Петиция към главния прокурор Борис Велчев

гол гъз

/ #653 Гол гъз

2011-05-23 00:29

644 БИЛИ БИЛ ТАКА ЛЮБЕЗЕН ДА ПРОЧЕТЕШ НАПИСАНОТО ОТ мен по-горе и да сезираш Прокуратурата за гавра с етническите и верските чувства на българите от кмета на Батак! Надявам сие имаш акъл колкото една цаца и разбираш, че на християнски помен за жертвите на един геноциден акт на зверско изколване на 5700 души , да се устройва ТЪРЖЕСТВО е подигравка и насъскване и разпалване на етническа и верска омраза от най-висока проба! Да дъни весела музика пред черквата на клането, да танцуват мажоретни състави, да се тъпчат с кебапчета и алкохол е подигравка със трагичното събитие! 10-15 минутна тържествена заря сякаш е абитуриентска вечер или мутренска сватба! Чесно казано и аз след показаното от ЧЕСТНИТЕ НИ медии и аз се ядосах на Сидеров, но след един репортаж на телевизията на БПЦ където излъчеха ПРАЗНИКАи ЗАРЯТА загрях за какво става въпрос! Самата мисъл за ПРАЗНУВАНЕ е кощунствена в такъв ден! Не може да се радваш че хиляди българи са заклани!~ Трябва да си идиот или да си мюсулманин защото както казах всичко е под диктовката на ДПС защото мюсулманите имат мнозинство в община БАТАК И ТЕ САЯ ИЗРАЛИ КМЕТА и за тях клането на християни е празник, но най-отвратителното е , че ДПС и неговият кмет В МОМЕНТА КАРА БЪЛГАРИТЕ ОТ ОБЩИНАТА ДА ПРАЗНУВАТ КЛАНЕТО НА СВОИТЕ ПРЕДЦИ С ХОРА И КЮЧЕЦИ!По гнусно нещо не съм чувал през последните години! За това не мога да упрекна Сидеров , че е изтръгнал кабелите на уредбата от коюто дъни чалгата в прослава на клането! Отвратително е , българи като вас да повдигат въпрос за Батак! Не се оставяйте да ви манипулират!