ЗА НЕЗАБАВНО ОТСТРАНЯВАНЕ НА СИЛВИЯ ДРАЙЧЕВА
Свържете се с автора на петицията
Тази тема за дискусия е автоматично създадена с петицията ЗА НЕЗАБАВНО ОТСТРАНЯВАНЕ НА СИЛВИЯ ДРАЙЧЕВА
Гост |
#12013-06-13 16:04Чудесна идея! Тази жена е като раково образование. Колкото повече съществува, толкова по силно вреди на организма, в който се развива. |
Гост |
#22013-06-13 20:46Като бивш възпитаник на ЕГ"Йоан Екзарх"- Враца смея да твърдя, че г-жа Драйчева осакатява възможността училището да развие потенциала си и да успее да достигне предишната си слава... Затова подкрепям най- вече всички съвестни учители, които са отдали живота си на тази велика професия и продължават да се борят срещу неправдата!!! |
Реалист |
#32013-06-14 15:09Миналата година завърших ЕГ "Йоан Екзарх" гр. Враца и смея да твърдя, че нещата не са такива, каквито са представени!!! Училището е съвсем наред и нормално, и смело заявявам, че по нищо не отстъпва на останалите училища в региона! Всичко това е един жалък фарс! Защо просто не попитате учениците какво искат, дали имат нещо против тази госпожа? Но не тези, които поставяте в училището и тези, които "програмирате", за да сеят раздори!!! Училището е на децата, които са в него! Ако не са те, тази институция няма да я има! Точно учениците от ЕГ Враца трябва да решат дали имат или нямат нужда от настоящия директор, а не хора, които, освен две думи в името си, ВЕЧЕ нямат нищо общо с любимата гимназия! |
запознат |
#4 До реалист2013-06-14 17:55Тук има смисъл, ясно защо, да крият имената си само противниците на драйчева! Останалите - даже напротив ! Така че, интересно как ли е името на " реалист"-а? Щото не прилича на написано от такъв човек ! Иначе, да, децата са важни, важно е и тяхното мнение, но последния човек дето ще се вслуша в тях, е именно директорката ! |
Реалист |
#5 До Запознат2013-06-14 20:18Не знам, може би Вашето име е своеобразна антитеза - уж запознат, но явно не чак толкова! Всеки има своя гледна точка, всеки може да каже каквото пожелае, НО от свое име! Никой няма право да казва какво мислят учениците, как се чувстват и от какво имат нужда, освен те самите. Знам само, че действията, които се развиваха извън училище сериозно се отразяваха върху дейността вътре (говоря за времето, в което аз бях ученик там). Във всяко семейство (ако кажем, че училището е такова) има проблеми, но те са за да се решат и всички да се развиват, вървейки напред и нагоре! |
запознат |
#6 до реалист2013-06-14 20:40Ами ако аз съм ученик и изобщо не съм щастлив ? И ако две мои приятелки отидоха в БОТЕВ по същата причина? |
Реалист |
#72013-06-15 08:03Ако си ученик, първо, искам да те поздравя за правописа, защото малко като теб се срещат днес. Второ, ако си ученик, то ти със сигурност си непълнолетен и нямаш право да участваш нито в петиции, нито в организации извън училище (за справка - виж си последната страница вбележника, ако имаш такъв). |
Жоро |
#8 12013-06-18 17:56Преди няколко месеца прочетох писмото от Комисията Фулбрайт (написано от служител, когото лично познавам) свързано с обгорения апартамент, който Драйчева е оставила в САЩ като отмъщение за "преждевременното" й изгонване. Това само по себе беше достатъчно да ме убеди, че тя няма място в Езиковата гимназия. Жоро |
Гост |
#9 До Реалист2013-07-17 11:16Бивша възпитаничка на ЕГ съм и определено не съм съгласна с това, което Вие изразявате като мнение. Завърших преди повече от пет години и още тогава беше ясно, че тази госпожа ще съсипе училището. Най-щастливата ни година там беше тази, в която тя не беше в България. За съжаление не мога да кажа, че по същото време в САЩ са били толкова щастливи, колкото ние тук. В момента от достоверен източник знам, че са закъсали с бройките и едвам си сформират паралелките. Хората не искат да пращат децата си там, а и самите деца не проявяват особено желание. Не ги и обвинявам. Медиите в цяла България гръмнаха по тази тема и си мисля, че ако има и грам себеуважение и достойнство, г-жа Драйчева ще си събере багажите и ще напусне училището преди да го е сринала тотално. |
Тази публикация е изтрита от автора на петицията. (Покажи подробности)
2013-09-05 07:38- Date of removal: 2013-10-03
- Причина за премахване:
Тази публикация е изтрита от автора на петицията. (Покажи подробности)
2013-09-13 08:31- Date of removal: 2013-10-03
- Причина за премахване:
Дари |
#12 Re: 12013-09-13 20:26Жоро, как не те срам да пишеш подобни глупости. Не знам кой е служителя "когото лично познаваш" и не знам какво е писал за обгорял апартамент, но тези дивотии за Щатите не са верни, Драйчева нито е опожарявала апартамент там, нито е била изгонвана, в това мога да те уверя. Аз съм била в апартамента в който тя живееше там, бях там когато си заминаваше, и апартамента не само че не беше опожарен, беше оставен в идеално състояние. Обзалагам се, че въпросния служител писал пасквилите срщу Силвия никога не е бил в този апатрамент и едва ли дори знае къде е. Не защитавам Драйчева като директор и учител тъй като не познавам работата ѝ, но да се изсипва подобна помия върху нея е срамота. Ако всичката информация относно нея е толкова "достоверна" колкото историята с обгорения апартамент то... е наистина е грозно това.
