Петиция към главния прокурор Борис Велчев

Quoted post

Гост

#1519 Re: ...Господин Волен Сидеров е единственият човек в България, който го интересува бъдещето на BG

2011-05-26 13:00

#1476: Derek - ...

=Derek, замислете се!  
Първо: ако господин Сидеров е единственият човек, който се интересува от бъдещето на страната, то жална й майка на Бъгария. Че се интересува, то ясно. Че я обича до безумие- също. Както гладен вълк обича агнето.
Второ: Мен също ме интересува, но не само България,а и бъдещето на нейните граждани. Затова се подписах в тази петиция. Като прибавим и другите подписали се, станахме мнозина. Плюс стотиците хиляди, които изобщо нямат компютри и дори не са чували за подписката...Доста станахме.
За втората част на вашето изложение в общи линии сте прав. Но. 
Като гледах господин Сидеров и юнаците от четата му с байраците, не личеше да са тръгнали да протестират. По-скоро създаваха впечатление, че са решили да разрешат проблема лично.

Не знам как му се отдава мисленето на гореспоменатия господин, но всеки средно интелигентен човек знае, че не може да се разреши проблем, създавайки друг, по-голям. 
Лично на господина бих казала,че инфантилните му юнашки изяви никак не се връзват с побелялата му коса и могат да предизвикат само съжаление. Неизживяно детство.

Отговори

Гост

#1520 Re: Re: ...Господин Волен Сидеров е единственият човек в България, който го интересува бъдещето на B

2011-05-26 13:24:18

#1519: - Re: ...Господин Волен Сидеров е единственият човек в България, който го интересува бъдещето на BG 

неизживяно детство....супер....ето това е изразьт коѝто е най точен за всички организми които са пьлни с омраза...