Петиция към главния прокурор Борис Велчев
Свържете се с автора на петицията
Тази тема за дискусия е автоматично създадена с петицията Петиция към главния прокурор Борис Велчев
Гост |
#51 ГЛУПОСТ2011-05-21 12:23ВЪВ ВЕЛИКОБРИТАНИЯ НИКОГА НЕ МОЖЕШ ДА ЧУЕШ ВОЙ ОТ МИНАРЕ И ОБЩЕСТВЕНИТЕ ПЛОЩИ ДА СА ПОСЛАНИ С ЧЕРГИ. НЕКА ХОРАТА ДА СЕ МОЛЯТ , НО БЕЗ ДА ПРЕЧАТ НА ДРУГИТЕ.ПО ВАШТА ЛОГИКА ВСЕКИ ПЕТЪК МОЖЕ ДА СЕ СЪБИРАТ ПРЕД И ОКОЛО ХРАМА ВИ ХОРА ДА СИ ПРАВЯТ ДИСКОТЕКА , ДА ИМА ПИЕНЕ И МУЗИКА И ДА ПРЕЧАТ НА ЦЕЛИЯ ГРАТ. МНОГО ВАЖНО Е ДА СЕ КАЖЕ , ЧЕ НИКОЙ НЕ Е СРЕЩУ ВЯРАТА НА ДРУГИТЕ , АЗ СЪМ ХРИСТЯНИН И НЕ МИ ПРЕЧИ ДА ОБЩУВАМ С ХОРА ИЗПОВЯДВАЩИ ДРУГА ВЯРА. КОГАТО ЧУЕТЕ ВОЙ ОТ МИНАРЕ В ЕДНА ЕВРОПЕЙСКА ДЪРЖАВА , ТОГАВА ЩЕ ДИСКОТИРАМЕ ПО ТОЗИ ВЪПРОС. МОЛЕТЕ СЕ И БОГ ДА ВИ ПАЗИ , НО ВСЕ ПАК Е ЖЕЛАТАЛНО ДА СЕ СЪОБРАЗЯВАТЕ И С ДРУГИТЕ ХОРА. НЯМА КАК ДА СЕ СЛУША ТОВА ВСЕКИ ПЕТЪК В СТОЛИЦАТА , А И КАДЕТО И ДА Е . |
Гост |
#522011-05-21 12:29Време е!Има ли закони в нашата държава?Дългото чакане трябва да се замени с гражданска позиция и мисля,че хората,които разсъждаваме така сме много.Да се прекрати безкрайното своеволие, партийните пристрастия, да се даде път на Закона и ако той още не е изграден и не достига интелектуален потенциал за това,потърсете образци!Демокрацията е ЗАКОН! |
Гост |
#532011-05-21 12:33Neka Boris Velchev da nameri spravedlivo reshenie spryamo musulmanite v R.Bulgaria |
Гост |
#542011-05-21 12:54Да спрем Волен Сидеров!!! |
Гост |
#552011-05-21 12:58Всеки има право да изповядва своята религия независимо къде и кога . Всяко едно отрицание на това е равно на отнемане на свободата на човек , а тя принадлежи на всички ! |
Гост |
#562011-05-21 13:06"Нямаме право да откажем мирен протест, какъвто заяви "Атака". Те обаче не са спазили разрешената зона. Протестът трябваше да е в градинката, а те са отишли пред джамията", каза зам.-кметът по сигурността Иван Сотиров. По-късно в отворено писмо до главния прокурор Борис Велчев Българският хелзинкски комитет призова, ако се докаже, че "Атака" е предизвикала инцидента, да бъде обявена за партия извън закона. |
Гост |
#572011-05-21 13:10Много навременно действие. Крайно време е да се сложи край на тези провокации. Нека на всички да стане ясно, че: 1. В България не всички могат да бъдат манипулирани и да стават безгласни наблюдатели на безобразията. 2. Общността ще се опълчва срещу евтините опити да се сее вражда и омраза. 3. Интересите на определени групички, прокарващи политика на разделение с цел да се облагодетелства правителството на "Велика сила" - тези интереси не могат да погазват законите на суверенна страна. 4. България не е ничии троянски кон, независимо от действията на троянските магарета, които са се навъдили наоколо. 5. България е част от Европейския съюз с цел да защити суверенитета си и да споделя общи ценности с другите страни членки. Защитата на тези ценности трябва да се осигурява по законен начин и най-вече черз прилагане на закона именно към такива провокатори като Сидеров и обкръжението му. 6. Законите, забраняващи нарушаване на човешките права и защитаващи Конституцията на страната трябва да се прилагат навсякъде и то бързо. 7. Закъсняло правосъдие е по същността си отказ от правосъдие. 8. Националистът Волен Сидеров с акциите си действа анти-национално и защитава враждебни на страната интереси. |
Гост |
#582011-05-21 13:32tova ne e democratcia tozi chovek triabva da ponese posleditcite ot tazi postapka toi narushava choveshkite prava sega veche naistina se nadmina I KOI MU GO POZVOLIAVA??????????????? |
SU |
#592011-05-21 13:33UJASSSSSSSSSSS |
Гост |
#602011-05-21 13:47Сидеров, си играе с огъня!Той просто кани международния тероризъм,за действия на наша територия! Такива като него,нямат място в политиката.Време е,правителството и прокуратурата да предприемат бързи мерки,докато този "борец за българското"не е взривил етническия мир!! |
