Петиция към главния прокурор Борис Велчев

Свържете се с автора на петицията

Тази тема за дискусия е автоматично създадена с петицията Петиция към главния прокурор Борис Велчев

Антикомунист

#651 ЗАБРАНА ЗА БКП И БСП

2011-05-23 00:27

Гледахте ли днес записа на случилото се. Видяхте ли,че и при трите случая мюсюлманите започват атаката срещу мирно протестиращите граждани. Нападат с метални тръби и ножове. Подписахте ли се вече под другата петиция. За забрана на БСП и БКП, като терористични организации извършили геноцид срещу България. За целия комунистически период в България за избити 300000 българи. Това забравихте ли го?
Метин

#652 ДПС

2011-05-23 00:28

Жал ми е като гледам в какви скотове ДПС превърна турците в българия. За щастие аз и моето семейство успяхме да избягаме от това нещо и емигрирахме.
гол гъз

#653 Гол гъз

2011-05-23 00:29

644 БИЛИ БИЛ ТАКА ЛЮБЕЗЕН ДА ПРОЧЕТЕШ НАПИСАНОТО ОТ мен по-горе и да сезираш Прокуратурата за гавра с етническите и верските чувства на българите от кмета на Батак! Надявам сие имаш акъл колкото една цаца и разбираш, че на християнски помен за жертвите на един геноциден акт на зверско изколване на 5700 души , да се устройва ТЪРЖЕСТВО е подигравка и насъскване и разпалване на етническа и верска омраза от най-висока проба! Да дъни весела музика пред черквата на клането, да танцуват мажоретни състави, да се тъпчат с кебапчета и алкохол е подигравка със трагичното събитие! 10-15 минутна тържествена заря сякаш е абитуриентска вечер или мутренска сватба! Чесно казано и аз след показаното от ЧЕСТНИТЕ НИ медии и аз се ядосах на Сидеров, но след един репортаж на телевизията на БПЦ където излъчеха ПРАЗНИКАи ЗАРЯТА загрях за какво става въпрос! Самата мисъл за ПРАЗНУВАНЕ е кощунствена в такъв ден! Не може да се радваш че хиляди българи са заклани!~ Трябва да си идиот или да си мюсулманин защото както казах всичко е под диктовката на ДПС защото мюсулманите имат мнозинство в община БАТАК И ТЕ САЯ ИЗРАЛИ КМЕТА и за тях клането на християни е празник, но най-отвратителното е , че ДПС и неговият кмет В МОМЕНТА КАРА БЪЛГАРИТЕ ОТ ОБЩИНАТА ДА ПРАЗНУВАТ КЛАНЕТО НА СВОИТЕ ПРЕДЦИ С ХОРА И КЮЧЕЦИ!По гнусно нещо не съм чувал през последните години! За това не мога да упрекна Сидеров , че е изтръгнал кабелите на уредбата от коюто дъни чалгата в прослава на клането! Отвратително е , българи като вас да повдигат въпрос за Батак! Не се оставяйте да ви манипулират!
ГЕОРГИ НИКОЛОВ

#654 НЕЗАБАВНА ЗАБРАНА НА ПАРТИЯ АТАКА !!!

2011-05-23 00:31

#630: - Re: ЗАБРАНА НА ПАРТИЯ АТАКА !!!

Да, аз съм евангелист и се гордея с това..  В нашата църква има много цигани и четри семейства турци. Разбираме се отлично, няма сорита, няма раздори.

Евангелистите са дали много борци и бойци  в борбите за Национално освобождение на България, а също и по - късно в 1912 -1917 г. Гоце Делчев и Тодор Алексасндров са ги сочели като образцови бойци и въстанници през 1904 г. Не разбирам защо като съм евангелист да не съм българин.                                                                                             А колкото до Волен Сидеров и партия "Атака", неизвестно защо и нас ни определиха за небългари. Издевателстваха над нас и си позволяваха да казват ( идиотизмът им е безкраен !!!!!!! ) : "Вие българи ли сте или протестанти !?!?

Даже преди години се държаха грубо с наши вярваши. Защо беше нужно това - никой не знае.

Освен това не смесвайте, религия и етнос - това е пагубно.

Пред джамията повечето са били араби и други народности, а не турци.

