Петиция за референдум за обявяване на ДПС като противоконституцио
Свържете се с автора на петицията
Тази тема за дискусия е автоматично създадена с петицията Петиция за референдум за обявяване на ДПС като противоконституцио
просто българин |
#76 Re:2013-06-01 21:15Петър Стоянович, министърът на културата, ходи с фес. И на каква култура ще ни учи - на турска. Мама ви мръсна, долна. Дори се е снимал с феса, а под снимката е написал: "През 1878 година онези ми отнеха всичко това!". Какво по-точно са му отнели!!! Част от османската империя, днешна Турция и за чийто поданик се смята? Да върви в шибаната Турция и там да ходи, ако ще и с 10 феса на главата. Тук е България. Единственото хубаво нещо, извършено от бай Тошо е в края на политическата му кариера и е прогонването на част от турчеещите се. Само идиот може да мисли, че в България има турци. Има наследници на потурчени насила българи и българки - еничари, изнасилени българки, впоследствие родили копелета и други, потурчили се за да спасят живота си. Не в България има турци, а в Турция има българи, които или не знаят, че са такива, поради асимилаторската политика, или ги е страх да се признаят за такива. Хайде да не ми говорят идиоти за толерантност разни ИДИОТИ - ТОЛЕРАНТНО ЛИ Е БИЛО ОТНОШЕНИЕТО НА МАНГАЛИТЕ ГНУСНИ ПО ВРЕМЕ НА АПРИЛСКОТО ВЪСТАНИЕ, КОГАТО СА ПОРЕЛИ КОРЕМИТЕ НА БРЕМЕННИТЕ БЪЛГАРКИ?! ТОЛЕРАНТНО ЛИ Е БИЛО ОТНОШЕНИЕТО КЪМ ХРИСТИЯНСКОТО НАСЕЛЕНИЕ, ОСТАНАЛО В ПРЕДЕЛИТЕ НА ОСМАНСКАТА ИМПЕРИЯ СЛЕД НАШЕТО ОСВОБОЖДЕНИЕ - ИЗБИВАНИ КАТО КУЧЕТА И РАПРАЩАНИ В РАЗЛИЧНА ЧАСТ ОТ ИМПЕРИЯТА С ЦЕЛ ДА БЪДАТ АСИМИЛИРАНИ. СЪЩАТА АСИМИЛАТОРСКА ПОЛИТИКА Е ИЗВЪРШВАНА ВЪВ ВСИЧКИ СЪСЕДНИ НАМ ДЪРЖАВИ С НАШИТЕ СЪНАРОДНИЦИ, ОСТАНАЛИ ЗАД ГРАНИЦА. НАЙ-СМОТАНОТО ПЛЕМЕ НА БАЛКАНИТЕ СМЕ НИЕ. ПИКАЯ ВИ НА ТОЛЕРАНТНОСТТА. СЕГА ОТ ТОЛЕРАНТНОСТ ЛИ НЕ ИСКАТЕ ДА СЕ СЪБЕРЕМ 200 000 БЪЛГАРИ ПРЕД ПАРЛАМЕНТА И ДА РАЗДАДЕМ ПРАВОСЪДИЕ? С ПО 2 КАМЪКА В РЪКА! ПО ДРУГ НАЧИН НЯМА ДА СТАНЕ. ХВЪРЛЯТ ВИ НЯКОЯ ТРОХА И ВИКАТЕ: "ПОСТИХНАХМЕ... НЕЩО". ПОСТИГНАЛИ СТЕ ЕДИН ГОЛ. ВСЕ ОЩЕ НЕ СМЕ ПОСТИГНАЛИ АБСОЛЮТНО НИЩО. ДОКАТО НЕ ПАДНАТ ГЛАВИ. Новият министър на спорта проф. Мариана Георгиева: Ето и далаверите й: http://offnews.bg/index.php/200187/ministarat-na-mladezhta-se-prochu-s-nezakonen-priem-na-albantsi
|
просто българин |
#77 Re:2013-06-01 21:18Петър Стоянович, министърът на културата, ходи с фес. И на каква култура ще ни учи - на турска. Мама ви мръсна, долна. Дори се е снимал с феса, а под снимката е написал: "През 1878 година онези ми отнеха всичко това!". Какво по-точно са му отнели!!! Част от османската империя, днешна Турция и за чийто поданик се смята? Да върви в шибаната Турция и там да ходи, ако ще и с 10 феса на главата. Тук е България. Единственото хубаво нещо, извършено от бай Тошо е в края на политическата му кариера и е прогонването