня,че са станали жертви освен на цигарите, също и на политиците, които ги разиграват като малки мишленца и ги изполват както преди избори, така и след избори, т.е. се гаврят с тях по всяко време. Даже ги лъжат, че им правят подаръци. |
Една българка |
#934 ТВЪРДО НЕ на връщането на цигарения дим в заведенията!2012-12-13 16:46Такъв перфектен подарък направи това правителство на българските деца за 1-ви юни, какъвто никой досега не беше правил. А сега, най-безпардонно се отказват от него. Цинизъм, безхаберие, страх, липса на мъжество и достойнство - наистина не съществуват толкова грозни думи, с които да се окачестви тази тяхна малодушна постъпка. |
Гост |
#935 За пушене в заведенията след 22ч.2012-12-13 16:52Нека всеки сам да си реши дали иска да излиза и да се забавлява в заведенията след 22ч.Според мен това е най-справедливото решение. |
nvpp |
#9362012-12-13 16:52Пушачите сами се замерят с камъни до смърт, т.е. те са самоубийци, а който съзнателно убива себе си, е и убиец. Следователно, премахвайки забраната за пушене, политиците стават съучастници на убиващи себе си и не само себе си, а и невинни. Ние, НЕпушачите, също искаме КОЛЕДЕН ПОДАРЪК от политиците, връщането на забраната. И сме готови най-благородно да споделим този прекрасен подарък с пушачите. Защото ние мислим за тях повече отколкото те сами за себе си. |
Гост |
#9372012-12-13 16:53"Искам след 22 часа в заведенията да се разрешат чекиите! Всичко друго е ограбване на моята свобода! Искам да мога да си лъскам в баровете след 22! Не мога да лъскам навън, защото ми е студено. На който не му харесва да му свършват в лицето и върху яденето, да не ходи по ресторанти след 22. Моята свобода е нарушена, ако няма поне стая за чекиджии. Защото аз не мога да издържа 2 часа в затворено място без да си ударя една. Не мога да прекарам приятна вечер с приятелите ми нечекиджии, ако не си ударя поне 20 чекии на масата! Аз вече се съобразявам като не лъскам в тролея и в театъра, затова трябва да ми бъде разрешено след 22 часа поне в ресторанти да си лея спермата на воля. Защото това е моята свобода!" |
непушач |
#938 С пълно единодушие членовете на здравната комисия в парламента отхвърлиха промените в Закона за здра2012-12-13 16:58 |
Гост |
#939 Re: С пълно единодушие членовете на здравната комисия в парламента отхвърлиха промените в Закона за2012-12-13 17:02Ехе, ами честито, сега всички ресторантьори ще бойкотират това и в резултат на празниците ще се ПУШИ навсякъде по заведенията, а не само в залите за пушачи :))))))))) УМНИЦИ СТЕ ВИЕ, ЕЙ :))))))))))))) |
Радост |
#940 пълно единодушие членовете на здравната комисия в парламента отхвърлиха промените в Закона за здрав2012-12-13 17:03УРАААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА! |
Anonymous |
#9412012-12-13 17:05Ако върнат стария режим аз лично ще бойкотирам заведения в които се пуши. |
Гост |
#9422012-12-13 17:06Хм, това обаче е само здравната комисия, която по принцип го създаде закона. Ще се гледа в пленарната зала. |
yepes |
#9432012-12-13 17:09ДОРИ СРЕЩУ ИСПАНИЯ ДА ТИЧАМЕ НЯМА ДА Я НАСТИГНЕМЕ...КАК В НИТО ЕДНА ДЪРЖАВА НЕ ПРОТЕСТИРА НИКОЙ СРЕЩУ ТАЗИ ЗАБРАНА.....ЕДИНСТВЕНО БАЙ ГАНЮ СЕ ИЗПЪРДЕ....И ПОСЛЕ СЕ ОБИЖДАМЕ ОТ ПОДОБНО СРАВНЕНИЕ |
Една българка |
#9442012-12-13 17:14Чудесна новина за целия български народ и прекрасен подарък за Коледа! Ей, то имало и съвестни хора в този парламент, бе...! БРАВО! БРАВО! БРАВО! |
непушач |
#9452012-12-13 17:18В Ихтиман затворили заведения заради забраната за тютюнопушенето НЯМА.Ако някой знае някъде фалирали заради цигарите да пише. |
Една българка |
#9462012-12-13 17:22Има фалирали единствено заради кризата, но не и заради цигарите. |
Гост |
#9472012-12-13 17:27твърдо ПРОТИВ тютюнопушенето съм и подкрепям ЗАКОНА. Това е ЗАКОН и никой не трябва да си позволява да го нарушава. Как в другите цивилизовани европейски държави хората нямат проблем с това да пушат на открито а в малка България баровците ще дават по 5лв да тровят останалите а? |
Гост |
#948 Re: Re:2012-12-13 17:33Не се пише "някакъф", а "някакъв", но ти не си виновен, че не знаеш това. Израстнал си в общество, което толерира тутюнопушенето и като повечето пубертети си висял по кафетата да пушиш, вместо да влизаш в час по български език. За тебе вече няма шанс. Но аз искам да дадем шанс на сегашните деца и младежи. От пасивен пушач лесно се става активен. А това с разделянето на заведенията на места за пушачи и непушачи е пълна пародия. За непушачите се определят най-смотаните части от заведенията - тъмни, задушни, тесни, понякога дори тавански части, на бързо приспособени за 1-2 маси.