Гост

2011-05-23 00:34

Volen Siderov e sram za Bulgaria koito e dala na sweta
Vasil Levski!

Гост

2011-05-23 00:34

Сидеров не е достоен за представител на българския народ в парламента. Срамувам се от станалото. Срамувам се и от чиновниците, представители на управляващата партия ГЕРБ, за която гласувах, заради факта, че са разрешили митинг на атака до джамия, по време на молитва.

Гост

2011-05-23 00:35

Заради такива прояви цял свят се подиграва на България...

Гост

2011-05-23 00:38

Последните действия на господин Волен Сидеров и на част от членовете на партия "Атака", са доказателство, че те служат на интереси, които са чужди на интересите на България. ДАНС трябва да положат всички усилия да защитят България. Господин Сидеров трябва да бъде подробно разследван, тъй като поведението му представлява заплаха за нашата сигурност. Не трябва да се позволява на хора като господин Сидеров /и неговите неизвестни за нас съветници/ да злепоставят България. В този смисъл мисля, че лично той и чрез него партия "Атака" водят една доста лицемерна политика, на която веднъж за винаги трябва да се сложи край. Омръзна ми от "циркаджийските" Ви номера господин Сидеров. Омръзна ми да слушам вашия "език на омразата", с който пряко насъсквате враговете ни срещу нас. И ние, и аз лично, мисля за България и не съм по - малко патриот от вас. Господин Сидеров, с вашите действия пряко подготвяте България за "Косовски сценарий". Когато ви остане малко време от тъпи скандали, Ви моля да седнете и прочетете сериозни книги и анализи по темата. Господин Сидеров сигурен съм, че вие лично мислите доброто на България, но уверявам ви, че този път който сте поел е абсолютно пагубен. Замислете се ! Трябва да действаме разумно. Дано вашето поведение не е продиктувано или внушено от "външни безотговорни фактори." В заключение: Мисля, че поведението ви е безотговорно и грешно. Нарушавате Закона! Имате право на защита. Заслужавате съд!
гол гъз

#659 Гол гъз

2011-05-23 00:38

Ей така те искам 654 и какво казваш правили евангелистите през 1904 г. и през 1914-17 чели са вестник на мюсулманите ли ? Ха Ха ахаха! Трепали са мой човек ! Клали са турците и са ги застрелвали! Защо ? За да се махнат от тук и да можем да сме свободни! Но иначе си прав за етническият цвят на присъстващите в джамията затова съм съгласен с тебе! Веднага поискай от турция да си гледа работата и да не се намесва в българските работи! Аааааа не искаш така ли ?? И що бе ?

Гост

#660 Re: ГЛУПОСТ

2011-05-23 00:39

#51: - ГЛУПОСТ

ibravo,dobra re4

Тази публикация е изтрита от своя автор. (Покажи подробности)

2011-05-23 00:40

Гост

#662 Re:

2011-05-23 00:40

Чудя се кой позволи по улиците  да се изнасят килимчета и да се нарушават правата тези, които не изповядват мюсуламнството, а са длъжни да се спъват в молещите се.Някой пречи ли им да се молят вътре в джамията?!  Защо не трябва да се разреши протест на Атака? Дори да са крайни, те имат това право. А молещите се имат джамия и вътре никой не ги е притеснявал. Аз много искам честно разследване и ще се радвам някой ако е успял да снима как е станало всичко.

Гост

2011-05-23 00:41

Лумпените на Волен Сидеров,които извършиха това престъпно деяние са национални предатели, освен всичко друго. Те не само предадоха идеята на Васил Левски: „Всичките народи в България щат живеят под едни чисти и святи закони, както е дадено от бога да живее човекът; и за турчина, и за евреина и пр., каквито са, за всичките еднакво ще е.” Те искат да запалят огъня на гражданската война.

Гост

#664 Re:

2011-05-23 00:43

#656: -

ти българин ли си изобщо?

