Не на връщането на цигарения дим в заведенията
Свържете се с автора на петицията
Тази тема за дискусия е автоматично създадена с петицията Не на връщането на цигарения дим в заведенията
Методи Лепоев София |
#12762013-01-13 23:57Като са вредни цигарите и т.н. защо не забранят и продажбата им ? |
рачева |
#12772013-01-17 14:49Какво повече сме от цяла Европа,че само ние не можем да го приемем този Закон?!?! |
Barona |
#12782013-01-21 22:42Да ме извиняват господата тютюнджий никой нищо не им забранява ,а просто им се създават правила с които да опазят човешкия живот .Не мога да разбера драгите любители на на този никотинов бурен какъв е тоя хъс да отнемате и чуждия редом с вашия живот или ако някой реши че иска да живее на чисто не може всички дружно трябва да го дърпат с все сили в ла...то море .Помислете и благодаря за вниманието .... |
Но Смокинг |
#1279 Не на връщането на цигарения дим в заведенията2013-01-30 10:49Никой не отнема правото на пушачите Да пушат. Отнема им се възможността да тровят останалите . Пушете си на воля, но далеч от тези които Не желаят да дишат канцерогенните ви отпадъци. - Аз , като всеки нормален човек, също имам права. И най великото е правото ми на живот!!! Никой няма право да го застрашава !!! |
Гост |
#12802013-02-02 11:31Вашите тинейджъри също ходят по разни кафенета и така стават жертва на цигарения дим. Затова тези, които искат тоталната забрана да отпадне, нека първо помислят за собствените си деца и внуци. |
Гост |
#1281 Re:2013-02-03 01:13Ако обичате посочете контакти за връзка с контролните органи, за да може да се обръщаме към тях при нарушаване на закона против тютюнопушенето, защото такива са често срещани за съжаление. Благодаря ви! |
Гост |
#12822013-02-03 19:43Цигареният дим трябва да изчезне не само от закритите помещения в заведенията за хранене, а от всякъде включително и от улиците, от автобусните спирки, от ЖП. гарите, от служебните и работни помещения, от балконите на жилищните кооперации. Който иска да пуши, нека да пуши у дома си на затворен прозорец. |
Азазел |
#12832013-02-09 20:03А защо не се инкриминира продажбата на тютюневи изделия и алкохол. И да се забранят автомобилите ТЕЦ в пъти по-вредни, както като качество, така и на количеството на вредните емисии... ;) |
Гост |
#12842013-02-10 23:00Не на връщането на цигарения дим в заведениятa |
Гост |
#12852013-02-10 23:00Не на връщането на цигарения дим в заведеният |
Гост |
#1286 Re:2013-02-12 00:09Защото ако забранят автомобилите и тецовете няма как да пътуваме и да се топлим през зимата, защото от тези неща освен вреда има и полза. Иначе аз съм твърдо За ограничаване на трафика от автомобили от екологична гледна точка. Да, ама 70% от пътуващети с коли в това число и голяма част от пушачите, ще се надигнат срещу тази мярка |
Гост |
#12872013-02-12 14:08. |
сд |
#1288 пушач2013-02-13 22:08ай бал съм ва в неадерталците непушливи |
Гост |
#12892013-02-18 09:12Да се забранят всички вредни и токсични неща и дейности! Навсякъде! Пушенето, пиенето, автомолибите, телевизията, и най-вече ДИШАНЕТО! Щото ми издишате в лицета и ме тровите. |
Гост |
#1290 Re:2013-02-18 10:51пиенето и телевизията не пречат на околните, рза разлика от пушенето и автомобилите, за тях съм твърдоэ ЗА. да видим тогава как и пушачите, които постоянна повтаряте, че искате да забранят автомобилите ще скачете срещу забраната..... ха-ха-ха-хааааааааааааааааа |
ДА НА ПУШЕНЕТО |
#1291 Re:2013-02-19 13:31Аз пък не искам заведения, в които ми казват какво да правя! |
Гост |
#1292 Re: Re: Не на връщането на цигареният дим в заведенията2013-02-19 18:22#16: SS - Re: Не на връщането на цигареният дим в заведенията И как по точно ще ви тровим, ако сме в отделни зали...или в отделни заведения...? Проблема на вас - непушачите е, че сте малцинство в заведенията и ви се налагаше да седите доброволно в компаниите на пушачите, защото в залите за непушачи сте сами и ви е тъпо и скучно... Това вашето си е от чиста злоба...! И затова сега заведенията са полупразни...дерзайте! |
Гост |
