ПРОТИВ АЕЦ БЕЛЕНЕ
Свържете се с автора на петицията
Тази тема за дискусия е автоматично създадена с петицията ПРОТИВ АЕЦ БЕЛЕНЕ
Anonymous |
#12013-05-29 16:27Много наложителна петиция!!! |
Иван Петров София |
#2 Re:2013-05-30 04:56Да, след като хората взели големите комисионни и обещали строеж на руснаците, пак са на власт! А ние ползваме 30% от общите инсталирани мощности.... Дай още едни 2000 мегавата да си купим за 10-15 милиарда да си имаме..... |
Гост |
#32013-05-30 08:24Подписвам срещу безсрамна лъжа ,кражба , русопоклонничество и блюдолизство!Най- прост аргумент е,че България няма достатъчно голям пазар за износ на ток, а ще се строи нова АЕЦ!!!! Това е национално предателство и заробване от Русия! |
Гост |
#42013-05-30 10:23Няма едно рационално зрънце ,което да е в полза на построяването на тази централа. Който я иска, да декларира ,че е съгласен ядрените отпадъци да бъдат погребани в района където живее. |
Гост |
#52013-05-31 09:27Атомните централи са заплаха за националната сигурност. Няма никакво значение дали са руски, американски или марсиански. |
Гост |
#62013-05-31 10:00Не, на АЕЦ Белене! |
землянин |
#72013-05-31 10:04Време е да погледнем напред и да развием една модерна стратегия за енергетиката, да приложим иновативни и безвредни за околната среда технологии. Нека природата ни бъде чиста! Нека не я жертваме за корпоративни интереси и да я превърнем в хранилище за ядрени отпадъци! Твърдо НЕ! |
Гост |
#82013-05-31 10:10 Против АЕЦ "Белене" За да се построи АЕЦ "Белене", трябва да се отмени решението на 41-то НС, а за да стане, новото 42-то НС, трябва да реши да разреши строежа, а това няма как да стане, защото БСП, ДПС и АТАКА са новото правителство, но другите партии не биха подкрепили това безумие, по-добре да се замислят и 42-то Народно събрание да отмени решението за спирането на двата блока на АЕЦ "Козлодуй", ние нямаме нужда от повече атомни електроцентрали, и една ни е достатъчна, щом сега с по-малко реактори произвеждаме толкова много ток, няма смисъл да се строи нова атомна електроцентрала, и да се построи на кой ще се продава токът, след като ще е много скъп, а потреблението е намаляло значително. Станишев и Орешарски мислят ли какво говорят, щели да създадат работа за хората в района, дето ще е АЕЦ "Белене", след случаят с Фукушима, целият свят включително и България, трябваше да се замисли, дали има смисъл да се развива ядрената енергетика у нас, за пример на целият свят, трябва да е бил Чернобил, все още има негативно влияние за всички след толкова много години. Не ме разбирайте погрешно, не искам да се откажем от АЕЦ "Козлодуй", все пак преди да ни бъдат спрени двата реактора имаше много ток за нас, дори изнасяхме, затова и сметките за ток не бяха толкова високи, може да се каже дори, че бяхме независими, но вече не е така за съжаление, и затова трябва да благодарим на СДС, ОДС, ДСБ и др, сини коалиции, и особено на Иван Костов! Общо взето новото правителство си говори, говори, и даже си вярва на лъжите, лошото е че има хора, които им вярват! "Интереса клати феса." - заради такива лицемери и предатели много млади и способни хора напуснаха България. Заради тези предателства сме стигнали до това жалко положение, защото винаги сме предавани от българи на чужденци, както е в историята ни, на: византийци, турци, американци, и т.н. Много жалко. Мога да кажа само едно Бог да пази България и да я спаси от идолопоклонниците, предателите, корумпираните и престъпниците във властта, ясно е кои са, няма да ги изброявам! Само ще спомена някои важни моменти от управлението на предишната тройна коалиция: идеята за строежа на АЕЦ "Белене" /все още не построен и слава на Бога, кой нормален човек ще реши да се строи атомна електроцентрала в силно земетръсен район/ - Сергей Станишев. Тежки дни настъпват за България. Вече наистина нищо не може да ме учуди, което е ужасно, но в такива времена живеем, и да има пак избори, пак ще ги спечелят по нечестен начин БСП, ДПС и АТАКА, което само говори че сме забравили историята си, това че сме били под много робства, че са опитали да ни асимилират с цената на всякакви средства, че са искали да унищожат писмеността ни и вярата ни. Наистина много жалко.За какво са загинали великите българи, защо са си дали живота за да сме свободни днес, сигурно днес се обръщат в гроба. Как може тези преди нас говоря, за поколението живяло по време на управлението на БКП в България, да е забравило репресиите и геноцида срещу собствения народ. Много съм млада, за да напиша факти, дати, ключови фигури и т.н., но знам, от хора живели и преживели онова време колко е било страшно, какви мъчения е имало, как са вкарвали в затвора младежи, защото не били угодни на властта!!! |
Гост |