Гост

2011-05-23 00:43

Takiva bolni moz1ci ka to BOLEN nqma
гол гъз

#666 Гол гъз

2011-05-23 00:45

Не последните действия на Сидеров, а всичките са едни и същи от времето кагато АТАКА беше само ТВ предаване в СКАТ! Той винаги е бил НАЦИОНАЛИСТ! А ЩОМ ВИЕ СТЕ ЛИБЕРАЛИ Е ЯСНО, ЧЕ МРАЗИТЕ НАЦИОНАЛИЗМА! И тъй като гръбнака на всяка ДЪРЖАВА Е НАЦИЯТА а гръбнака на всяка НАЦИЯ е НАЦИОНАЛИЗМА то значи мразите всички НАЦИИ и в частност БЪЛГАРСКАТА и БЪЛГАРИЯ! ПРОСТА ДОКТРИНА! ТОГАВА КАК МОЖЕ ДА ГОВОРИТЕ ЗА НАЦИОНАЛНА СИГУРНОСТ И ДА СЕ СРАМУВАТЕ ЧЕ СТЕ БЪЛГАРИ СЛЕД КАТО НЕ МОЖЕ ДА СТЕ БЪЛГАРИ ЩОМ СТЕ ЛИБЕРАЛИ?

Гост

#667 Re:

2011-05-23 00:47

#663: - „Всичките народи в България щат живеят под едни чисти и святи закони, както е дадено от бога..."

Мога ли да попитам - къде в случая е мястото на българина?! Щом си изнасят килимчетата на улицата и ние трябва да мълчим, да нямаме право да слушаме музика, да си отстъпим и домовете, а? А къде са нашите права?! Аз не искам да слушам моитвите им докато ходя по улиците на собствената си страна. Никой не им пречи вътре да се моят. Но те буквално превземат улиците и града ми. Не съм съгласна с насилието, но не съм съгласна да се спъвам в килимчетата им по улиците.

Гост

2011-05-23 00:50

Miastoto na Volen Siderov i negovite protejeta e v zatvora. Koi go izbra za deputat tozi izverg?....
гол гъз

#669 Гол гъз

2011-05-23 00:51

Мисля, че ако Сидеров трябва да го съдят за етническа омраза, то вас осван за същото трябва да ви съдят и за глупост или лицемерие!Защото да говорите за доброто име на България и българите е голямо лицемерие щом не харесвате или направо мразите българите и България! Бъдете честни и кажете това, което искате да изкрещите с пълен глас-"Смърт на България! Смърт на българите! " и тогава всичко ще е ясно и честно! Бъдете поне веднъж честни!
Sanko88

2011-05-23 00:52

Volen Siderov v zatvora, ne zaslujava da bade deputat na nikoia evropeiska darjava...

Гост

#671 Re: Re:

2011-05-23 00:52

#662: - Re:

Абе я се научи да пишеш, бе, лупмел. Най-яките партиори са тия, дето не знаят дори как правилно се използва българския език и как правилно да напишат две изречения на кръст, без правописни грешки

Гост

#672 Re:

2011-05-23 00:59

#601: -

Какво значи чужда религия? Кой си ти, че да определяш коя религия е "наша" и коя "чужда". Тези хора са родени на тази територия, техните деди са родени на тази територия, техните деца - също. Това е и тяхната родина. И те я считат за такава - за своя родина. Крайно време е да осъзнаем, че това са хора, които са част от България. Част от нашата България. Тези хора са етнически турци, но всеки един от тях би нарекъл себе си и българин, когато става въпрос за национална идентичност. Тези хора учат на български език в училище (макар вкъщи да говорят друг), гледат нашите телевизии, работят в нашите заводи, слушат нашата музика, живеят с нас. Те са част от България. Защото България не е православна, не е и етнически чиста (като Полша, например). В България има българи и каракачани, арменци и евреи, турци, българи мюсюлмани и всякакви други.

Гост

2011-05-23 01:00

Volen Siderov e novia Hitler....miastoto mu e v zatvora, nikade drugade....kakav ti deputat...kak e stanal deputat?....A uj sme evropeiska pravova darjava...Bolno mi stava za Bulgaria....

Гост

#674 Re: Атака!

2011-05-23 01:01

#1: -

Турски гъзолизци!Защо не направите петиция за забрана на ДПС?Ибрици такива!

Гост

2011-05-23 01:03

Моля да бъде премахната тази така наречена политическа партия "АТАКА".
Нека не грозим с такива действия имиджа на България!