на част от турчеещите се. Само идиот може да мисли, че в България има турци. Има наследници на потурчени насила българи и българки - еничари, изнасилени българки, впоследствие родили копелета и други, потурчили се за да спасят живота си. Не в България има турци, а в Турция има българи, които или не знаят, че са такива, поради асимилаторската политика, или ги е страх да се признаят за такива. Хайде да не ми говорят идиоти за толерантност разни ИДИОТИ - ТОЛЕРАНТНО ЛИ Е БИЛО ОТНОШЕНИЕТО НА МАНГАЛИТЕ ГНУСНИ ПО ВРЕМЕ НА АПРИЛСКОТО ВЪСТАНИЕ, КОГАТО СА ПОРЕЛИ КОРЕМИТЕ НА БРЕМЕННИТЕ БЪЛГАРКИ?! ТОЛЕРАНТНО ЛИ Е БИЛО ОТНОШЕНИЕТО КЪМ ХРИСТИЯНСКОТО НАСЕЛЕНИЕ, ОСТАНАЛО В ПРЕДЕЛИТЕ НА ОСМАНСКАТА ИМПЕРИЯ СЛЕД НАШЕТО ОСВОБОЖДЕНИЕ - ИЗБИВАНИ КАТО КУЧЕТА И РАПРАЩАНИ В РАЗЛИЧНА ЧАСТ ОТ ИМПЕРИЯТА С ЦЕЛ ДА БЪДАТ АСИМИЛИРАНИ. СЪЩАТА АСИМИЛАТОРСКА ПОЛИТИКА Е ИЗВЪРШВАНА ВЪВ ВСИЧКИ СЪСЕДНИ НАМ ДЪРЖАВИ С НАШИТЕ СЪНАРОДНИЦИ, ОСТАНАЛИ ЗАД ГРАНИЦА. НАЙ-СМОТАНОТО ПЛЕМЕ НА БАЛКАНИТЕ СМЕ НИЕ. ПИКАЯ ВИ НА ТОЛЕРАНТНОСТТА. СЕГА ОТ ТОЛЕРАНТНОСТ ЛИ НЕ ИСКАТЕ ДА СЕ СЪБЕРЕМ 200 000 БЪЛГАРИ ПРЕД ПАРЛАМЕНТА И ДА РАЗДАДЕМ ПРАВОСЪДИЕ? С ПО 2 КАМЪКА В РЪКА! ПО ДРУГ НАЧИН НЯМА ДА СТАНЕ. ХВЪРЛЯТ ВИ НЯКОЯ ТРОХА И ВИКАТЕ: "ПОСТИХНАХМЕ... НЕЩО". ПОСТИГНАЛИ СТЕ ЕДИН ГОЛ. ВСЕ ОЩЕ НЕ СМЕ ПОСТИГНАЛИ АБСОЛЮТНО НИЩО. ДОКАТО НЕ ПАДНАТ ГЛАВИ. Новият министър на спорта проф. Мариана Георгиева: Ето и далаверите й: http://offnews.bg/index.php/200187/ministarat-na-mladezhta-se-prochu-s-nezakonen-priem-na-albantsi
|
Гост |
#78 Re:2013-06-02 02:09mnogo pravilno,vsqka zaba da si znae guola :) |
Гост |
#79 Re:2013-06-02 06:48 |
Гост |
#802013-06-02 07:39Kakto e kazal VASIL LEVSKI - Chista i sviata Republika!!! Boris,CAR na BULGARITE izvajdaiki mecha< Ot dnes edna viara,edin ezik,edna pismenost edna durjava!!!! |
Гост |
#812013-06-02 11:46само със ликвидирането на тази турско циганска етническа партия ,дереджето ще се оправи!!!!!! |
Гост |
#822013-06-02 12:36DPS van |
Гост |
#832013-06-02 15:33Подкрепям напълно искането ,но все си мисля че вече съда имаше становище по този въпрос и ги обяви за легитимни. Въпреки всичко дано успеем ! |
Гост |
#842013-06-02 16:02така е трябва да се направи този референдум |
Гост |
#852013-06-02 16:14БСП , ДПС и Атака са началото на края на България !!! |
Гост |
#862013-06-02 17:34да си ходят в Анадола ДПС-то |
Гост |
#872013-06-02 18:56Smurt za turcite |
Гост |
#882013-06-02 19:07Надявам се наистина да се осъществи... |
Сънародник Гост |
#892013-06-02 19:08Здравейте. |
Гост |
#902013-06-02 19:33Аз мисля,че тази партия е незаконна,българската конституция защитава правата на всички български граждани,независимо каква вяра изповядват,докога ще си оставяме да ни крадат и лъжат!Хора,събудете се,днес партия,утре джамия,сега пък и турски език-като толкова обичат турското,да си ходят в Турция,тука е България и се говори на български,нямаме нужда да плащаме заплати на мангалите,а децата ни да гладуват.Твърдо съм против съществуването на тази партия! |