#1293 Re: Re: Re: Не на връщането на цигареният дим в заведенията2013-02-20 00:40#1292: - Re: Re: Не на връщането на цигареният дим в заведенията А вашето какво е? Наркомания.. вие ако не пушите не можете да правите нищо, в то ва число и да се радвате на социалните си контакти. Говорите за свободен избор без да осъзнавате, че вие не сте свободни хора, а сте роби на никотиновата зависимост. Готови сте да пренебрегнете приятелите си, роднините, децата си в името на пушенето. Това е истина, макар че малцина ще си признаят, че пушат в едно помещение с децата си, нали? Картинката е жалка. Няма такъв парадокс , от една страна никой пушач не би искал децата му да пушат и би покрепил кампания против юттюнопушенето, от друга страна претендирате за за права. Когато даваш лош пример, лош пример възпитаваш. Иди обеснявай с цигара в ръка на едно лапе, че пушенето и вредно и трудно се отказваш от него, нали се сещате, че в този момент това е последното което го вълнува...., то вече си има оправданието, че родителят му пуши, а и си мисли, че може би пропуска нещо хубаво, и вредно да е... то нали в днешно време всичко е вредно-това е най-честото изивнение на пушачите. Тази забрана е единственото смислено нещо, което направи това правителство. Не е вярно това че заведенията са празни. Вярно оборотът е намалял, но това е заради икономическата обстановка най-вече. Освен това се предлагат и електронни цигари, еднодневки срещу 1-2 лева. |
Гост |
#12942013-02-20 19:10Не на цигарите в заведенията. |
Гост |
#1295 Re: Не на връщането на цигарения дим в заведенията2013-02-20 19:43#2: Вилия Великова - Не на връщането на цигарения дим в заведенията ВАСИЛ Не на връщането на цигарения дим в заведенията |
Гост |
#12962013-02-21 07:48Mrazia cigarenia dim v zavedeniqta. Prechi na ochite mi, zadushava me, namirisva drehite i e toooolkova vredno. Ne e chestno v zavedeniata da se pushi za horata koito ne iskat da se troviat. Pusheneto van. |
Гост |
#12972013-02-21 10:43Петицията е мн.добра.Трябва да увеличите въпросите към Обществото,относно ползването на природните ресурси ва Родината ни,за благото на Народа,не на чужди интереси,увеличаване на доходите като тези на др.страни от ЕС,отнемане на цаграбеното от Народа и Държавата,след 1989 година и връщането му в народни ръце,за национализирането на дружествата сот значение за Националната ни сигерност,да има ТКЗС-та и Кооперации/частни и държавни/,както е в Израел,например,за да може бедните и необразованите българи,цигани и др., и тези които нямат собствена земя,да работят в тях.Важно е и допитване до Народа за смъртното наказание,защото престъпността е нараснала много,независимо,че в рамките на ЕС,това е спряно,но не и забранено,както е упомената в Конвенцията за правата на човека на ЕС. |
Гост |
#12982013-02-22 12:35Аз съм пушач и все пак не искам цигареният дим в заведенията! |
Гост |
#12992013-02-24 12:17Аз също съм пушач. "Пристрастена" към никотина ( за съжаление), прочетох в няколко коментара, как едва ли не или направо буквално си беше написано, че пушачите сме наркомани. Еми хубаво, такива сме, пуша от около 3 години, преди това бях абсолютно против и си се чудех, ама как така този или онзи не може да издържи без да пуши, толкова ли е трудно.....еми трудно си е...факт е. Факт е, че има хора-непушачи, които са настроени доста негативно(такива и коментари прочетох)направо някои сигурно открито си ни мразят. Съгласна съм, че има хора, които си пушат и не се съобразяват къде са , с кого са, пречат ли на някой. В последно време, обаче ( преди протестите, оставките и тн.) тази тема беше толкова нашумяла, че направо ми писна. Слушах и четох доста дебати и статии. И въпреки, че съм пушач, си направих равносметката, че тези, които за против забраната нямат никакви аргументи, нищо....Може ли да излезе с аргумента, че заведенията са празни и виновна е забраната....ама къде са празни заведенията...В София не виждам да са, а ако е спаднал оборота, еми.... в момента причината е на дневен ред, изключителните ниските доходи, направо мизерията на някои българи. Някой ще каже, ама имаш пари за цигари...еми имаме нали сме "наркомани", нужни са ни. В крайна сметка - Подкрепям забраната за пушене на закрито. Подкрепям я, защото аргументите, че здравето е най-важно и че може да изтраеш известно време без цигара, а ако не можеш винаги можеш да излезеш и изпушиш една, без да пречиш да другите, победиха. |
Гост |
#13002013-02-28 11:32Пушачите са най-нахалните хора. |
|
Петиция за касиране на парламентарните избори от 27 октомври 2024 г. в България
За ефективна присъда за насилника на Джеси - Стоил Георгиев!!!