#92013-05-31 11:17НЕ на проекта Белене! |
Сульо |
#10 Тема2013-05-31 11:18Събирайте си подписчета. На Референдума къде бяхте? Или той е фалшив? Само дето ако не беше такъв резултатът, друго щяхте да говорите. Подписвайте се колкото си искате, давайте си личните данни на сульо и пульо, но сте малцинство. Искрено вярвам в думите си, не съм платена червена баба :) . За тези, които не разбират е по-добре да си траят. Фукушима няма нищо общо с тази технология. |
Гост |
#112013-05-31 14:26Нямаме нужда от това,вече един път го казахме стига толкова |
Гост |
#122013-05-31 15:14първо да намерят купувач за сегашния излишък , пък после ..... |
Бабичка |
#13 Re: Тема2013-05-31 18:01И на Референдума гласувах "ПРОТИВ" и не сравнявам с Фокушима... Но както аз нямам нужда, финансова възможност и морално право да си купя атомна бомба - така и България няма нужда от АЕЦ Белене... ....... Аз пък може да съм бабичка, но определено съм трицветна /бяло, зелено, червено/ и вярвам на думите си не толкова искрено, колкото технически и трезво. |
Гост |
#142013-05-31 19:12то референдума не ги спря,сега петицийката ли ще ги спре. |
Гост |
#152013-06-01 16:56АЕЦ БелеНЕ = КРАЙ НА България! Защото ще я строят КРАДЦИ!!! |
Гост |
#16 Re:2013-06-02 06:25#14: -И какви бяха резултатите от референдума да има ли ядрена енергетика с "да" са отговорили 60,6%, а "против" 37,96 на сто
|
Гост |
#172013-06-02 09:57Всички договори касаещи естествени монополи, енергетика,транспорт, национална сигурност ТРЯБВА ДА БЪДАТ ИЗВЕДЕНИ ИЗВЪН ПОНЯТИЕТО "Секретно", "Поверително", "Държавна тайна", "Търговска тайна"! Основополагащ принцип в конституцията трябва да стане: "Този който плаща трябва да има копие от всички договори, по които плаща". Щом искат да плащам ток, вода и т.н. - моля да ми изпратите заверено копие от ВСИЧКИ договорите, които касаят всички тези плащания. |
Пацо |
#18 По-добре да се строи АЕЦ Белене...2013-06-02 10:02Както стана ясно от Европейския съд, Атом строй печели делото и трябва да изплатим неустойки от 1,4 милиарда лева, а за целия проект 25 милиарда. Така, че става май поговорката: "Сърдитко Петко, празна му торбичка". Щото хем ще платим за центаралата, хем няма да получим нищо! |
Гост |
#19 Пульо отговаря на Сульо2013-06-02 10:18Ти не си "червена бабичка"; просто си анонимно теле страдащо от СМИН (Синдром на Моралната и Интелектуална Недостатъчност). Идеално пасваш на тези от сегашната "Завера Орешарски". Хайде обясни ми, как хора с морални устои на плужеци могат да направят нещо, което да е различно от това, което правиха същите тези изроди и родоотстъпници предходните 45 + 23 години. И не ме разбирай погрешно - и аз знам, че бат Бойко си е мутра - кадър на БСП (комунисти). Чуй ми думите, народът иска ВЪЗМЕЗДИЕ и справедливост! Така нареченият "политичесни елит" ще се гъне и суче, докато докара ситуацията, когато улиците ще бъдат залети безогледно проливана кръв, от тълпи озверели лумпени. Ще я докарат до безогледни кланета и чак тогава, пак няма да разберат, но поне ще се уплашат и ще изчезнат (ако дотогава не са избити с мотики по кръстовищата на милата ни татковина). Жалко за хубавата държава, за която такива титанични българи са си давали живота. Жалко и за нас и теб - майка ми и баща ми си изживяха живота напразно, аз съм май към края на същия път, децата ми ще се мъчат доживот! Дано внуците ми доживеят нещо различно от сътвореното "светло комунистическо бъдеще" (онова мъничкото черничкото). |
Гост |
#202013-06-02 13:05Нека попречим на Кремълските партии да представят негласувалите на референдума, като техни избиратели подкрепили с мълчанието си безумния проект за ограбване на България-Белене. |
Гост |
#212013-06-02 15:59На референдума не само аз, а и всички мои познати гласувахме с "НЕ". Как стана така, че резултатите се оказаха "ЗА"? |
Гост |
#222013-06-03 05:14Не на цигарения дим! |
Гост |
#232013-06-03 05:14Не на цигарения дим |
Гост |
#242013-06-03 09:22НЕ на обслужването на интересите на руските олигарси в българия и техните слуги . |
Гост |
#252013-06-03 14:41Никакво Белене, никакво заробване за децата и децата им, никакви руски интереси,докато не се научим да си опазваме преди всичко друго нашите български такива ! |
|
Петиция за касиране на парламентарните избори от 27 октомври 2024 г. в България
ОТВОРЕНО ПИСМО – ВЪЗВАНИЕ В ПОДКРЕПА НА УКРАИНСКАТА ПРАВОСЛАВНА ЦЪРКВА И ЗА ЗАПАЗВАНЕ НА КАНОНИЧНАТА СЪБОРНОСТ НА ЦЪРКВАТА ХРИСТОВА
ПОДПИСКА в подкрепа на ГРАЖДАНСКОТО НЕПОДЧИНЕНИЕ и блокада на главен път Бяла-Попово в срок: безсрочен
Преименуване летище Граф Игнатиево на Капитан Димитър Списаревски
Финансиране на кастрационна програма на национално ниво, контрол по ЗЗЖ,ЗВМД,НК325б
За ефективна присъда за насилника на Джеси - Стоил Георгиев!!!
