За равни права на пушачи и непушачи!
Свържете се с автора на петицията
Тази тема за дискусия е автоматично създадена с петицията За равни права на пушачи и непушачи!
димитър караджов |
#501 Re:2012-12-15 11:05абе идиот ти ли ще определяш кой какви осигуровки да плаща.аз до сега съм ходил 5 пъти на лекар а пуша вече 32 години.нищо против нямам здравната каса да ми върне всичките вноски а аз ще се откажа от нейните услуги.има достатъчно частни клиники като се наложи плащам и получавам.да вземем поне и да ви осиновим да ви плащаме тока ,парното и другите консумативи, а вие да ходите в освободените от нас заведения удобно ще ти е нали.да вземеш и да се изметеш от този форум не ти е мястото тук. |
ването |
#502 Re:2012-12-15 11:43ти да четеш можеш ли изобщо?не си ти човека който да определя кой какви права има в тази държава.това определя единствено съдът включително и този по правата на човека в Страсбург.има и друга институция намираща се в Хага и тя се занимава с подобни проблеми .какви глупости си написал за държавите от Е.С.тук във форума поне на 10 места е обяснено как се прилага закона в Е.С. с линкове и връзки към оригиналните източници на информация.дори сме написали в коя държава по какъв начин закона е отменен в държави като :Германия,Франция,Австрия и още 13 други държави в Е.С.не сме длъжни да ти четем тъпите разсъждения изчезни по бързо от този форум.отивай при бездимните те с удоволствие ще ти четат простотиите. |
Пушач |
#503 Re:2012-12-15 12:23Ей, горски тъпако, хвърлянето на фасове насам-натам е въпрос на възпитание, по същия начин стои въпроса с хвърляне на отпадъци, хартий, найлони и прочее.... В нормалните държави съществуват ГЛОБИ каквото и да хвърлиш. И определо ТУМОР си ти и такива като теб- чула жабата, че подковават коня- вдигнала и тя крак. Тумор си защото: 1. Не чете и не се всушва в аргументите на опониращия.- ние искаме отделни зали, в които никой не те бие да влизаш и ти. 2. Липса на всякаква толерантност към другите.- за сметка на цветистия ти речник! 3. Не го интересуват финанси, икономика и т.н., ама мрънка, че работи за 500 лв.- от къде да се вземат другите 1500, които искаш, бе галфон? 4. Дава за пример други държави, а е бил само евентуално в 2-3 от тях. 5. Коментира здравеопазване, без да има хал-хабер от него :) Мога да продължа дългия списък, но с глупаци отдавна не споря. И една мисъл на един човек- оставям ти да прочетеш малко книжки и да се сетиш кой е: "Свободата се полага само на този, който може да поеме отговорностите, които тя носи" |
мариана |
#504 Re:2012-12-15 13:09прочетете тази прекрасна статия в нея има толкова много истини.автора е отразил цялата ни действителност и незавидното ни положение.всички и пушачи и непушачи се печат на един огън а са настръхнали едни срещу други като смъртни врагове.: http://www.dobrinite.com/za-i-protiv-tsigarite-otnovo-ni-pretsakaha.html |
катя |
#5052012-12-15 13:26незная вече какво да мисля между приятелките ми има две които не пушат.винаги са добре приети в моя дом празнуваме заедно семейни празници.бяхме миналото лято на море с моята кола.само че има едно НО зная ли след тази кампания срещу пушачите те дълбоко в себе си какво мислят за мене и дали някоя от тях под псевдоним не излива помия срещу пушачите в някой форум няма как и да науча.да не стане като в поговорката: |
Гост |
#5062012-12-15 14:00Успех на тези които се борят за премахването на закона за пушенето в заведенията. Подкрепям ви ! :) |
венера |
#507 Re:2012-12-15 14:17 абсолютно не е вярно, че в другите европейски държави има пълна забрана. Със сигурност такава няма в Германия, Австрия, Швейцария,Чехия и прибалтийските държави. Доколкото се говори (тук вече не знам със сигурност, за да твърдя категорично) Холандия съвсем скоро също ще свали забраната, макар и реално се нарушава отдавна с прословутите частни клубове. |
д-р Бончев |
#508 Re:2012-12-15 14:29това е коментар на колега доктор и представител на законодателната власт http://www.komentator.bg/d-r-wanxo-sharkow-nuven-e-po-gywkaw-zakon-za-zdraweto-n-1194 |
anjela |
#509 Re:2012-12-15 14:32благодаря ви няма да ни спрат ще протестираме докато този закон се отмени.атаката продължава. |
Гост |
#510 Re:2012-12-15 14:33Това беше целта на властимащите- един народ разделен на 2. Така хората не мислят за наистина важните неща, а се дърлят дали някой ще пуши на студа. Всеки народ заслужава управниците си и съдбата си.
