Не на връщането на цигарения дим в заведенията
Свържете се с автора на петицията
Тази тема за дискусия е автоматично създадена с петицията Не на връщането на цигарения дим в заведенията
Гост |
#1026 Re:2012-12-14 12:45Според пушачите - боклуци, по важна е печалбата на кърчмарите. |
Гост |
#1027 Re: Буревестник2012-12-14 12:51Аз аргОменти против тютюнопушенето не мога да изкарам. Виж аргУменти, колкото искаш. И по писането ти личи, че си нискоинтелигентен, което пък най-вероятно значи, че си пушач. |
Гост |
#1028 Re: Буревестник2012-12-14 12:53Щом сте свини, да! |
Гост |
#1029 Re: Буревестник2012-12-14 12:56Ами трябва да ви направят глобата от 200 лв. на 2000. И тогава, със сигурност, ще спрете да пушите и след 22 часа. |
Гост |
#1030 НЕ!2012-12-14 12:56Пушенето е демоде и признак на нисък социален статус. Както и на други ниски и низки неща. |
Гост |
#1031 ХА ХА2012-12-14 13:06Снощи бях в един от най-скъпите ресторанти в София и след 22:00 всеки си палеше цигара навсякъде. Много сте тъпи- по хубавите места пак ще си се пуши, защото собствениците могат да си позволят да плащат под масата и глоби. Губите само вие- непушачите, защото преди си седяхме в залите за пушачи и там си палехме цигари, все пак се съобразявахме с вас. А сега, понеже тези зали не съществуват вече, си пушим навсякъде. И само да добавя- в заведението имаше 2-3 камини, яка вентилация, всичко- от пушека от камината до пушека от цигарата не се усещаше- казваха го и непушачите. Та във всички хубави заведения, където си заслужава с кеф да си дадеш парите си се пуши. Искате или не- ФАКТ! Ами стойте си по дупките за непушачи за да сте здрави и да смърдите на манджи и кюфтета- ХАХА |
Гост |
#1032 Re: ТВЪРДО НЕ НА ТЮТЮНОПУШЕНЕТО2012-12-14 13:13#22: yaniyakov - ТВЪРДО НЕ НА ТЮТЮНОПУШЕНЕТО ПОЗДРАВЛЕНИЯ!!! Подкрепям Ви!! |
Анна Грозданова |
#1033 съзнателен избор2012-12-14 13:19Здравейте, Според мен тук нещата тотално се объркват, а могат да бъдат толкова прости. Искам да попитам пушачите дали имат поне по един любим човек, който не пуши било то в компанията или член на семейството(майка, баща, съпруг, съпруга,ДЕТЕ),някой на който наистина държат. Този човек най-вероятно до момента не е роптал или поне не много, че цигарите му пречет именно от любов към теб , защото не те възприема като ПУШАЧ, а като неговия близък, неговия любим човек.Сега ние вашите близки и любими хора ви молим да проявите разбиране и любов към нас.И съм почти убедена че няма човек, който бидейки помолен от детето си или любимата/любимия да излезе навън да пуши заради любовта си към тах, би имал нещо против. Но тук в случая идва другата гледна точка-на мен ми се налага по принуда, това не е мой съзнателен избор, правителството ми налага къде да пуша. Тук любимия ви човек вече става несъзнателно врагът. Помислете малко и над това мили хора. Ситуацията е една - гледните точки са различни. Ние непушачите всъщност сме вашите любими хора, а не врагове и ви молим за разбиране.За вашия съзнателен избор към приятел и отношение към приятел, близък, роднина. Благодаря! |
ала бала |