|
Изберете псевдоним |
#949 Тема2012-12-13 17:34Преди 100 години е имало дебат в Чехия относно уринирането под масите в бирариите. Точно така, изконна традиция е било да се уринира дирекно под масата. Изведнъж тази традиция била забранена. "Как ще излизаме до тоалетната докато си пием бирата?!" - това бил един от аргументите на защитниците на статуквото. Днес такъв дебат не можем и да го разберем. След 50 години и днешния дебат за пушенето в заведенията ще изглежда нелеп като дебата за уринирането по масата в бирарията! |
Гост |
#950 Re: ТВЪРДО НЕ НА ТЮТЮНОПУШЕНЕТО2012-12-13 17:34А#22: yaniyakov - ТВЪРДО НЕ НА ТЮТЮНОПУШЕНЕТО Като не ти е кеф багажа и в отивай в Африка! Да миришеш потта на негрите докато спортуваш( ебахти нежния нос дето си, може преди да си прекалявал с шмъркането, а? ). Никой нищо не е длъжен! Изцяло става въпрос на избор! Ако искам да пуша ще пуша, ако не те кефи прав ти път! Заведенията правят много по-малко пари от непушачи отколкото от пушачи! |
|
Петиция за касиране на парламентарните избори от 27 октомври 2024 г. в България
Cпешно! Отворено писмо за хуманитарна виза за дисидента Абдулрахман ал-Халиди
Подписка против касирането на епархийския избор на кандидати за Сливенски митрополит
ОТВОРЕНО ПИСМО – ВЪЗВАНИЕ В ПОДКРЕПА НА УКРАИНСКАТА ПРАВОСЛАВНА ЦЪРКВА И ЗА ЗАПАЗВАНЕ НА КАНОНИЧНАТА СЪБОРНОСТ НА ЦЪРКВАТА ХРИСТОВА
ДА ПОДКРЕПИМ ИСТОРИЧЕСКИ ПАРК!
ПОДПИСКА в подкрепа на ГРАЖДАНСКОТО НЕПОДЧИНЕНИЕ и блокада на главен път Бяла-Попово в срок: безсрочен
Петиция за импийчмънт на Румен Радев от поста президент на Република България.
Преименуване летище Граф Игнатиево на Капитан Димитър Списаревски
Финансиране на кастрационна програма на национално ниво, контрол по ЗЗЖ,ЗВМД,НК325б
За ефективна присъда за насилника на Джеси - Стоил Георгиев!!!
Има ли нещо, което искате да промените?
Промяната не се случва, ако мълчите. Авторът на тази петиция се изправи и предприе действия. Ще направите ли същото? Стартирайте социално движение, като създадете петиция.
Стартирайте собствена петицияДруги петиции, които може да Ви интересуват
ВТОРА КАТЕГОРИЯ ТРУД ЗА УЧИТЕЛИТЕ
11690 Създадено: 2024-10-12
ПОДПИСКА в подкрепа на ГРАЖДАНСКОТО НЕПОДЧИНЕНИЕ и блокада на главен път Бяла-Попово в срок: безсрочен
3517 Създадено: 2024-11-09
Петиция за касиране на парламентарните избори от 27 октомври 2024 г. в България
2915 Създадено: 2024-10-30
Решаване на проблема с водата в гр. Шумен
2304 Създадено: 2024-11-05
ПЕТИЦИЯ ЗА ПОДКРЕПА НА БЪЛГАРСКОТО БИОЛОГИЧНО ЖИВОТНОВЪДСТВО
10971 Създадено: 2024-06-24
Cпешно! Отворено писмо за хуманитарна виза за дисидента Абдулрахман ал-Халиди
970 Създадено: 2024-10-25
Не връщайте куче МАУСИ на насилника Тодор Чолаков от град Пловдив!
878 Създадено: 2024-11-01
За отстраняване на Зорница Ангелова от ръководството на 22 СЕУ София
764 Създадено: 2024-11-08
Промени в образованието на децата със СОП
615 Създадено: 2024-10-18
ПОДПИСКА ЗА СПИРАНЕ ПРОЦЕДУРАТА ЗА ИЗБОР НА НОВ ГЛАВЕН ПРОКУРОР
613 Създадено: 2024-10-29
Петиция в подкрепа на проф. д-р Андрей Захариев за възстановяване на работа след незаконно уволнение в Стопанска академия "Д.А.Ценов"!
599 Създадено: 2024-11-09
ВЪН пиесата "Оръжията и човекът" от Народния театър!
1470 Създадено: 2024-09-30
Свобода на словото, свобода на творчеството - не на агресията пред Народния театър "Иван Вазов"
416 Създадено: 2024-11-08
За връщане на старите правила в ТЕЛК комисиите! За не спиране пенсионните и социални плащания на хора, спазили три месечния предварителен срок за подаване на документи!
365 Създадено: 2024-10-24
ПРИЗИВ КЪМ ЕВРОПЕЙСКИТЕ ИНСТИТУЦИИ ЗА ПРЕКРАТЯВАНЕ НА ПРОЦЕДУРАТА ЗА ИЗБОР НА БОРИСЛАВ САРАФОВ ЗА ГЛАВЕН ПРОКУРОР НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ и започване на нов, прозрачен и демократичен процес
355 Създадено: 2024-10-15
Не на насилието над бездомни животни!
274 Създадено: 2024-10-26
Възстановяване на Г-жа Касабова на позицията директор в ОУ К. Арабаджиев, до провеждането на редовен конкурс и назначаването на законен заместник.
231 Създадено: 2024-10-20
Община Аксаково да постави "легнали полицаи" пред пешеходните пътеки
150 Създадено: 2024-11-06
За ефективна присъда за насилника на Джеси - Стоил Георгиев!!!
8759 Създадено: 2024-04-12
Оставка на Васил Василев - Директор на Народен театър "Иван Вазов"
2595 Създадено: 2023-04-04