Аз съм Странджа
Quoted post
вес |
#12015-01-30 14:41С тази петиция да не мислите да затваряте и горските стопанства в общината!Защо не направихте петицията докато съществуваха Общински гори или тогава не се изсичаше гората?Тези тирове натоварени с дърва да не пътуваха за ГКПП Малко Търново,че е пропаднало дясното платно.Защо не направихте снимки под мантинелата на пропадналия път за да се види трасето на новия път кадето няма нито едно дърво и пътя е подкопан?Вместо да откриете работни места , че младите хора избягаха от общината вие се занимавате с пропадналия път и горите.Като гледаме петицията от Малко Търново е подписана от служителите в съвета защото е тяхна инициативата а други не я подписват. |
Отговори
Иван Михайлов |
#2 Re:2015-01-30 15:38:44Държа само да уточня две неща: 1. Не съм служител на 'съвет', а на Общинска администрация. Разликата са едни 25 години демокрация... 2. Въпреки всичко и аз съм гражданин на Малко Търново, колкото всички останали и смятам, че имам право на собствени възгледи. При това поне имам гордостта да говоря от свое име, а не под псевдоними. Всичко най-добро Ви желая! П.С.: Авторът на петицията е Мария Ноева от гр. София... |
Данаила Шаренкова |
#7 Re:2015-01-30 18:36:49Дааа, а може би вече само на служителите "в съвета"им пука за Странджа? Или и вашия интерес към Странджа е повече материален? |
Гост |
#69 Re:2015-02-02 20:52:26Защото докато имаше "Общински гори" в Малко Търново, кмета Илиян Янчев му се пълнеше джоба и затова мълчеше.Сега като спря това кранче и ревна.Нима неговите камиони не разбиваха пътищата, естествено че ги разваляха, но никога не си ги оправи.А горските стопанства всяка година правят и ремонтират горските пътища.Когато му взеха общинските гори защо рева толкова много?То не беше по телевизии, по разни медии, интервюта, статии.Рева, рева, горкия, чак да го съжалиш.Еми ще реве, как няма, отнеха му една хубава шест цифрена сума.То си е за реване.А сега наближават и избори.Трябва да се самоистъкне някак си.Защо пък да не е по този начин?А и си нямате никава напредстава какво се опитва Илиян Янчев да измъкне от горските стопанства.А колкото до междуселщните асфалтирани пътища, ако мога да ги нарека "асфалтирани", те горките отдавна си изживяха живота.Правени преди 30 години и никога ремонтирани.Той какво иска да са вечни ли?Ами не става така г-н Кмете.Вземете да ги асфалтирате, ама качествено и с качествен асфалт и чак тогава имайте претенции, че са разбити.Защото те тези дупки са от 20 години. Може още хиляди неща да ви напиша за нашата мила община, но мисля, че това ви е достатъчно за размисъл.Размисъл за това ЗАЩО чак сега Илиян Янчев пусна глас, а не когато и той беше в бизнеса.И какво цели? |
Гост |
#74 Re:2015-02-03 11:41:48Аз не съм служител, а гражданка на България и поддържам петицията . |
Обичам Странджа |
#134 Re:2015-02-09 17:55:33Господине, или госпожо, Работни места се откриват в полезни сектори , а не в унищожаващи и съсипващи Българската природа места. Кой стои зад вас, тези, които унищожиха Странджата ли ?? |
Доскорошен служител в лесничейство |
#147 Re:2015-02-13 19:34:58Аз работих 21 години в дърводобивния сектор и с очите си видях как гората се изсича поголовно.Да започна ли с подробностите?Имена на служители в лесничействата?Имената на министри,зам.министри,директори на горските стопанства.Или как българската гора се играе на търг,сякаш е стадо прасета на пазара.Или как зорлем я палят за да я изкупят после на безценица......или излиза,че за да не избягат младите от М.Търново и околните райони трябва да се жертва гората докрай?Не си го и помисляйте.Аз не съм от екозащитниците,но и все още не съм ослепяла.... |
Петиция за касиране на парламентарните избори от 27 октомври 2024 г. в България
Преименуване летище Граф Игнатиево на Капитан Димитър Списаревски
Финансиране на кастрационна програма на национално ниво, контрол по ЗЗЖ,ЗВМД,НК325б
За ефективна присъда за насилника на Джеси - Стоил Георгиев!!!