ПОДПИСКА в подкрепа на ГРАЖДАНСКОТО НЕПОДЧИНЕНИЕ и блокада на главен път Бяла-Попово в срок: безсрочен
Петиция за импийчмънт на Румен Радев от поста президент на Република България.
Преименуване летище Граф Игнатиево на Капитан Димитър Списаревски
ДА ПОДКРЕПИМ ИСТОРИЧЕСКИ ПАРК!
Финансиране на кастрационна програма на национално ниво, контрол по ЗЗЖ,ЗВМД,НК325б
Cпешно! Отворено писмо за хуманитарна виза за дисидента Абдулрахман ал-Халиди
Подписка против касирането на епархийския избор на кандидати за Сливенски митрополит
ОТВОРЕНО ПИСМО – ВЪЗВАНИЕ В ПОДКРЕПА НА УКРАИНСКАТА ПРАВОСЛАВНА ЦЪРКВА И ЗА ЗАПАЗВАНЕ НА КАНОНИЧНАТА СЪБОРНОСТ НА ЦЪРКВАТА ХРИСТОВА
Има ли нещо, което искате да промените?
Промяната не се случва, ако мълчите. Авторът на тази петиция се изправи и предприе действия. Ще направите ли същото? Стартирайте социално движение, като създадете петиция.
Стартирайте собствена петицияДруги петиции, които може да Ви интересуват
ВТОРА КАТЕГОРИЯ ТРУД ЗА УЧИТЕЛИТЕ
11691 Създадено: 2024-10-12
ПОДПИСКА в подкрепа на ГРАЖДАНСКОТО НЕПОДЧИНЕНИЕ и блокада на главен път Бяла-Попово в срок: безсрочен
3518 Създадено: 2024-11-09
Петиция за касиране на парламентарните избори от 27 октомври 2024 г. в България
2916 Създадено: 2024-10-30
Решаване на проблема с водата в гр. Шумен
2310 Създадено: 2024-11-05
ПЕТИЦИЯ ЗА ПОДКРЕПА НА БЪЛГАРСКОТО БИОЛОГИЧНО ЖИВОТНОВЪДСТВО
10976 Създадено: 2024-06-24
Cпешно! Отворено писмо за хуманитарна виза за дисидента Абдулрахман ал-Халиди
970 Създадено: 2024-10-25
Не връщайте куче МАУСИ на насилника Тодор Чолаков от град Пловдив!
878 Създадено: 2024-11-01
За отстраняване на Зорница Ангелова от ръководството на 22 СЕУ София
764 Създадено: 2024-11-08
Промени в образованието на децата със СОП
616 Създадено: 2024-10-18
ПОДПИСКА ЗА СПИРАНЕ ПРОЦЕДУРАТА ЗА ИЗБОР НА НОВ ГЛАВЕН ПРОКУРОР
613 Създадено: 2024-10-29
Петиция в подкрепа на проф. д-р Андрей Захариев за възстановяване на работа след незаконно уволнение в Стопанска академия "Д.А.Ценов"!
602 Създадено: 2024-11-09
ВЪН пиесата "Оръжията и човекът" от Народния театър!
1470 Създадено: 2024-09-30
Свобода на словото, свобода на творчеството - не на агресията пред Народния театър "Иван Вазов"
416 Създадено: 2024-11-08
За връщане на старите правила в ТЕЛК комисиите! За не спиране пенсионните и социални плащания на хора, спазили три месечния предварителен срок за подаване на документи!
376 Създадено: 2024-10-24
ПРИЗИВ КЪМ ЕВРОПЕЙСКИТЕ ИНСТИТУЦИИ ЗА ПРЕКРАТЯВАНЕ НА ПРОЦЕДУРАТА ЗА ИЗБОР НА БОРИСЛАВ САРАФОВ ЗА ГЛАВЕН ПРОКУРОР НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ и започване на нов, прозрачен и демократичен процес
355 Създадено: 2024-10-15
Не на насилието над бездомни животни!
274 Създадено: 2024-10-26
Възстановяване на Г-жа Касабова на позицията директор в ОУ К. Арабаджиев, до провеждането на редовен конкурс и назначаването на законен заместник.
231 Създадено: 2024-10-20
Община Аксаково да постави "легнали полицаи" пред пешеходните пътеки
150 Създадено: 2024-11-06
За ефективна присъда за насилника на Джеси - Стоил Георгиев!!!
8759 Създадено: 2024-04-12
Оставка на Васил Василев - Директор на Народен театър "Иван Вазов"
2595 Създадено: 2023-04-04