Eagle |
#61 Re:2011-05-21 13:51И Друг път е ставало дума за това че Волен сидеров взаимства много от немските нацисти. Името на партия АТАКА е директен превод на името на вестника - на немската нацистка партия Der Angriff. Да не се забравя до какво могат да докарат луди хора една нация. Ще се опитам да включа тук един линк - просто за настроени. Атакистите биха били дори "горди". http://www.youtube.com/watch?v=Y2T0qDDo1Dk Успех на всички с петицията! |
Гост |
#622011-05-21 13:52Джамията е храм НЕ е бойно поле :) |
Гост |
#63 Петиция към главния прокурор Борис Велчев2011-05-21 14:25Това ли е демокрацията всеки каквото иска да си прави в държавата.Не искам по Българската национална телевизия да слушам новини на неразбираем език,не искам да чувам по радио уредбите им неразбираемият им език.Знаетели когато се игра световното по футбол Турция-Германия в Русе на централния площад гледахме мача на видио стена,без малко да стани меле защото озвирели пияни Турци,викаха през целия мач Турция,Турция,Турция е какво е това нее ли дразнене,в родинатаси си и да се свиваш и да се страхуваш да се обадиш.Вечер излизаш из Русенския център само на турски се приказва всеедно че не съм в България.Направо не ми се живее в тази държава,търся на къде да замина с семеиството си закривам фирмата,разпродавам всичко и се махам.Тук след време щее Косово,България няма дая има,вижте прогнозата за времето по телевизията в Европа,България нее отразена никаде значи не съществува.Затова съм за АТАКА докато ДПС СЪЩЕСТВУВА чуствам се малко закрилен от АТАКА като БЪЛГАРИН. |
Гост |
#642011-05-21 14:26Както и да го погледнем, оставянето ан ендо цвете пред дзжамията си е нищо!!!!! ТРЯБВА ПРОТЕСТ ПРЕД ПАРМАЛЕМНТА ИД А СЕ ИСКА ОСТВАКАТА НА ВОЛЕН СИДЕРОВ!!!! Хора, трябва да покажем, че сме по-трърди в решенията и исканията си. Следващият опетък атакистите ще убият някого и ние пак ще поставим цвете ли?! ТРябва да сме на улиците и да протестираме против фашизма..Атакистите бият постоянно невинни хора, само защото изглеждат различно...примери има ститици!!! |
Гост |
#652011-05-21 14:33Това, което се случи пред един храм под ръководството на политик смятам, че е срам за страната ни. Този човек не мисли за сънародниците си, а само за собствената си облага. Нямаме нужда от такива политици. |
Анонимко Гост |
#66 Забрана за Атака и ДПС.2011-05-21 14:33Крайно време е да се забрани тази откровенна терористична партия редом с ДПС, защото те са основната заплаха за етническият мир в тази държава. |
Гост |
#672011-05-21 14:38По-добре е да се иска от Главния прокурор да преследва тези, които дават пари на Сидеров. |
Гост |
#682011-05-21 14:38Vreme e ATAKA da se zabrani sys zakon kakto i DPS. Patii na verska osnova nqmat rabota v na6ata dyrjava. Volen e raven na Hitler,DPS e ravno na robstvo na bylgarskite musulmani i rabolepie! |
Гост |
#692011-05-21 14:38Volen Siderov triabva da bade saden ili osvidetelstvan, a partiata mu zabranena. |
Анонимко |
#70 Сидеров е равен на Хитлер, а Доган е равен на Сталин2011-05-21 14:57Да си го кажем така. Сидеров е равен на Хитлер, а Доган е равен на Сталин. Така че и двете марионетки на Москва, трябва да бъдат незабавно забранени и обявени извън закона. Просто няма значение кой кое. И двамата са комунисти. И двамата са със сходни психични заболявания. Само разликата е. Че Доган умее да си крие психопатията, не без помоща на тези който и на него му дърпат конците. А Сидеров си е изцяло първосигнално примитивно парче, боледуващо от шизофрения, и вършещо мръсната работа на Доган, и на онези особени служби със секретен гриф КГБ/ДС. |
Патриот |
#71 Re:2011-05-21 15:06Волен Сидеров е пич!Вие сте тъпаци и олигофрени.Фесовете-в анадола.Мамицата им! |
Гост |
#722011-05-21 15:11Време е вече всички заедно и мюсюлмани и християни да се обединим и да изхвърлим Доган и Сидеров на боклука,в името на добруването нашите деца,от такива като тях БГ няма нужда. |