Cпешно! Отворено писмо за хуманитарна виза за дисидента Абдулрахман ал-Халиди
Подписка против касирането на епархийския избор на кандидати за Сливенски митрополит
ОТВОРЕНО ПИСМО – ВЪЗВАНИЕ В ПОДКРЕПА НА УКРАИНСКАТА ПРАВОСЛАВНА ЦЪРКВА И ЗА ЗАПАЗВАНЕ НА КАНОНИЧНАТА СЪБОРНОСТ НА ЦЪРКВАТА ХРИСТОВА
ПОДПИСКА в подкрепа на ГРАЖДАНСКОТО НЕПОДЧИНЕНИЕ и блокада на главен път Бяла-Попово в срок: безсрочен
ДА ПОДКРЕПИМ ИСТОРИЧЕСКИ ПАРК!
Петиция за импийчмънт на Румен Радев от поста президент на Република България.
Има ли нещо, което искате да промените?
Промяната не се случва, ако мълчите. Авторът на тази петиция се изправи и предприе действия. Ще направите ли същото? Стартирайте социално движение, като създадете петиция.
Стартирайте собствена петицияДруги петиции, които може да Ви интересуват
ПОДПИСКА в подкрепа на ГРАЖДАНСКОТО НЕПОДЧИНЕНИЕ и блокада на главен път Бяла-Попово в срок: безсрочен
3608 Създадено: 2024-11-09
Петиция за касиране на парламентарните избори от 27 октомври 2024 г. в България
2948 Създадено: 2024-10-30
ВТОРА КАТЕГОРИЯ ТРУД ЗА УЧИТЕЛИТЕ
12137 Създадено: 2024-10-12
Решаване на проблема с водата в гр. Шумен
2353 Създадено: 2024-11-05
ПЕТИЦИЯ ЗА ПОДКРЕПА НА БЪЛГАРСКОТО БИОЛОГИЧНО ЖИВОТНОВЪДСТВО
11181 Създадено: 2024-06-24
Cпешно! Отворено писмо за хуманитарна виза за дисидента Абдулрахман ал-Халиди
1213 Създадено: 2024-10-25
Не връщайте куче МАУСИ на насилника Тодор Чолаков от град Пловдив!
905 Създадено: 2024-11-01
За отстраняване на Зорница Ангелова от ръководството на 22 СЕУ София
798 Създадено: 2024-11-08
Петиция в подкрепа на проф. д-р Андрей Захариев за възстановяване на работа след незаконно уволнение в Стопанска академия "Д.А.Ценов"!
652 Създадено: 2024-11-09
ПОДПИСКА ЗА СПИРАНЕ ПРОЦЕДУРАТА ЗА ИЗБОР НА НОВ ГЛАВЕН ПРОКУРОР
631 Създадено: 2024-10-29
Свобода на словото, свобода на творчеството - не на агресията пред Народния театър "Иван Вазов"
426 Създадено: 2024-11-08
ВЪН пиесата "Оръжията и човекът" от Народния театър!
1481 Създадено: 2024-09-30
За връщане на старите правила в ТЕЛК комисиите! За не спиране пенсионните и социални плащания на хора, спазили три месечния предварителен срок за подаване на документи!
446 Създадено: 2024-10-24
Не на насилието над бездомни животни!
276 Създадено: 2024-10-26
Да спасим "Център,"Неогенезис"!
251 Създадено: 2024-11-20
ПЕТИЦИЯ ЗА ОТСТРАНЯВАНЕТО НА Г-Н ДИМИТЪР ДИМИТРОВ ОТ ДЛЪЖНОСТ ДИРЕКТОР НА ОП ЕКОРАВНОВЕСИЕ - ГР. СОФИЯ
152 Създадено: 2024-11-22
Община Аксаково да постави "легнали полицаи" пред пешеходните пътеки
150 Създадено: 2024-11-06
За ефективна присъда за насилника на Джеси - Стоил Георгиев!!!
8760 Създадено: 2024-04-12
Петиция за кръстовище на разклона за село Пиргово, област Русе
107 Създадено: 2024-11-17
Оставка на Васил Василев - Директор на Народен театър "Иван Вазов"
2628 Създадено: 2023-04-04