Инкриминиране на политиката на прогонване на българите от Бълг

Anonymous

2012-10-21 15:23

България преживява моралев и икономически упадък!
Виновни няма!

Гост

2012-10-21 15:37

Само че не са 2 милиона!!!!
Повече от 4 милиона сме навън,проблема е че много от нашите сънародници не се регистрират....

Гост

2012-10-24 14:44

...

Гост

2012-10-24 16:02

Свободна България без продажни политици ,нагли помаци и крадливи цигани !
Балкан

2012-10-26 11:22

Още от "освобождението" България не е българска - освободили са ни от Северна Добруджа, Шумадийска околия, Македония, Беломорска и Източна Тракия, а "Румелия" си я вземяме по-късно.

Гост

#6 Re:

2012-10-28 06:16

#5: Балкан -

Благодаря  за  крайно  интлигентния  коментар!
Ако  може  да дадете  някакви  координати!

Гост

2012-11-02 19:09

Всички така наречени български правителства на:БКП/БСП<>С/ДС<>ДСБ<>НДСВ<>ДПС<>ГЕРБ,управлявали през тези 23 години на режисиран и имитиран “преход към демо(но)крация“! Те са виновни,всички те изпълняваха и сега изпълняват Програмата за Разорение на България www.bgsviat.narod.ru Планът Ран - Ът!!!
Как

#8 Как конкретно помагат на родината си българските емигранти в момента?

2012-11-10 19:56

http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=989764
\ИНТЕРВЮ НА ВЕНКО МАРКОВСКИ\

- Как конкретно помагат на родината си българските емигранти в момента?

- Два милиона образовани българи напуснаха страната през последните 20 години. Хората забравят това, а тези, които не го забравят, са нашите близки, които получават помощи от чужбина, всъщност от нас. Всяка година ние закърпваме търговския дефицит на страната. Ако някой ден българите в чужбина решат да не изпратят пари в България, търговският дефицит ще трябва да бъде покрит от резерва. А ако не го направим три години, държавата ще фалира. Но нашите политици го забравят. А трябва да го помнят винаги.

http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=989764
\ИНТЕРВЮ НА ВЕНКО МАРКОВСКИ\

Гост

#9 FRIHET ´´´´´´´´´´´´´´´´´EGALITE ´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´FRATINE

2012-11-18 00:46

КОНЦЕНТЪРА ЗАВЪРШВА С МЕЛОДИЯ НА АДРИАНО ЧЕЛЕНТАНО - КАНТАРЕ .......................... MARINA.................................. http://www.youtube.com/watch?v=xxevg712Xec&feature=watch-vrec - ФАНТАСКИКО .....
Andre Rieu - Romantic Paradise Part 1 (2008)
-
www.youtube.com
Cortona, Toscana - Italia 2008
-
Djoana Paunska ЧОЛАКОВ ТИ МУЗИКАЛНО ОФОРМЛЕНИЕ ЛИ СИ ТАЗИ ВЕЧЕР?
10 мин. назад · Мне нравится · 1
Krum Stavrev Паунска...вие се смеете но ние Патриотите и ревулюционерите се борм ,денонощно с невидимият враг,за да бъде вашето бъдеще светло!!!!
-
Стефан Чолаковъ ВЕРДИ НАПИСА ЕДНА ОПЕРА И НАПРАВИ РЕВОЛЮЦИЯ В ИТАЛИЯ ДА СЕ ОСВОБОДЯТ ОТ АВСТРО-УНГАРСКАТА ИМПЕРИЯ ....................... ИМА ЕДНА МЕЛОДИЯ ДРУГА КОЯТО НАСТРЪХВА КОСИТЕ ТИ ...................... http://www.youtube.com/watch?v=U4PbfkKYrEU&feature=related
-
Священная война (оригинал) Svyashennaja voina (original)
www.youtube.com

