Не на връщането на цигарения дим в заведенията
Свържете се с автора на петицията
Тази тема за дискусия е автоматично създадена с петицията Не на връщането на цигарения дим в заведенията
Петър |
#776 Re:2012-12-13 00:55 |
Петър |
#777 Защо???2012-12-13 00:56Защо изобщо се води този спор? Тук не става въпрос да си начешем егото, а за това че хората остават без работа а съответно и без пари. Ние се наложи да освободим 3човека заради тази забрана, и ако продължава така ще затворим заведението. Ние пустите капиталисти... с какво сме виновни че даваме работа на няколко човека, които честно и с труд си изкарват прехраната, хранят семейства плащат данъци и осигуровки. сега тези хора ще паднат на вашият гръб, защото няколко месеца ще получават пари от борсата и вместо да се увеличат парите за пенсии и детски ща отидат за всички онези които ще останат без работа. Веригата е дълга - производители, дистрибутори, търговци. Сигурен съм, че всеки един от вас има поне един приятел, който е свързан с това звено, представете си този човек остава без работа, не може да издържа малкото си дете с 200та лева от борсата, спира да плаща ипотеката на банката, след 3мес. съдия изпълнител го извежда от имота, не успява да си намери работа в БГ и от немай къде хваща по Европата..... Никой не иска да трови другаря си, просто искаме да работим, да си изкарваме прехраната с честен труд и децата ни да растат в Родината си. Затова и толкова искаме да се върне закона в старият си вид, зали за пушачи и зали за непушачи, който иска да се трови, който иска чист въздух в залата където няма дим - и вълкът сит и агнето цяло!!! |
Гост |
#778 Re: Re:2012-12-13 00:57Господине, аз също съм пушач, също по-голямата част от хората в обкръжението ми са пушачи. Излизайки за 5 минути навън аз по никакъв начин не се чувствам "пре***на". Какво важи и какво не при Вас е продиктувано единствено от Вашия явен егоизъм. |
Grucho Marx |
#779 в България нищо не е толкова просто2012-12-13 00:58чета коментарите и нещо не разбирам? Тази петиция е: за всички ресторантьори: ако ресторанта ви не може да предложи нищо повече от димяща вонлива дупка, където може да се пуши през зимата, не сте за този бизнес и се надявам да фалирате по бързо за да останат само хубавите ресторанти където предлагат добро обслужване, напитки и храна. |
Гост |
#780 Re: няма смисъл да се спори с пушачи2012-12-13 01:02#775: гана - няма смисъл да се спори с пушачи Хайде да не ми правиш психопортрет, а? Ако ми е кеф да ям сьомга и скариди, да пия шампанско и да изпуша пура в отделна зала, теб какво те засяга? От къде накъде и в ролята на каква ще се изказваш кой какви илюзий има, или ти си непорочна? Един го влече хомосексуалноста, друг- цигарите, трети- пиенето, четвърти- друго.... Всеки си има пороци и стига да се съобразява с другите и да не пречи е ОК. На теб какво ще ти пречи ако знаеш че аз в съседната стая си изкарвам страхотно- ами изкарвай си и ти с липов чай и бисквити. Аз няма да пуша при теб. Абе има една нова песен - "КАЦАМУН"- Поздрав за всички непушачи :) |
БАШ БАЙ БРАДЪР |
#781 Re: ОЛЕЛЕ МАЙКО,МИЛА2012-12-13 01:03. Алооо,спортисткатааа,ти нормална ли си ма оооооо?По голяма наглост от твойта не бях чувал,вземи си скрий потната,нечистоплътна спортна фигурка,че размириса не само на цигари,ами и на засъхнала урина.Вземи са сафирясай и спри тез пущини,щот ша си отидиш от тоз свят както си така спортивна. |
Grucho Marx |