#1034 Re: ХА ХА2012-12-14 13:21ВЪВ ВСИЧКИ ХУБАВИ ЗАВЕДЕНИЯ, В КОИТО СИ ЗАСЛУЖАВА ДА СИ ДАДЕШ ПАРИТЕ И ОБСЛУЖВАНЕТО Е НА НИВО, ПУШЕНЕТО СЕ ЗАБРАНИ МНОГО ПРЕДИ ДА ВЛЕЗЕ В СИЛА, КОЯТО И ДА Е ЗАБРАНА! И ИЗНЕНАДА: НЕ СА ФАЛИРАЛИ, НАПРОТИВ! ХАЙДЕ ДЯДО РАГИН ДА БЪДЕ ТАКА ДОБЪР ДА ГИ ПОСЕТИ И ДА ВИДИ КАК СЕ ПРАВИ И ПОСЛЕ ДА ХОДИ ДА СИ ДАВА АКЪЛ НА СЕЛСКИТЕ КРЪЧМИ КАК ДА ОЦЕЛЯВАТ. |
Христина |
#1035 НЕ на цигарения дим в затворени помещения2012-12-14 13:23Какво е нещото, което всеки от нас си пожелава най-често: "Да бъдем живи и здрави!" Липсата на цигарения дим по заведенията и други затворените пространства е крачка в тази посока. Нека сами се грижим за собствените си пожелания! |
Кам |
#1036 Re: съзнателен избор2012-12-14 13:23#1033: Анна Грозданова - съзнателен избор Поздравления! Един интелигентен човек! Жалкото е, че повечето тук няма да Ви разберат, защото явно са от други прослойки на обществото! |
Гост |
#1037 Re: Re: ХА ХА2012-12-14 13:25Хайде дай 2-3 примера за "добро заведение" да го посетим и ние и да видим :) |
Гост |
#1038 Re: ХА ХА2012-12-14 13:25Ясно... Щом всички посетители на този "най-скъп ресторант" са били пушачи, явно не е от най-изисканите. |
Skeleta |
#10392012-12-14 13:27i sas i bez cigarite koito izliza pak 6te si izliza,ne e nujno da se uvonqvame ili trovim s cigarite na nqkoi koito go marzi da izleze vanka da izpu6i 1 cigara !!! |
Гост |
#1040 Re: Re: ХА ХА2012-12-14 13:27Я познай дали наистина не е един от най-хубавите... Ама ти сигурно си някъде от Студ. Град и тия места не ги знаеш и посещаваш :))) |
Здравословно |
#10412012-12-14 13:30Подкрепям идеята онлайн да се събират привърженици на здравословния начин на живот!Така повече млади хора ще могат да дадат гласа си в подкрепа на каузата без цигарен дим в заведенията.Успех! |
bbhs |
#10432012-12-14 14:01По-горе някакъв пушач се изказа за Христо Стоичков,/сякаш му е личен адвокат/, че непушачите обиждали великия футболист, само не ми стана ясно как го обиждат. Не знам дали той пуши или не и не ме интересува. Обожавам го и съм на мнение, че той е българинът, който запозна света с България. Доколкото ми е известно, той не е вкарвал автогол на терена. Да се надяваме, че и по отношание на цигарите няма да вкара такъв. Защото разрешаването на тези боклуци в заведенията след като вече е било забранено, би означавало да се изплюем на метеното, което си е чист автогол. Какво значение има дали ще е преди или след 22ч. Ами нали ако се пуши в късните часове, на другия ден всичко ще е осмърдяно и пропито със смрадливи лайна. Как ми се иска да напсувам всички пушачи с псувните, които използва гениалният Стоичков на терена. Но няма да го направя, защото пак ще захленчат и ще потекат реки от сополи. А на любимия ми Бойко Борисов трябва да му стане ясно, че пушачите са тези, които искат да му вземат властта, защото на повечето от тях любимец им е др.Тодор Живков. Ами да, той комунизмът научи народа да пие, да пуши и да мързелува, най-вече в годините на своя залез. А за сведение на пушачите, дори и да ви махнат забраната и да ви разрешат да осмърдявате, пак ще гласуваме за Бойко Борисов, защото колкото и да му пречите да си върши работата, рано или късно Той ще ви постави където ви е мястото. |
ПУШЕТЕ МИ К*РА |