Музыка: А. Александров Слова: В.Лебедев-Кумач Вставай, страна огромная, Вставай …Еще
-
Djoana Paunska Ох Крум спри моля те.
-
Djoana Paunska Мерси все пак..успокоихте ме !!!
-
Стефан Чолаковъ http://www.youtube.com/watch?v=JQPmwzMopJw&feature=related

Гост

2013-03-25 15:31

VSI4KI VINOVNI ZATOVA DA SI POLU4AT ZASLYJENOTO VIZIRAM I KORUMPIRANITE SYDII I PROKURORI ,KOITO SA PRESTYPNICI OBLE4ENI V TOGI I SA NAI OPASNI ZA NAS

Гост

2014-10-30 22:49

НАЛОЖИТЕЛНА Е СПЕШНА ПОЛИТИКА ЗА ЗАДЪЛЖИТЕЛНОТО ПРИВЛИЧАНЕ НА БЪЛГАРИТЕ В БЪЛГАРИЯ!

Гост

2015-08-11 08:54

подписах е защото и децата ми са извън Бьлгария и аз до скоро бях навън доста години- а тия кретени в парламента нямат идея какво става в тая държава.Вината имат и тия които са гласували за тях :D

Гост

2015-08-17 07:39

Защото прогониха единственото ми дете да замине завинаги в САЩ да работи тъи като за 5 г.тук не видя нищо да се промени и си замина разочарована и сега там работи и получава добри пари а ние тук страдаме от неиното отсъствие - възмутена съм от политиката на властите през тези 25 г. До кога народа ще спи не разбирам?!

Гост

2015-09-07 21:25

Теса най големите крадци и то легални всички до един са корумпирани и съсипват държавата настроиват народа един срещу друг и са некадърни да управляват

Гост

2016-01-19 05:47

Защото все още не съм загубила надежда за положителна промяна в България. НО ! С такова типигьоз правителство имам сериозно съмнение ,че ще има някакъв отзив .Кучето си лае ,кервана си върви .Хич не им пука за петиции .Друг е начина за да чуят по-добре народа !

Гост

2016-01-22 12:30

Защото толкова години няма държавна политика за създаване на работни места особено в по малките населени места . Защото няма следприватизационен контрол когато машини и сгради се пре продадоха с огромни печалби. Защото няма успешен бизнес който да не е политически обвързан. И защото липсата на можещи , образовани и способни млади българи не се вписва в схемата за печелене на избори с купени гласове
Стоянка Манолова

2016-10-16 11:51

Подписвам петицията, защото съм като дърво без корен - далеч от близки и познати, далеч от старите приятели...Тук се обкръжих с много нови приятели, но винаги ще се чувствам различна. Но бях принудена да дойда в Германия, защото в противен случай щях да умра от глад - без работа, в предпенсионна възраст, с пенсия от 112 лева, наследена от съпруга ми. За почти 6 години тя се увеличи на 122 лева. Как се живее с такъв доход в България? Политиците ни плащат тази сума за едно кафе!

муцето

2016-10-20 19:31

защото съм българка и искам да живея подобаващо в България,а не да съм в чужбина

Гост

2016-10-20 22:26

Много Българи ще се завърнат, ако им са даде такава възможност. Сама живея в чужбина вече 20 г и знам колко е трудно. Преди време самият президент Плевневлиев обеща, че ще има специална програма за завръщане на българите от диаспората и презаселване на празни села и градове в България. Така се прави в много държави - в Полша, Чехия, Словакия, Русия и пр. Но, поради някакви причини, за тази благородна програма вече не се говори, а започна друга песен - за заселване на българските села и градове с индивиди от близкия изток, африка, ислямисти, араби и пр. хора, нямащи нищо общо с България и местното й население. Ние няколко пъти повдигаме въпроса на президентските форуми и на мин. Борисов, но никой не отговаря..Много странно се мълчи....

Изглежда сме в още по-голяма опастност отколкото предполагаме...

Гост

2016-10-22 14:49

За да оцелеят тези след нас.