#782 в България нищо не е толкова просто2012-12-13 01:12чета коментарите и нещо не разбирам? Тази петиция е: "Не на връщането на цигареният дим в заведенията" Кратко и ясно. Обаче в България нищо не е толкова просто, все ще се намери някой да си прави каквото си поиска. Всички коментари от сорта ама аз искам да пуша в заведенията, не им е просто мястото тук. Направете си собствена петиция и прав ви път. Аз съм шофьор. Ловя се на бас че хората с неуместните коментари са същите дето правят десния завои от лентата за наляво. Хайде стига простотии моля ви. Закона си е добре на вас просто главите не са ви наред. за всички ресторантьори: ако ресторанта ви не може да предложи нищо повече от димяща вонлива дупка, където може да се пуши през зимата, не сте за този бизнес и се надявам да фалирате по бързо за да останат само хубавите ресторанти където предлагат добро обслужване, напитки и храна. |
danita |
#7832012-12-13 01:15Без дим на обществени места! |
Тази публикация е изтрита от своя автор. (Покажи подробности)
2012-12-13 01:16- Date of removal: 2012-12-13
- Причина за премахване:
Иван |
#785 Re:2012-12-13 01:20Точно за това има отделни зали за пушачи и непушачи :) |
ич |
#786 Re: Re: Re:2012-12-13 01:25"То и ти си тъп,като завършак на кренвриш. Просто няма смисъл да оборвам,такива индивиди." " Пише се "завършЕк, креМвИPш :))) И точки, запетайки, първи клас.... но и аз какво да те оборвам, кютай в пицарийката и се моли някой добър чичко да не я затвори и без тютюневия дим. |
Лилбърн |
#7872012-12-13 01:40Цигареният дим добавя още един щрих към образа ни на "тъмни балкански субекти". |
Талян |
#788 Цивилизован свят2012-12-13 01:42Има общества, които искат да се развиват и просперират. През 1968 в САЩ все още имаше расови сблъсъци. И пак по онова време май 70% от възрастното население пушеше. Днес там има чернокож президент и под 25% от лицата пушат и то вследствие на притока на латиноси и отрепки от Източна Европа. Искам да живея в цивилизоваща се страна. Без днешните шмекерии по заведенията - прикрит пепелник, пушене в късните часове и други простотии. Ако някой е толкова наркотично зависим - има електронни цигари. Може и венозно. Дай Боже поне този път здравият разум да надделее над егозма. |
Гост |
#789 Re:2012-12-13 01:42Аха, те и в Австрия така са едни тъмни субекти.... |
PROSIT |
#790 Re: Re:2012-12-13 01:49В твоите очи може да съм смехурко но проблема е че пушенето на закрито е вредно за здравето на хората ...за твое сведение често съм проверяван от Агенция по безопасност на храните и ДВСК даже ми е писнало от проверки ...е ако искаш ела да провериш и ти след това ти ще си направиш пицата като нямаш доверие на нас стига да имаш здравна книжка и си си дезинфекцирал ръцете след ползване на тоалетната..... |
PROSIT |
#791 Re: няма смисъл да се спори с пушачи2012-12-13 01:57#775: гана - няма смисъл да се спори с пушачи Браво много точно казани истини възхитен съм и напълно съгласен с теб ... Браво... |
Кремена |
#7922012-12-13 01:59Тютюнопушенето е вредно както за пушачите, непушачите, децата и цялото човечество като цяло! Не желая никой да пуши в близост до мен, където и да се намирам. |
Още един пушач |
