Инкриминиране на политиката на прогонване на българите от Бълг
Свържете се с автора на петицията
Тази тема за дискусия е автоматично създадена с петицията Инкриминиране на политиката на прогонване на българите от Бълг
Anonymous |
#12012-10-21 15:23България преживява моралев и икономически упадък! Виновни няма! |
Гост |
#22012-10-21 15:37Само че не са 2 милиона!!!! Повече от 4 милиона сме навън,проблема е че много от нашите сънародници не се регистрират.... |
Гост |
#32012-10-24 14:44... |
Гост |
#42012-10-24 16:02Свободна България без продажни политици ,нагли помаци и крадливи цигани ! |
Балкан |
#52012-10-26 11:22Още от "освобождението" България не е българска - освободили са ни от Северна Добруджа, Шумадийска околия, Македония, Беломорска и Източна Тракия, а "Румелия" си я вземяме по-късно. |
Гост |
#6 Re:2012-10-28 06:16Благодаря за крайно интлигентния коментар! |
Гост |
#72012-11-02 19:09Всички така наречени български правителства на:БКП/БСП<>С/ДС<>ДСБ<>НДСВ<>ДПС<>ГЕРБ,управлявали през тези 23 години на режисиран и имитиран “преход към демо(но)крация“! Те са виновни,всички те изпълняваха и сега изпълняват Програмата за Разорение на България www.bgsviat.narod.ru Планът Ран - Ът!!! |
Как |
#8 Как конкретно помагат на родината си българските емигранти в момента?2012-11-10 19:56http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=989764 \ИНТЕРВЮ НА ВЕНКО МАРКОВСКИ\ - Как конкретно помагат на родината си българските емигранти в момента? - Два милиона образовани българи напуснаха страната през последните 20 години. Хората забравят това, а тези, които не го забравят, са нашите близки, които получават помощи от чужбина, всъщност от нас. Всяка година ние закърпваме търговския дефицит на страната. Ако някой ден българите в чужбина решат да не изпратят пари в България, търговският дефицит ще трябва да бъде покрит от резерва. А ако не го направим три години, държавата ще фалира. Но нашите политици го забравят. А трябва да го помнят винаги. http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=989764 \ИНТЕРВЮ НА ВЕНКО МАРКОВСКИ\ |
Гост |
#9 FRIHET ´´´´´´´´´´´´´´´´´EGALITE ´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´FRATINE2012-11-18 00:46КОНЦЕНТЪРА ЗАВЪРШВА С МЕЛОДИЯ НА АДРИАНО ЧЕЛЕНТАНО - КАНТАРЕ .......................... MARINA.................................. http://www.youtube.com/watch?v=xxevg712Xec&feature=watch-vrec - ФАНТАСКИКО ..... Andre Rieu - Romantic Paradise Part 1 (2008) - www.youtube.com Cortona, Toscana - Italia 2008 - Djoana Paunska ЧОЛАКОВ ТИ МУЗИКАЛНО ОФОРМЛЕНИЕ ЛИ СИ ТАЗИ ВЕЧЕР? 10 мин. назад · Мне нравится · 1 Krum Stavrev Паунска...вие се смеете но ние Патриотите и ревулюционерите се борм ,денонощно с невидимият враг,за да бъде вашето бъдеще светло!!!! - Стефан Чолаковъ ВЕРДИ НАПИСА ЕДНА ОПЕРА И НАПРАВИ РЕВОЛЮЦИЯ В ИТАЛИЯ ДА СЕ ОСВОБОДЯТ ОТ АВСТРО-УНГАРСКАТА ИМПЕРИЯ ....................... ИМА ЕДНА МЕЛОДИЯ ДРУГА КОЯТО НАСТРЪХВА КОСИТЕ ТИ ...................... http://www.youtube.com/watch?v=U4PbfkKYrEU&feature=related - Священная война (оригинал) Svyashennaja voina (original) www.youtube.com Музыка: А. Александров Слова: В.Лебедев-Кумач Вставай, страна огромная, Вставай …Еще - Djoana Paunska Ох Крум спри моля те. - Djoana Paunska Мерси все пак..успокоихте ме !!! - Стефан Чолаковъ http://www.youtube.com/watch?v=JQPmwzMopJw&feature=related |
Гост |