Гост |
#732011-05-21 15:20Сваляне на имунитета на Волен Сидеров |
Гост |
#74 Re: ГЛУПОСТ2011-05-21 15:30, Виж, аз съм мюсюлманка, но и съм Българка...на 24 години съм и съм израснала в България...зачитам всяка една религия и всеки един човек, независимо какъв е...най-добрите ми приятели са християни и те нямат никакъв проблем с мен или с религията ми...добре....не споря, че молитвите трябва да се чуват из цяла София, но нещата не трябва да стават по начина на Сидеров...до къде ще доведе такова поведение? Не искам и да мисля, но се надявам да не е до най-страшното...в момента аз не защитавам мюсюлмани или опреквам някого...сега защитавам мирът в България, защото само гражданска война ни липсваше...Моля ви помислете над това!!! |
Гост |
#752011-05-21 15:31Подкрепям! NO PASARAN! |
|
Петиция за касиране на парламентарните избори от 27 октомври 2024 г. в България
ПОДПИСКА в подкрепа на ГРАЖДАНСКОТО НЕПОДЧИНЕНИЕ и блокада на главен път Бяла-Попово в срок: безсрочен
Преименуване летище Граф Игнатиево на Капитан Димитър Списаревски
Cпешно! Отворено писмо за хуманитарна виза за дисидента Абдулрахман ал-Халиди
Подписка против касирането на епархийския избор на кандидати за Сливенски митрополит
ОТВОРЕНО ПИСМО – ВЪЗВАНИЕ В ПОДКРЕПА НА УКРАИНСКАТА ПРАВОСЛАВНА ЦЪРКВА И ЗА ЗАПАЗВАНЕ НА КАНОНИЧНАТА СЪБОРНОСТ НА ЦЪРКВАТА ХРИСТОВА
Петиция за импийчмънт на Румен Радев от поста президент на Република България.
Финансиране на кастрационна програма на национално ниво, контрол по ЗЗЖ,ЗВМД,НК325б
За ефективна присъда за насилника на Джеси - Стоил Георгиев!!!
ДА ПОДКРЕПИМ ИСТОРИЧЕСКИ ПАРК!
Има ли нещо, което искате да промените?
Промяната не се случва, ако мълчите. Авторът на тази петиция се изправи и предприе действия. Ще направите ли същото? Стартирайте социално движение, като създадете петиция.
Стартирайте собствена петицияДруги петиции, които може да Ви интересуват
ПОДПИСКА в подкрепа на ГРАЖДАНСКОТО НЕПОДЧИНЕНИЕ и блокада на главен път Бяла-Попово в срок: безсрочен
3595 Създадено: 2024-11-09
ВТОРА КАТЕГОРИЯ ТРУД ЗА УЧИТЕЛИТЕ
11922 Създадено: 2024-10-12
Петиция за касиране на парламентарните избори от 27 октомври 2024 г. в България
2941 Създадено: 2024-10-30
Решаване на проблема с водата в гр. Шумен
2330 Създадено: 2024-11-05
ПЕТИЦИЯ ЗА ПОДКРЕПА НА БЪЛГАРСКОТО БИОЛОГИЧНО ЖИВОТНОВЪДСТВО
11143 Създадено: 2024-06-24
Cпешно! Отворено писмо за хуманитарна виза за дисидента Абдулрахман ал-Халиди
1203 Създадено: 2024-10-25
Не връщайте куче МАУСИ на насилника Тодор Чолаков от град Пловдив!
899 Създадено: 2024-11-01
За отстраняване на Зорница Ангелова от ръководството на 22 СЕУ София
796 Създадено: 2024-11-08
Петиция в подкрепа на проф. д-р Андрей Захариев за възстановяване на работа след незаконно уволнение в Стопанска академия "Д.А.Ценов"!
648 Създадено: 2024-11-09
ПОДПИСКА ЗА СПИРАНЕ ПРОЦЕДУРАТА ЗА ИЗБОР НА НОВ ГЛАВЕН ПРОКУРОР
628 Създадено: 2024-10-29
За връщане на старите правила в ТЕЛК комисиите! За не спиране пенсионните и социални плащания на хора, спазили три месечния предварителен срок за подаване на документи!
441 Създадено: 2024-10-24
Свобода на словото, свобода на творчеството - не на агресията пред Народния театър "Иван Вазов"
425 Създадено: 2024-11-08
ВЪН пиесата "Оръжията и човекът" от Народния театър!
1476 Създадено: 2024-09-30
Не на насилието над бездомни животни!
275 Създадено: 2024-10-26
Да спасим "Център,"Неогенезис"!
198 Създадено: 2024-11-20
Община Аксаково да постави "легнали полицаи" пред пешеходните пътеки
150 Създадено: 2024-11-06
За ефективна присъда за насилника на Джеси - Стоил Георгиев!!!
8760 Създадено: 2024-04-12
Промени в образованието на децата със СОП
618 Създадено: 2024-10-18
"Архитект Димитър Гочев: Подкрепа за студентските права и качество на обучението!"
116 Създадено: 2024-10-23
Оставка на Васил Василев - Директор на Народен театър "Иван Вазов"
2615 Създадено: 2023-04-04