#793 Re: Re: Re:2012-12-13 02:13Кое в "ОТДЕЛНА зала за ПУШАЧИ и ОТДЕЛНА зала за НЕПУШАЧИ" не ти е ясно?! Ако искаш, ще ти го разбия на срички, та дано тогава спреш да се инатиш за простотий и насочиш енергията си към нещо по-ползотворно, г-н По-тъп-от-края-на-кренвирш?! Пък и не само ти, ами и останалите празноглави, непушещи коне с капаци, дето са си навили на пръста, че така трябва да е, а пък, че има начин всички да са доволни, то това не е важно. Важното е вие да сте отгоре. Глупендери смотани. Заради ей такива шибани егоисти като вас сме на тоя хал! Щото всеки гледа само себе се и му е през оная работа за другия! |
Гост |
#7942012-12-13 02:15Работя в заведения от 6 год.Накараха ни със закон да инвестираме над 10 000 лв в абсорбации и вентилации - направихме го перфектно и след 1 год. смениха закона.Сега вече 6 месеца не сме ги пускали - пари на вятъра. Разберете ако всичко е изпипано и е на направено нормално няма вреда за никого.Дима просто се всмуква нагоре.Няма смисъл от спор по темата - инвестират се стабилни пари и има решение на въпроса.Никой на никого не пречи.Все пак достатъчно сме еволюирали технологично,просто не сте видяли как работи в действителност.Трябват просто много точни закони за качество на вентилацииите,да се спазват навсякъде и това е.Проумейте че ако е силна вентилацията и всмуква всичко няма проблем - всичко е въпрос на добра инвестиция.Технологоята е измислена и няма проблем за никого. |
dalt |
#7952012-12-13 06:06смятам, че е безобразие да се говори за връщане на пушенето. тъжна равносметка и решиктелна крачка назад...където ни е мястото, май... |
teri |
#7962012-12-13 06:31Пуших 30 години, но вече 6 не!Сега ми е много по-приятно в къщи и като отида на заведение. Не се връщам вмирисана от всякъде .Напълно подкрепям пълната забрана . |
В. |
#7972012-12-13 07:35И аз бях пушач, от 2 до 3 кутии на ден, по това време ходих в страни и бях на места където имаше пълна забрана, спазвах я и съм още жив ...! А вложените пари в изграждането на отделни зони за пушачи ине пушачи ресторантьорите да си ги искат от управляващите .... В. |
Иван |
#7982012-12-13 07:48Заведенията нито ще затворят, нито ще намалее работата им. Ще има отлив само за няколко месеца. Да не би хоратя спряха да се возят в градски транспорт? Или спряха да летят със самолети? Като им се забрани там да пушат? А един полет със самолет може да е 5-6 часа, няма и един човек отказал се заради това! |
Гост |
#799 УФ2012-12-13 07:55Хората в космоса ходят, такива технологий има, живеем в 21-ви век, а тук в БГ Бай Ганьо не може да проумее, че ИМА ВЕНТИЛАЦИЙ и пее песента за чистия въздух, а диша изпаренията от автобуса на спирката, чакайки да има местенце да се натика и иде на работа за по 500 лв, яде ГМО и месо с антибиотици и спори за ЕДНА ПРОСТА ОТДЕЛНА ЗАЛА С ХУБАВА ВЕНТИЛАЦИЯ! Да ви имам акъла... |
гана |
#800 Re: Re: няма смисъл да се спори с пушачи2012-12-13 08:11#780: - Re: няма смисъл да се спори с пушачи Лъжеш се мило, това не е удовоствие. Никтина ти изпраща нещо като черна дупка, която имаш постоянна нужда да запълваш, това е едно никотиново чудовище, което си иска храната. Разбирам страховете на пушачите и желанието им да запазят уважението си, както казах и по-назад. Анализирай и ще разбереш, че е така. Няма нужда от агресия в комаентарите, спокойно няма да вземая на никой цигарите. |
|
Петиция за касиране на парламентарните избори от 27 октомври 2024 г. в България
ПОДПИСКА в подкрепа на ГРАЖДАНСКОТО НЕПОДЧИНЕНИЕ и блокада на главен път Бяла-Попово в срок: безсрочен
Преименуване летище Граф Игнатиево на Капитан Димитър Списаревски
Финансиране на кастрационна програма на национално ниво, контрол по ЗЗЖ,ЗВМД,НК325б
За ефективна присъда за насилника на Джеси - Стоил Георгиев!!!