|
Иванова |
#13 Иванова2013-09-17 11:51пълни дивотии и измислици се изписаха за тази жена.Влезте в училището и вижте атмосферата там,пък тогава се замислете колко такива училища има в България. |
до 12# |
#142013-10-03 19:15 |
|
Петиция за касиране на парламентарните избори от 27 октомври 2024 г. в България
ПОДПИСКА в подкрепа на ГРАЖДАНСКОТО НЕПОДЧИНЕНИЕ и блокада на главен път Бяла-Попово в срок: безсрочен
Преименуване летище Граф Игнатиево на Капитан Димитър Списаревски
Финансиране на кастрационна програма на национално ниво, контрол по ЗЗЖ,ЗВМД,НК325б
За ефективна присъда за насилника на Джеси - Стоил Георгиев!!!
Подписка срещу тероризирането с пиратки и бомбички в гр. Пловдив
ОТВОРЕНО ПИСМО – ВЪЗВАНИЕ В ПОДКРЕПА НА УКРАИНСКАТА ПРАВОСЛАВНА ЦЪРКВА И ЗА ЗАПАЗВАНЕ НА КАНОНИЧНАТА СЪБОРНОСТ НА ЦЪРКВАТА ХРИСТОВА
ДА ПОДКРЕПИМ ИСТОРИЧЕСКИ ПАРК!
Петиция за оставка на министъра на земеделието Георги Тахов, заради унизително и обидно отношение към Васил Левски
Има ли нещо, което искате да промените?
Промяната не се случва, ако мълчите. Авторът на тази петиция се изправи и предприе действия. Ще направите ли същото? Стартирайте социално движение, като създадете петиция.
Стартирайте собствена петицияДруги петиции, които може да Ви интересуват
Петиция за оставка на министъра на земеделието Георги Тахов, заради унизително и обидно отношение към Васил Левски
1432 Създадено: 2025-01-09
Справедливост За Ивет Стайкова
414 Създадено: 2025-01-12
Да върнем истинския глас на навигацията на Google!
330 Създадено: 2025-01-14
Петиция в подкрепа на профил "Предприемачески" и връщането му в списъка на STEM профилите
295 Създадено: 2025-01-06
НЕ на преместването на кучетата от "Асенова крепост"
101 Създадено: 2025-01-10
ДОЛУ РУСКИТЕ РЪЦЕ ОТ УКРАЙНА!
463 Създадено: 2024-12-03
НЕ на родителското отчуждение и ДА на споделеното родителство
636 Създадено: 2023-12-14
Отнемане лиценза на Energo Pro България
1431 Създадено: 2024-12-27
НЕ НА РУДНИЦИТЕ В ОБЩИНИТЕ СВОГЕ, БОТЕВГРАД И МЕЗДРА
63 Създадено: 2025-01-08
Подписка в подкрепа на искане за налагане на мораториум
58 Създадено: 2025-01-14
ВТОРА КАТЕГОРИЯ ТРУД ЗА УЧИТЕЛИТЕ
12739 Създадено: 2024-10-12
Опазване на територията на Природен парк „Сините камъни“ и възражение срещу намаляване на площта му
1718 Създадено: 2024-11-26
Петиция в подкрепа на Пело Кръстев - журналист, борещ се срещу олигархичния модел, застигнал българската свободна журналистика
423 Създадено: 2024-12-29
Премахване на пластмасовите опаковки от Детска млечна кухня Велико Търново
52 Създадено: 2025-01-06
ПЕТИЦИЯ ЗА ПОДКРЕПА НА БЪЛГАРСКОТО БИОЛОГИЧНО ЖИВОТНОВЪДСТВО
11689 Създадено: 2024-06-24
Долу ръцете от Нешка
12 Създадено: 2025-01-09
ПЕТИЦИЯ ЗА ОТСТРАНЯВАНЕТО НА ДИМИТЪР ДИМИТРОВ ОТ ДЛЪЖНОСТ ДИРЕКТОР НА ОП ЕКОРАВНОВЕСИЕ - ГР. СОФИЯ
1826 Създадено: 2024-11-22
Отворено писмо от група читалища относно резултатите от Програма „Читалища“ на Министерство на културата публикувани на 9 декември 2024 г.
430 Създадено: 2024-12-17
За въвеждане на забрана за използване на пиротехнически средства на територията на България
17644 Създадено: 2020-12-30
ПОДКРЕПА ЗА ДОЦЕНТ СТЕФАН ДЕЧЕВ
181 Създадено: 2024-12-23