Петиция към главния прокурор Борис Велчев

Quoted post

С. А.

#710 Две неща са безкрайни - човешката простотия и вселената. А дори не съм сигурен за вселентата. - А.А.

2011-05-23 03:41

Към г-н Сидеров.
Да приемем, че Вие за себе си Сте си прав /за всички нас, останалите, не Сте./. А какво ще стане утре, когато "турцуте" се вдигнат срещу нас, за да си търсят правата? Какво ще стане, когато заради Вашата безкрайна простотия бъде погубен /български, нали е много важно да се уточни х.Х/ човшки живот? Какво ще стане, когато някое от всички малцинства, които Вие така упорито потъпквате, се вдигне на бунт? Ще Ви кажа какво ще стане... Гражданска война в 21-ви век. В която ще загинат стотици Българи. Това ли целите? Надявам се, че не!
Вашите нацистки ценности нямат място в нашето време, нито в нашата държава /Хитлер УМРЯ, стига толкова!/. Ние се борим със зъби и нокти да бъдем приети от света като една заслужаваща уважение страна, а Вашите действия потъпкват всички НАШИ усилия. Имам чувството, че от сутрин до вечер се чудите как да изложите България... Срам и позор!

Но нека не се заблуждаваме, българи! Проблемите ни далеч не свършват с тази Мижитурка! Докато Бойко ни е премиер така или иначе ще ни се смее цял свят.
Че няма да има последствия, няма да има. Но дано това да ни е за урок на Нас, народа!

Аз съм родена Българка и цял живот съм била горда от това, но в такива моменти ми иде да потъна в земята от срам... Точно заради такива хора аз лично скоро се изнасям от собствената си родина. Така ще направят и много други хора. И да видят после всички "националисти" как ще бъдат оправлявани от "турци" и "цигани", защото други просто няма да са останали.

Призовавам всички вас /няма как да стане, защото българският народ не е единен народ/ да се вдигнем и просто да отидем 100.000 човека и да изнесем прасетата и говедата от парламента! ... хах, хубаво е човек да си мечтае.

Толкова от мен. И Българио, дупе да ти е яко!

Отговори

ГЕОРГИ НИКОЛОВ

#737 КАК ХИТРО И ПОДЛО ТОЗИ ФОРУМ ОТ ОСЪЖДАНЕ НА АТАКА СЕ ПРЕВРЪЩА В ДРУГО

2011-05-23 07:28:20

КАК ХИТРО И ПОДЛО ТОЗИ ФОРУМ ОТ ОСЪЖДАНЕ НА АТАКА СЕ ПРЕВРЪЩА В ДРУГО. ОСЪЖДА СЕ БОЙКО БОРИСОВ. АБЕ ХОРА КАКВО ВИ ИЗПИ УМА ??? ТА СИДЕРОВ РАБОТИ ПРОТИВ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ГЕРБ В МОМЕНТА. ТА В МОМЕНТА СА НАЙ-ВАЖНИТЕ ПРЕГОВОРИ С РУСНАЦИТЕ. ТОЛКОВА ЛИ НЕ МОЖЕ ДА СЪБЕРЕТЕ 2 + 2. ТА В МОМЕНТА СИДЕРОВ И СИЕ РАБОТЯТ ЗА ДПС И БСП. Е, НАИСТИНА СЕ ОТЧАЙВАМ...........