София без блокади

Свържете се с автора на петицията

Тази тема за дискусия е автоматично създадена с петицията София без блокади

Гост

#51 Re: Atanas

2013-09-10 18:47

Олег Георгиев

2013-09-10 18:51

Моля, трябва да се сложи край на телевизионните протести. Реставраторският блок се "храни" с тях, надявайки се на парламентарните дажби, ала лошо са си направили сметката. Да им припомня, че социолозите даваха на партията на Кунева 17%. Някой спомня ли си колко взе на последните избори?

Гост

#53 Re: Протест до смяна на системата!!!

2013-09-11 14:52

#38: Неподписал - Протест до смяна на системата!!!

Нямам представа кои смятате за жалки, но според мен жалкото е, че смятате само протестиращите за прави. Вероятно знаете, че мирно протестиращите против правителството са 1,5 % от живущите в София. Не допускате ли, че някои могат да имат и друго мнение. Освен това акцента на "София без блокади" е да не се нарушават правата на непротестиращите - силния шум, блокиране на кръстовище и др.

Гост

2013-09-15 09:10

Не съм съгласна да се протестира по този начин.Трябва да има ред в тази държава!!Не може кой когато и както поиска да се изявява.Останалите граждани не са длъжни да се съобразяват с малцинството!!!

Гост

2013-09-16 19:26

Все ми се струва, че освен петиции са необходими и някакви конкретни действия!
Успех!
Деси

#56 Re: Atanas

2013-09-18 06:53

#26: #СтрахВиЕ - Atanas

Протести може да има и без да се пречи на останалите хора.Няма от какво да ни е страх,не сте страшни.Може би сега,когато гейовете се слеят с вас ще се уплашим.Никой не иска да отнеме правото ви на протест.НО НЕ ПРЕЧЕТЕ!!!

Страх от варварите

#57 Демокрация или охлокрация

2013-09-22 11:05

Не е вярно, че който иска да се протестира по правилата е за правителството. Не е задължително да се протестира незаконно. Може да си изрекат исканията и без да пречат на останалите хора в града.
Това че нарушават множество правила и тормозят гражданите е израз на безсилие да убедят мнозинствата да застане зад тях. Ако мнозинството ги подкрепяше, правителството отдавна щеше да е паднало. И Бойко вече щеше отново да е на власт. Но хората просто не искат това. И някой се надява да ги принуди насила. С какво право? Защото били качеството, а не количеството. Същото обяснение, което би дал всеки диктатор.
Всъщност не БСП или Орешарски са под обсада. София е обсадена. И варварите са пред стените й.
Sanata

#58 Re: Atanas

2013-09-24 06:44

#26 Atanas
,разбирасе ме е страх!От насилието върху правата ми да се движа,спя,почивам,мисля!Протестирай,но правата ми не спирай!Ясно ли е?Страх ме е от силовите,терористични действия!Да не даваш на хората да се приберат у дома,детето да се доберо в къщи,да уврадите слуха на хората!Това е терор от всякъде да то погледнеш!И ислямистите фанатици "протестираха" и страшно уплашиха света на 11.09.2009г.Ти не си далеко от такива помисли стига да ти е сигурна анонимността в тарапаната!Но не си въобразявай да си цар на положението,както терористите от 110909 си мислиха!Не си и мечтай!Основата на демокрацията са свободата,диалога,правата на другия различен от теб!

васката

#59 Re:

2020-08-09 06:40

#1: -