Cпешно! Отворено писмо за хуманитарна виза за дисидента Абдулрахман ал-Халиди
Подписка против касирането на епархийския избор на кандидати за Сливенски митрополит
ОТВОРЕНО ПИСМО – ВЪЗВАНИЕ В ПОДКРЕПА НА УКРАИНСКАТА ПРАВОСЛАВНА ЦЪРКВА И ЗА ЗАПАЗВАНЕ НА КАНОНИЧНАТА СЪБОРНОСТ НА ЦЪРКВАТА ХРИСТОВА
ДА ПОДКРЕПИМ ИСТОРИЧЕСКИ ПАРК!
Петиция за импийчмънт на Румен Радев от поста президент на Република България.
Има ли нещо, което искате да промените?
Промяната не се случва, ако мълчите. Авторът на тази петиция се изправи и предприе действия. Ще направите ли същото? Стартирайте социално движение, като създадете петиция.
Стартирайте собствена петицияДруги петиции, които може да Ви интересуват
ВТОРА КАТЕГОРИЯ ТРУД ЗА УЧИТЕЛИТЕ
11687 Създадено: 2024-10-12
ПОДПИСКА в подкрепа на ГРАЖДАНСКОТО НЕПОДЧИНЕНИЕ и блокада на главен път Бяла-Попово в срок: безсрочен
3517 Създадено: 2024-11-09
Петиция за касиране на парламентарните избори от 27 октомври 2024 г. в България
2915 Създадено: 2024-10-30
Решаване на проблема с водата в гр. Шумен
2304 Създадено: 2024-11-05
ПЕТИЦИЯ ЗА ПОДКРЕПА НА БЪЛГАРСКОТО БИОЛОГИЧНО ЖИВОТНОВЪДСТВО
10967 Създадено: 2024-06-24
Cпешно! Отворено писмо за хуманитарна виза за дисидента Абдулрахман ал-Халиди
970 Създадено: 2024-10-25
Не връщайте куче МАУСИ на насилника Тодор Чолаков от град Пловдив!
878 Създадено: 2024-11-01
За отстраняване на Зорница Ангелова от ръководството на 22 СЕУ София
763 Създадено: 2024-11-08
Промени в образованието на децата със СОП
615 Създадено: 2024-10-18
ПОДПИСКА ЗА СПИРАНЕ ПРОЦЕДУРАТА ЗА ИЗБОР НА НОВ ГЛАВЕН ПРОКУРОР
613 Създадено: 2024-10-29
Петиция в подкрепа на проф. д-р Андрей Захариев за възстановяване на работа след незаконно уволнение в Стопанска академия "Д.А.Ценов"!
598 Създадено: 2024-11-09
ВЪН пиесата "Оръжията и човекът" от Народния театър!
1470 Създадено: 2024-09-30
Свобода на словото, свобода на творчеството - не на агресията пред Народния театър "Иван Вазов"
416 Създадено: 2024-11-08
За връщане на старите правила в ТЕЛК комисиите! За не спиране пенсионните и социални плащания на хора, спазили три месечния предварителен срок за подаване на документи!
357 Създадено: 2024-10-24
ПРИЗИВ КЪМ ЕВРОПЕЙСКИТЕ ИНСТИТУЦИИ ЗА ПРЕКРАТЯВАНЕ НА ПРОЦЕДУРАТА ЗА ИЗБОР НА БОРИСЛАВ САРАФОВ ЗА ГЛАВЕН ПРОКУРОР НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ и започване на нов, прозрачен и демократичен процес
355 Създадено: 2024-10-15
Не на насилието над бездомни животни!
274 Създадено: 2024-10-26
Възстановяване на Г-жа Касабова на позицията директор в ОУ К. Арабаджиев, до провеждането на редовен конкурс и назначаването на законен заместник.
231 Създадено: 2024-10-20
Община Аксаково да постави "легнали полицаи" пред пешеходните пътеки
150 Създадено: 2024-11-06
За ефективна присъда за насилника на Джеси - Стоил Георгиев!!!
8759 Създадено: 2024-04-12
Оставка на Васил Василев - Директор на Народен театър "Иван Вазов"
2594 Създадено: 2023-04-04