#10442012-12-14 14:03Пушачите са толкова нагли и тъпи, че не разбират от диалог и добро отношение. Затова на тях трябва да им се говори по следния начин, за да разберат: "ПУШЕТЕ МИ К*УРА БЕ, ОЛИГОФРЕНИ СКАПАНИ! ПОНЕЖЕ СТЕ ИДИОТИ, ВЕРОЯТНО НЕ ВИ СЕ Е НАЛАГАЛО ДА ПЪТУВАТЕ В ЧУЖБИНА, НО ВСЕ ПАК АКО ВИ СЕ Е СЛУЧВАЛО, КАЖЕТЕ ЗАЩО СПАЗВАТЕ НАЙ-ЧИННО ЗАБРАНИТЕ НАВСЯКЪДЕ (ИСПАНИЯ, ФРАНЦИЯ, ИРЛАНДИЯ И ОЩЕ НАД 150 СТРАНИ ПО СВЕТА), А ТУКА РЕВЕТЕ И НЕ МОЖЕТЕ ДА НЕ ПУШИТЕ? А? ТИКВЕНИЦИ КАТО ВАС СА В ОСНОВАТА НА ВСЕКИ ПРОБЛЕМ В ТАЯ ДЪРЖАВА! ЩЯЛИ ДА ЕМИГРИРАТ! ХАХА, КЪДЕ ЩЕ ИДЕТЕ, КАТО НАВСЯКЪДЕ ИМА ЗАБРАНА ЗА ПУШЕНЕ, БЕ, МИШКИ? В ЗАМБИЯ ДАЖЕ СЕ ПРЕДВИЖДА ЗАТВОР ДО 2 ГОДИНИ АКО НАРУШАВАТЕ ТАЗИ ЗАБРАНА... ДЕБА И ИЗМЕКЯРИТЕ, ПУШЕТЕ МИ К*РА! |
sun |
#10452012-12-14 14:10На който му се пуши да си помръдне з**ка с извинение 2 метра и да си пуши, но мързела е велико нещо вярно... |
Непушач |
#1046 Re: Не искам да плащам за твоите болести2012-12-14 14:16А аз не искам от моите здравни осигуровки да отиват за лечение на хора, които са толкова безотговорни към себе си. Слава Богу, не съм боледувала от 20 години, може би 2-3 пъти, за по 2 дни грип, на крак, един ден не съм била в болница, тоест, моите здравни осигуровки дават лечение за друг, а не за мен. Не съм съгласна, обаче, това да отива за болести, които сте могли да си спестите. Затова бих предложила болните поради цигарите, да си плащат лечението, вместо да очакват ние да правим това. |
Nelihalata |
#1047 Против цигарения дим в заведенията2012-12-14 14:22Абсолютно съм против връщането на пушенето в заведенията. Познавам и пушачи, които не обичат дрехите и косите им да се омирисват на цигари докато са в затворено помещение с цигари. Подкрепяме(заедно със съпруга ми, който е пушач) петицията на 100%. Сега ходя много по-често на заведение именно, защото няма цигарен дим. Успех! |
Гост |
#1048 За правата на мишките2012-12-14 14:34Уважаеми пушачи, преди да говорите за нарушаване на правата ви се замислете дали вие пък на нарушавате правата на непушачите? Искам да припомня на всички, че демокрация е когато имаш свободата да правиш каквото си искаш, но без да вредиш на околните. Това че тровите околните мисля, че не е демократично. Както и това да се изказвате, че който не иска да се трови да ходи в заведения или помещения за непушачи е нарушаване на правата на хората, които не са се поддали на наркотичната зависимост към никотина. Освен това със сегашния закон за какви нарушавания на права точно се жалват пушачите? Та дори някои от тях използват терминът дискриминация. Никой не се е родил пушач, както и никой не се е родил наркоман. Ако вашите права са нарушени и ви дискриминираме, то тази дискриминация не е ли още по-голяма към зависимите от трева или хероин? С какво нарко-зависимите са по-различни от вас, че да е незаконно да се пуши трева в заведенията? |
Гост |
#1049 Re: Надежда2012-12-14 15:23йееее, много готино казано :) |
Гост |
#10502012-12-14 15:54Пуша по 1 кутия ма ден, но съм съгласен със забраната. |
|
Петиция за касиране на парламентарните избори от 27 октомври 2024 г. в България
ПОДПИСКА в подкрепа на ГРАЖДАНСКОТО НЕПОДЧИНЕНИЕ и блокада на главен път Бяла-Попово в срок: безсрочен
Петиция за импийчмънт на Румен Радев от поста президент на Република България.
