Петиция към главния прокурор Борис Велчев

Гост

/ #658

2011-05-23 00:38

Последните действия на господин Волен Сидеров и на част от членовете на партия "Атака", са доказателство, че те служат на интереси, които са чужди на интересите на България. ДАНС трябва да положат всички усилия да защитят България. Господин Сидеров трябва да бъде подробно разследван, тъй като поведението му представлява заплаха за нашата сигурност. Не трябва да се позволява на хора като господин Сидеров /и неговите неизвестни за нас съветници/ да злепоставят България. В този смисъл мисля, че лично той и чрез него партия "Атака" водят една доста лицемерна политика, на която веднъж за винаги трябва да се сложи край. Омръзна ми от "циркаджийските" Ви номера господин Сидеров. Омръзна ми да слушам вашия "език на омразата", с който пряко насъсквате враговете ни срещу нас. И ние, и аз лично, мисля за България и не съм по - малко патриот от вас. Господин Сидеров, с вашите действия пряко подготвяте България за "Косовски сценарий". Когато ви остане малко време от тъпи скандали, Ви моля да седнете и прочетете сериозни книги и анализи по темата. Господин Сидеров сигурен съм, че вие лично мислите доброто на България, но уверявам ви, че този път който сте поел е абсолютно пагубен. Замислете се ! Трябва да действаме разумно. Дано вашето поведение не е продиктувано или внушено от "външни безотговорни фактори." В заключение: Мисля, че поведението ви е безотговорно и грешно. Нарушавате Закона! Имате право на защита. Заслужавате съд!