Гост |
#912013-06-02 20:04Подкрепям на 100%! |
Гост |
#922013-06-02 22:14Nyama Druga darjava po sveta, koyato da dava myasto v parlamenta si na partiya, sazdadena da zashtitava chujdi interesi! Vreme beshe! Pomnite li pesenta "... Dorde e manichka zmiyata, elate da se saberem, s kraka da i stroshim glavata - svobodni da se narechem!" |
Гост |
#932013-06-03 06:12ДА. И за забрана на двойното гражданство. Всеки живеещ в чужвина да няма право да решава как да живея аз и децата ми |
Гост |
#942013-06-03 07:16България е за всички и всички ,Малцинства искат или не искат трябва да знаят български и на всякъде да използват този език ,след като той е официален.Така е във всички страни.Трябва да запазим своя език и култура и да не давяаме възможност на малцинствата да ни провокират чрез завземане на властта. |
123 |
#952013-06-03 07:33Не трябваше въобще да се допуска като партия в парламента чий интереси защитават??? |
Гост |
#962013-06-03 07:34едно време изучавахме Руски защото бяхме руска провинция,сега да не би да сме Турска че е наложително да се учи турски.в Б.Г училиштата.Но продажните бесепарчета и кликата на атака са способни чрез политически изгоди да го направят.Заедно с ДПС забранете и БСП. |
Гост |
#972013-06-03 07:35България НАД всичко ! |
Гост |
#982013-06-03 07:38ДПС е мафиотска структура,създадена от ДС и изобщо не им пука за бедните турци живеещи в България...т.е.техният електорат,гласуващ единствено от страх,притесняван от местните дерибеи,че няма да има дърва за зимата,че няма да им се изкупи тютюна и ред подобни...съгласен съм с петицията,те нямат място в нашата политическа действителност...и са незаконно и нелигитимно, и сега в момента във властта,а измамиха всички и с 3-те мандата от Турция за София ?! Как стават тия работи бе мама му стара,как ?! И се питам какво правят в тази партия българи,кому х...търсят там другари като Х.Бисеров,Й.Цонев , П. Раева и другите изменници и родоотстъпници ?!Питам и отговор не искам,защото знам,че рано или късно те ще си получат заслуженето и от омразата на народът български никога няма да могат да се отърват...пфу !!!
|
Гост |
#992013-06-03 10:19ако погледнете чуждата преса, ще видите почти навсякъде да пишат "...турската партия...." е, само ние ли се правим, че им вярваме , че не била етническа партия?! как изглеждаме в очите на западняците с детинската си толерантност! |
Гост |
#1002013-06-03 10:21Инициативата ме радва. Успех!!! |
|
Петиция за касиране на парламентарните избори от 27 октомври 2024 г. в България
Финансиране на кастрационна програма на национално ниво, контрол по ЗЗЖ,ЗВМД,НК325б
За ефективна присъда за насилника на Джеси - Стоил Георгиев!!!