ДА ПОДКРЕПИМ ИСТОРИЧЕСКИ ПАРК!
Cпешно! Отворено писмо за хуманитарна виза за дисидента Абдулрахман ал-Халиди
Подписка против касирането на епархийския избор на кандидати за Сливенски митрополит
Петиция за импийчмънт на Румен Радев от поста президент на Република България.
Има ли нещо, което искате да промените?
Промяната не се случва, ако мълчите. Авторът на тази петиция се изправи и предприе действия. Ще направите ли същото? Стартирайте социално движение, като създадете петиция.
Стартирайте собствена петицияДруги петиции, които може да Ви интересуват
ВТОРА КАТЕГОРИЯ ТРУД ЗА УЧИТЕЛИТЕ
11634 Създадено: 2024-10-12
ПОДПИСКА в подкрепа на ГРАЖДАНСКОТО НЕПОДЧИНЕНИЕ и блокада на главен път Бяла-Попово в срок: безсрочен
3420 Създадено: 2024-11-09
Петиция за касиране на парламентарните избори от 27 октомври 2024 г. в България
2889 Създадено: 2024-10-30
Решаване на проблема с водата в гр. Шумен
2139 Създадено: 2024-11-05
ПЕТИЦИЯ ЗА ПОДКРЕПА НА БЪЛГАРСКОТО БИОЛОГИЧНО ЖИВОТНОВЪДСТВО
10663 Създадено: 2024-06-24
Cпешно! Отворено писмо за хуманитарна виза за дисидента Абдулрахман ал-Халиди
967 Създадено: 2024-10-25
Не връщайте куче МАУСИ на насилника Тодор Чолаков от град Пловдив!
868 Създадено: 2024-11-01
За отстраняване на Зорница Ангелова от ръководството на 22 СЕУ София
737 Създадено: 2024-11-08
ПОДПИСКА ЗА СПИРАНЕ ПРОЦЕДУРАТА ЗА ИЗБОР НА НОВ ГЛАВЕН ПРОКУРОР
610 Създадено: 2024-10-29
Промени в образованието на децата със СОП
610 Създадено: 2024-10-18
ВЪН пиесата "Оръжията и човекът" от Народния театър!
1448 Създадено: 2024-09-30
Петиция в подкрепа на проф. д-р Андрей Захариев за възстановяване на работа след незаконно уволнение в Стопанска академия "Д.А.Ценов"!
524 Създадено: 2024-11-09
Свобода на словото, свобода на творчеството - не на агресията пред Народния театър "Иван Вазов"
411 Създадено: 2024-11-08
ПРИЗИВ КЪМ ЕВРОПЕЙСКИТЕ ИНСТИТУЦИИ ЗА ПРЕКРАТЯВАНЕ НА ПРОЦЕДУРАТА ЗА ИЗБОР НА БОРИСЛАВ САРАФОВ ЗА ГЛАВЕН ПРОКУРОР НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ и започване на нов, прозрачен и демократичен процес
355 Създадено: 2024-10-15
За връщане на старите правила в ТЕЛК комисиите! За не спиране пенсионните и социални плащания на хора, спазили три месечния предварителен срок за подаване на документи!
333 Създадено: 2024-10-24
Не на насилието над бездомни животни!
270 Създадено: 2024-10-26
Възстановяване на Г-жа Касабова на позицията директор в ОУ К. Арабаджиев, до провеждането на редовен конкурс и назначаването на законен заместник.
230 Създадено: 2024-10-20
Да опазим Мотописта
1162 Създадено: 2024-10-02
Община Аксаково да постави "легнали полицаи" пред пешеходните пътеки
150 Създадено: 2024-11-06
За ефективна присъда за насилника на Джеси - Стоил Георгиев!!!
8756 Създадено: 2024-04-12