Закон за брокерите на недвижими имоти, съставен от НСНИ

Quoted post

ЕЙБИЕН

#40 Re: Re: ДО ВСИЧКИ КОЛЕГИ

2013-01-03 07:23

#39: Александров - Re: ДО ВСИЧКИ КОЛЕГИ

Александров, за да съм на мнение че трябва да има закон, то значи за толкова години все съм видяла нещичко което не е в ред и хаоса в бранша. А закона за секса се пиши между двама души, как и по какъв начин да го правят.Той е индивидуален и се базира на техните желания и харесвания. Не може всеки 2 служител , работел в АНИ за 2-3 месеца да сътворява нова АНИ мислейки си че знае всичко. Да, ама не - та те дори не знаят да направят разликата между две декларации (примерно), или да обяснят термини като ПТП, ЗУТ,РЗП и прочее.Това е абсурдно. Вярно е , че не сме нито адвокати, нито нотариуси (макар, че на практика офисите ни се превърнаха в адвокатски кантори), но има неща които следва да се знаят. И при въпрос от страна на клиент(продавач или купувач), се изисква адекватен отговор от брокера, който да обясни какво следва да се направи и прочее.Не доволни винаги ще има. И то в по голямата част ще бъдат тези който ги наричаме 'КРЕВАТНИ БРОКЕРИ". Аз лично познавам поне 10 такива, които освен че идват при мен да ми предлагат "услугите си", са и доста нагли и нахални като ми определят каква комисионна да им дам, та и на всичкото отгоре правят и опити за измама с документи. Двама от тях вече хванаха "бързият влак". Единият е в желязното царство, а другият като ме види и ме заобикаля на 100 метра :)

Никой не кара никого на сила. Но факта, че голям брой  легитимно АНИ са съгласни с подписката, означава че нуждата от закон е на лежаща. Друг остава въпроса какъв ще бъде той.

А Вие от коя АНИ сте????? Или извършвате дейност, някъде по кафенетата ?

Отговори

Гост

#77 Re: Re: Re: ДО ВСИЧКИ КОЛЕГИ

2013-02-05 18:30:34

#40: ЕЙБИЕН - Re: Re: ДО ВСИЧКИ КОЛЕГИ

Колежке, Вие разбрахте ли, че тази подписка е ПРОТИВ закон, а не в негова подкрепа!

"Никой не кара никого на сила. Но факта, че голям брой  легитимно АНИ са съгласни с подписката, означава че нуждата от закон е на лежаща."

Искам този закон да се приеме и по него да Ви дадат лиценз да работите, за да" има ред на пазара"!

Искам и закон за употребата на българският език, с големи глоби за неграмотни печени брокери!