ПОДПИСКА в подкрепа на ГРАЖДАНСКОТО НЕПОДЧИНЕНИЕ и блокада на главен път Бяла-Попово в срок: безсрочен
Подписка срещу тероризирането с пиратки и бомбички в гр. Пловдив
Cпешно! Отворено писмо за хуманитарна виза за дисидента Абдулрахман ал-Халиди
ОТВОРЕНО ПИСМО – ВЪЗВАНИЕ В ПОДКРЕПА НА УКРАИНСКАТА ПРАВОСЛАВНА ЦЪРКВА И ЗА ЗАПАЗВАНЕ НА КАНОНИЧНАТА СЪБОРНОСТ НА ЦЪРКВАТА ХРИСТОВА
ДА ПОДКРЕПИМ ИСТОРИЧЕСКИ ПАРК!
Преименуване летище Граф Игнатиево на Капитан Димитър Списаревски
Има ли нещо, което искате да промените?
Промяната не се случва, ако мълчите. Авторът на тази петиция се изправи и предприе действия. Ще направите ли същото? Стартирайте социално движение, като създадете петиция.
Стартирайте собствена петицияДруги петиции, които може да Ви интересуват
НЕЗАБАВНО ОСВОБОЖДАВАНЕ НА ЖУРНАЛИСТА СИМОН МИЛКОВ И ЗАЩИТА НА ПРАВАТА НА ГРАЖДАНИТЕ!
6710 Създадено: 2024-12-04
ПЕТИЦИЯ ЗА ОТСТРАНЯВАНЕТО НА ДИМИТЪР ДИМИТРОВ ОТ ДЛЪЖНОСТ ДИРЕКТОР НА ОП ЕКОРАВНОВЕСИЕ - ГР. СОФИЯ
1387 Създадено: 2024-11-22
Опазване на територията на Природен парк „Сините камъни“ и възражение срещу намаляване на площта му
1170 Създадено: 2024-11-26
Петиция срещу разпространението на вестник „Красиво Попово“
814 Създадено: 2024-12-05
Петиция в подкрепа на Златина Иванова- директор на училище, бореща се срещу олигархичния модел, застигнал българската образователна система
812 Създадено: 2024-12-14
РУСЕ ИСКА ДА ДИША. НЯМА ДА ТЪРПИМ ПОВЕЧЕ ГАВРА С НАС И ДЕЦАТА НИ! ПРИНУДЕТЕ „МИРИЗЛИВЦИТЕ“ ДА СПАЗВАТ ЗАКОНИТЕ!
695 Създадено: 2024-12-08
Подкрепа за проф. д-р Галина Лардева като арт директор и куратор на Национални есенни изложби, Пловдив
666 Създадено: 2024-12-04
ВТОРА КАТЕГОРИЯ ТРУД ЗА УЧИТЕЛИТЕ
12576 Създадено: 2024-10-12
ПЕТИЦИЯ ЗА ПОДКРЕПА НА БЪЛГАРСКОТО БИОЛОГИЧНО ЖИВОТНОВЪДСТВО
11627 Създадено: 2024-06-24
Отворено писмо от група читалища относно резултатите от Програма „Читалища“ на Министерство на културата публикувани на 9 декември 2024 г.
355 Създадено: 2024-12-17
Основен ремонт на отсечка /2,3км/ от път с номер VAR 2028 /от с. Долище до гр. Варна/ непосредствено след кръговото посока с. Долище
349 Създадено: 2024-12-16
В подкрепа на служителите в магазини и супермаркети
332 Създадено: 2024-12-20
ДОЛУ РУСКИТЕ РЪЦЕ ОТ УКРАЙНА!
288 Създадено: 2024-12-03
Гражданите на Pазград против скъпата вода.
656 Създадено: 2024-01-05
За по-адекватни мерки за българските майки и деца
271 Създадено: 2024-12-17
Cпешно! Отворено писмо за хуманитарна виза за дисидента Абдулрахман ал-Халиди
1441 Създадено: 2024-10-25
Допълнителни средства за Национален фонд „Култура“, заложени в т. 5.2, чл. 1 на Закона за държавния бюджет за 2024 г.
222 Създадено: 2024-12-02
Признаване на видеозаписите с автомобилна камера за доказателство
772 Създадено: 2015-10-22
Спасение на животните във Велинград
171 Създадено: 2024-11-30
За здрави деца, аз имам кауза една!! Нашите деца имат право на здравословна храна и ние родители и институции сме отговорни за това!
160 Създадено: 2024-12-10