да спасим Морската градина!

Quoted post

Авторът на тази петиция

#61 Re:

2012-04-01 21:18

#56: -

г-не, аз вярвам, че може - да останат децата ни тук! не е нужно да бягаме в чужда страна и да започваме отначало! тук е нашия дом и трябва в него да се живее правово - презмбюла на конституцията ни го гласи, а в Конституцията на РБ :

Чл. 15. Република България осигурява опазването и възпроизводството на околната среда, поддържането и разнообразието на живата природа и разумното използване на природните богатства и ресурсите на страната.

Чл. 18. (1) Подземните богатства, крайбрежната плажна ивица, републиканските пътища, както и водите, горите и парковете с национално значение, природните и археологическите резервати, определени със закон, са изключителна държавна собственост.

(6) Държавните имоти се стопанисват и управляват в интерес на гражданите и на обществото.

Отговори

Б.Б.фен

#72 Re: Re:

2012-04-02 10:22:11

#61: - Re:

Блажени са вярващите!!Но тук няма нищо което да задържи младите!Верно това е нашата родина,но какво от това...Сажалявам но не съм мазохист,аз и цялото ми семейство напускаме,защото дори в Албания ще ни зачитат повече.Това бездушие което властва тук ме подлудява.Не искам,но трябва.