#102013-03-25 15:31VSI4KI VINOVNI ZATOVA DA SI POLU4AT ZASLYJENOTO VIZIRAM I KORUMPIRANITE SYDII I PROKURORI ,KOITO SA PRESTYPNICI OBLE4ENI V TOGI I SA NAI OPASNI ZA NAS |
Гост |
#112014-10-30 22:49НАЛОЖИТЕЛНА Е СПЕШНА ПОЛИТИКА ЗА ЗАДЪЛЖИТЕЛНОТО ПРИВЛИЧАНЕ НА БЪЛГАРИТЕ В БЪЛГАРИЯ! |
Гост |
#122015-08-11 08:54подписах е защото и децата ми са извън Бьлгария и аз до скоро бях навън доста години- а тия кретени в парламента нямат идея какво става в тая държава.Вината имат и тия които са гласували за тях :D |
Гост |
#132015-08-17 07:39Защото прогониха единственото ми дете да замине завинаги в САЩ да работи тъи като за 5 г.тук не видя нищо да се промени и си замина разочарована и сега там работи и получава добри пари а ние тук страдаме от неиното отсъствие - възмутена съм от политиката на властите през тези 25 г. До кога народа ще спи не разбирам?! |
Гост |
#142015-09-07 21:25Теса най големите крадци и то легални всички до един са корумпирани и съсипват държавата настроиват народа един срещу друг и са некадърни да управляват |
Гост |
#152016-01-19 05:47Защото все още не съм загубила надежда за положителна промяна в България. НО ! С такова типигьоз правителство имам сериозно съмнение ,че ще има някакъв отзив .Кучето си лае ,кервана си върви .Хич не им пука за петиции .Друг е начина за да чуят по-добре народа ! |
Гост |
#162016-01-22 12:30Защото толкова години няма държавна политика за създаване на работни места особено в по малките населени места . Защото няма следприватизационен контрол когато машини и сгради се пре продадоха с огромни печалби. Защото няма успешен бизнес който да не е политически обвързан. И защото липсата на можещи , образовани и способни млади българи не се вписва в схемата за печелене на избори с купени гласове |
Стоянка Манолова |
#172016-10-16 11:51Подписвам петицията, защото съм като дърво без корен - далеч от близки и познати, далеч от старите приятели...Тук се обкръжих с много нови приятели, но винаги ще се чувствам различна. Но бях принудена да дойда в Германия, защото в противен случай щях да умра от глад - без работа, в предпенсионна възраст, с пенсия от 112 лева, наследена от съпруга ми. За почти 6 години тя се увеличи на 122 лева. Как се живее с такъв доход в България? Политиците ни плащат тази сума за едно кафе! |
муцето |
#182016-10-20 19:31защото съм българка и искам да живея подобаващо в България,а не да съм в чужбина |
Гост |
#192016-10-20 22:26Много Българи ще се завърнат, ако им са даде такава възможност. Сама живея в чужбина вече 20 г и знам колко е трудно. Преди време самият президент Плевневлиев обеща, че ще има специална програма за завръщане на българите от диаспората и презаселване на празни села и градове в България. Така се прави в много държави - в Полша, Чехия, Словакия, Русия и пр. Но, поради някакви причини, за тази благородна програма вече не се говори, а започна друга песен - за заселване на българските села и градове с индивиди от близкия изток, африка, ислямисти, араби и пр. хора, нямащи нищо общо с България и местното й население. Ние няколко пъти повдигаме въпроса на президентските форуми и на мин. Борисов, но никой не отговаря..Много странно се мълчи.... Изглежда сме в още по-голяма опастност отколкото предполагаме... |
Гост |
#202016-10-22 14:49За да оцелеят тези след нас. |
|
Петиция за касиране на парламентарните избори от 27 октомври 2024 г. в България
Финансиране на кастрационна програма на национално ниво, контрол по ЗЗЖ,ЗВМД,НК325б
За ефективна присъда за насилника на Джеси - Стоил Георгиев!!!