Преименуване летище Граф Игнатиево на Капитан Димитър Списаревски
Финансиране на кастрационна програма на национално ниво, контрол по ЗЗЖ,ЗВМД,НК325б
Cпешно! Отворено писмо за хуманитарна виза за дисидента Абдулрахман ал-Халиди
Подписка против касирането на епархийския избор на кандидати за Сливенски митрополит
ОТВОРЕНО ПИСМО – ВЪЗВАНИЕ В ПОДКРЕПА НА УКРАИНСКАТА ПРАВОСЛАВНА ЦЪРКВА И ЗА ЗАПАЗВАНЕ НА КАНОНИЧНАТА СЪБОРНОСТ НА ЦЪРКВАТА ХРИСТОВА
ДА ПОДКРЕПИМ ИСТОРИЧЕСКИ ПАРК!
За ефективна присъда за насилника на Джеси - Стоил Георгиев!!!
Има ли нещо, което искате да промените?
Промяната не се случва, ако мълчите. Авторът на тази петиция се изправи и предприе действия. Ще направите ли същото? Стартирайте социално движение, като създадете петиция.
Стартирайте собствена петицияДруги петиции, които може да Ви интересуват
ВТОРА КАТЕГОРИЯ ТРУД ЗА УЧИТЕЛИТЕ
11691 Създадено: 2024-10-12
ПОДПИСКА в подкрепа на ГРАЖДАНСКОТО НЕПОДЧИНЕНИЕ и блокада на главен път Бяла-Попово в срок: безсрочен
3518 Създадено: 2024-11-09
Петиция за касиране на парламентарните избори от 27 октомври 2024 г. в България
2916 Създадено: 2024-10-30
Решаване на проблема с водата в гр. Шумен
2309 Създадено: 2024-11-05
ПЕТИЦИЯ ЗА ПОДКРЕПА НА БЪЛГАРСКОТО БИОЛОГИЧНО ЖИВОТНОВЪДСТВО
10973 Създадено: 2024-06-24
Cпешно! Отворено писмо за хуманитарна виза за дисидента Абдулрахман ал-Халиди
970 Създадено: 2024-10-25
Не връщайте куче МАУСИ на насилника Тодор Чолаков от град Пловдив!
878 Създадено: 2024-11-01
За отстраняване на Зорница Ангелова от ръководството на 22 СЕУ София
764 Създадено: 2024-11-08
Промени в образованието на децата със СОП
616 Създадено: 2024-10-18
ПОДПИСКА ЗА СПИРАНЕ ПРОЦЕДУРАТА ЗА ИЗБОР НА НОВ ГЛАВЕН ПРОКУРОР
613 Създадено: 2024-10-29
Петиция в подкрепа на проф. д-р Андрей Захариев за възстановяване на работа след незаконно уволнение в Стопанска академия "Д.А.Ценов"!
600 Създадено: 2024-11-09
ВЪН пиесата "Оръжията и човекът" от Народния театър!
1470 Създадено: 2024-09-30
Свобода на словото, свобода на творчеството - не на агресията пред Народния театър "Иван Вазов"
416 Създадено: 2024-11-08
За връщане на старите правила в ТЕЛК комисиите! За не спиране пенсионните и социални плащания на хора, спазили три месечния предварителен срок за подаване на документи!
368 Създадено: 2024-10-24
ПРИЗИВ КЪМ ЕВРОПЕЙСКИТЕ ИНСТИТУЦИИ ЗА ПРЕКРАТЯВАНЕ НА ПРОЦЕДУРАТА ЗА ИЗБОР НА БОРИСЛАВ САРАФОВ ЗА ГЛАВЕН ПРОКУРОР НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ и започване на нов, прозрачен и демократичен процес
355 Създадено: 2024-10-15
Не на насилието над бездомни животни!
274 Създадено: 2024-10-26
Възстановяване на Г-жа Касабова на позицията директор в ОУ К. Арабаджиев, до провеждането на редовен конкурс и назначаването на законен заместник.
231 Създадено: 2024-10-20
Община Аксаково да постави "легнали полицаи" пред пешеходните пътеки
150 Създадено: 2024-11-06
За ефективна присъда за насилника на Джеси - Стоил Георгиев!!!
8759 Създадено: 2024-04-12
Оставка на Васил Василев - Директор на Народен театър "Иван Вазов"
2595 Създадено: 2023-04-04