София без блокади

Quoted post

#СтрахВиЕ

#26 Atanas

2013-08-27 06:36

На някои хора виковете срещу правителството не им е угоден. Към хората заставащи зад "София без блокади" и техните нарушени права (шум и блокирани улици) - нима правителството не блокира улици, за да се опази мандат, нима медиите не тръбят "шум" във връзка с това?

Основата на демокрацията са протестите - всяка друга групова проява може да се третира като манифетация на един режим. Изборът е ваш.

Отговори

outvoice

#37 Re: Atanas

2013-08-28 11:11:53

#26: #СтрахВиЕ - Atanas 

"Основата на демокрацията са протестите" -  извинете ме за въпроса, но това от къде го научихте, бихте ли цитирал източника?

Възмутен

#50 Re: Atanas

2013-09-09 14:53:35

Не бъркайте демокрация с анархия! А и забравяте да припомняте кога правителството блокира улици за да запази мандат? Или думата мандат не ви е ясна?

Дайте пример за такова блокиране на улици от правителсто (което и да е за последните 23 г.) за запазване на мандат!

Май не можете да си спомните? Аз ще ви помогна - не можете да си спомните, защото такова неща няма.

Кажи къде живееш и аз ще дойда да блокирам входа на блока ти, или колата ти, или входа на апартамента ти, защото не съм доволен от работата на опозицията в сегашния парламент. Как ще действаш тогаа? Ще ме подкрепиш ли, или ще започнеш да се жалваш, заплашваш и др. такива?

Гост

#51 Re: Atanas

2013-09-10 18:47:51

Деси

#56 Re: Atanas

2013-09-18 06:53:36

Протести може да има и без да се пречи на останалите хора.Няма от какво да ни е страх,не сте страшни.Може би сега,когато гейовете се слеят с вас ще се уплашим.Никой не иска да отнеме правото ви на протест.НО НЕ ПРЕЧЕТЕ!!!

Sanata

#58 Re: Atanas

2013-09-24 06:44:46

#26 Atanas
,разбирасе ме е страх!От насилието върху правата ми да се движа,спя,почивам,мисля!Протестирай,но правата ми не спирай!Ясно ли е?Страх ме е от силовите,терористични действия!Да не даваш на хората да се приберат у дома,детето да се доберо в къщи,да уврадите слуха на хората!Това е терор от всякъде да то погледнеш!И ислямистите фанатици "протестираха" и страшно уплашиха света на 11.09.2009г.Ти не си далеко от такива помисли стига да ти е сигурна анонимността в тарапаната!Но не си въобразявай да си цар на положението,както терористите от 110909 си мислиха!Не си и мечтай!Основата на демокрацията са свободата,диалога,правата на другия различен от теб!