Подписка срещу тероризирането с пиратки и бомбички в гр. Пловдив
ОТВОРЕНО ПИСМО – ВЪЗВАНИЕ В ПОДКРЕПА НА УКРАИНСКАТА ПРАВОСЛАВНА ЦЪРКВА И ЗА ЗАПАЗВАНЕ НА КАНОНИЧНАТА СЪБОРНОСТ НА ЦЪРКВАТА ХРИСТОВА
ДА ПОДКРЕПИМ ИСТОРИЧЕСКИ ПАРК!
ПОДПИСКА в подкрепа на ГРАЖДАНСКОТО НЕПОДЧИНЕНИЕ и блокада на главен път Бяла-Попово в срок: безсрочен
Преименуване летище Граф Игнатиево на Капитан Димитър Списаревски
Има ли нещо, което искате да промените?
Промяната не се случва, ако мълчите. Авторът на тази петиция се изправи и предприе действия. Ще направите ли същото? Стартирайте социално движение, като създадете петиция.
Стартирайте собствена петицияДруги петиции, които може да Ви интересуват
Отнемане лиценза на Energo Pro България
1433 Създадено: 2024-12-27
Опазване на територията на Природен парк „Сините камъни“ и възражение срещу намаляване на площта му
1719 Създадено: 2024-11-26
ПЕТИЦИЯ ЗА ОТСТРАНЯВАНЕТО НА ДИМИТЪР ДИМИТРОВ ОТ ДЛЪЖНОСТ ДИРЕКТОР НА ОП ЕКОРАВНОВЕСИЕ - ГР. СОФИЯ
1827 Създадено: 2024-11-22
Отворено писмо от група читалища относно резултатите от Програма „Читалища“ на Министерство на културата публикувани на 9 декември 2024 г.
430 Създадено: 2024-12-17
Петиция в подкрепа на Пело Кръстев - журналист, борещ се срещу олигархичния модел, застигнал българската свободна журналистика
426 Създадено: 2024-12-29
Справедливост За Ивет Стайкова
416 Създадено: 2025-01-12
Да върнем истинския глас на навигацията на Google!
414 Създадено: 2025-01-14
Основен ремонт на отсечка /2,3км/ от път с номер VAR 2028 /от с. Долище до гр. Варна/ непосредствено след кръговото посока с. Долище
375 Създадено: 2024-12-16
В подкрепа на служителите в магазини и супермаркети
355 Създадено: 2024-12-20
Петиция в подкрепа на профил "Предприемачески" и връщането му в списъка на STEM профилите
296 Създадено: 2025-01-06
За по-адекватни мерки за българските майки и деца
295 Създадено: 2024-12-17
Петиция в подкрепа на Златина Иванова- директор на училище, бореща се срещу олигархичния модел, застигнал българската образователна система
877 Създадено: 2024-12-14
ВТОРА КАТЕГОРИЯ ТРУД ЗА УЧИТЕЛИТЕ
12746 Създадено: 2024-10-12
ДОЛУ РУСКИТЕ РЪЦЕ ОТ УКРАЙНА!
464 Създадено: 2024-12-03
ПОДКРЕПА ЗА ДОЦЕНТ СТЕФАН ДЕЧЕВ
181 Създадено: 2024-12-23
За въвеждане на забрана за използване на пиротехнически средства на територията на България
17644 Създадено: 2020-12-30
НЕ на родителското отчуждение и ДА на споделеното родителство
636 Създадено: 2023-12-14
Задължителни, БЕЗПЛАТНИ ранни генетични тестове за всички бременни!
111 Създадено: 2024-12-16
НЕ на преместването на кучетата от "Асенова крепост"
102 Създадено: 2025-01-10
ПЕТИЦИЯ ЗА ПОДКРЕПА НА БЪЛГАРСКОТО БИОЛОГИЧНО ЖИВОТНОВЪДСТВО
11690 Създадено: 2024-06-24