|
делчо баташки |
#511 Re:2012-12-15 15:19овехтяла римска тактика която не винаги минава.гербаджииската група се опитаха да настроят младите хора срещу пенсионерите не стана.следва граждани срещу фермери пак не мина.софиянци срещу провинцията-не даде нужния резултат.още с приемането на този закон пушачите разбраха каква е истинската им цел, но непушещите братя и сестри се хванаха на уловката.правителството видите ли се "грижело" за тяхното здраве.добре дадоха им всичките заведения и какво от това да не би да ги напълнят?само ще предизвикат масови фалити.те са като куче на сено само не го яде ама и на други не го дава. имам чуството че тази война между пушачи и непушачи никога никога няма да свърши.достатъчно обиди и закани изсипаха непушачите във форумите и ние това никога няма да го забравим не можем. |
anjela |
#512 Re:2012-12-15 15:47една още неизвоювана но предопределена победа.скоро ще бъде реалност атаката продължава: http://novinar.bg/news/pobediteli-ili-pobedeni_NDEzMTszNA==.html |
венера |
#513 Re:2012-12-15 15:58Ако забраната не отпадне поне частично, г-н Борисов няма да има честта сам да подаде оставка. Ще падне сам или на изборите, или преди това. Пушачите са най-големият електорат – по-голям и от ромския.http://desmond.imageshack.us/Himg809/scaled.php?server=809&filename=373246.jpg&res=landing |
илиана |
#514 Re:2012-12-15 16:09хей фрешове разбрахте ли? ние сме повече от три милиона и сме сила.за която партия гласуваме тя ще дойде на власт.и тази партия няма да е ГЕРБ гарантирано. |
Гост |
#515 Re: Re:2012-12-15 16:25Верно ли пиленце, ако мислиш, че аз и ти определяме кой ще ни управлява-бъркаш съ. Все пак не забравяй, че тройната коалиция прие тази забрана отначало. |
людмил груев |
#516 Re:2012-12-15 16:30махне ли се, заедно с него си отива и котилото му наречено ГЕРБ!!!!!!!!!!!!!! Барабар с "перфектното си правителство"!!!!!!..... |
илиана |
#517 Re: Re: Re:2012-12-15 17:07не зная какво е приемала тройната коалиция но добре зная кой ще си отиде.западните му приятели вдигнаха ръце от него вече не го подкрепят. |
anjela |
#518 Re: Re: Re:2012-12-15 18:16така властта мачка малкия и среден бизнес: http://paper.standartnews.com/bg/article.php?d=2012-12-14&article=434662 |
Надето |
#519 Недомислена работа2012-12-15 22:30Така значи, забрана за тютюнопушене на обществени места. Защо тогава тютюна е легално продаван,че и с наложен държавен акциз? Да вземат да ни продават легално и кока, хероин или нещо друго , но да не можем да го употребяваме на обществени места. В същия ред на мисли, алкохола също причинява заболявания и е причина много повече деца да живеят в неблагоприятна среда. Горивата и отделените от тях емисии още повече вредят на нас и децата ни,че и на цялата планета, но защо не е забранено да шофираме и притежаваме автомобили. Абе какъв беше лафа :" Видяла жабата,че подковават вола и вдигнала и тя крак". Толкова други важни въпроси има за решаване на първо четене в държавата, че чак е смешно за какво се събират да гласуват парламентарните изверги подиграващи се с човешките ни права. Аз съм твърдо за равни права на пушачи и непушачи И НЕ САМО ЗА ТЕЗИ ПРАВА!!!! В тази България всички права са ни нарушени. Стига!!! |
сдружение на заведенията в България |
#520 Re: Re: Re:2012-12-16 09:32ВЪВ ВТОРНИК НА 18 ДЕКЕМВРИ В 10.00 Ч НА ПЛ."НАРОДНО СЪБРАНИЕ |
Асоциация на пушачите в България |
#521 Re: Re: Re:2012-12-16 09:59драги приятели преди половин година управляващата партия въведе един закон който раздели обществото ни на граждани и данъкоплатци на които им е дадено единственото право да мръзнат по тротоарите пред заведенията.сред обществото се прокарва една тенденция,че тези които пушат са някаква втора категория хора,а това не е така.сред пушачите има личности с доказани качества и интелигентност и заемащи подобаващо място сред обществото ни.това вярваме никой не може да го отрече.за да докажем че ние не сме по малко граждани от тези които не пушат и да защитим своите права каним всички които подкрепят нашата кауза на протест във вторник на 18.12.2012г. в 10.00 на площад народно събрание.заповядайте да защитим своите права на пълноценни хора и граждани и да въстановим правдата. В новините на БНТ Борисов каза ,че ако мине отмяната в парламента ще подаде оставка, а Президента ще наложи ВЕТО!Спешно нашите юристи ще търсят начини закона да се атакува в съда включително в Страсбург а защо не и в Хага. да организираме всяка седмица протести в цялата страна! |
The Cat |
#522 За петицията2012-12-16 11:39Тази идея ми харесва, така съм съгласен. Какъв е смисъла иначе, да ходя да пия кафе, или бира някъде, в някой бар или заведение, при положение че не мога да си запаля цигарата на спокойствие? И хиляда забрани да сложат, аз съм избрал да пуша и това те не могат да променят. Време е да вземат да мислят малко по трезво, а не да правят първосигнални и недообмислени неща, каквото е и настоящата забрана. Най доброто за мен решение е да има Места, където да е за пушачи и други такива, за тези които не пушат. |
ел команданте |
#523 R2012-12-16 13:59Според мен това ескалира напоследък ,защото скрива други по тежки проблеми в държавата!Всеки ги знае, няма да изреждам публични тайни!С този протест собствениците на заведения искат да имат равни права едните и другите!Аз мисля , че забраната ще доведе до по лош вариант, всички ще станат частни клубове и тогава непушачите няма да имат право да влизат в тях!Погледнете и от тази гледна точка.именно затова в Холандия закона не проработи и сега го отменят. |
Анна Димова |
#524 Re: Re: Re:2012-12-16 14:42Започва да се случва нещо ужасно. И трябва да го споделя, защото ще се пръсна. Няма къде другаде, освен тук. |
Гост |
#525 Re: Re: Re: Re:2012-12-16 14:59#524: Анна Димова - Re: Re: Re: Леле горките пушачи Най-добре всички да се разделим- пушачите са "ваши" хора, непушачите"чужди хора". Може в тази връзка и децата си да разделяте или да ги научите да пушат-долре би било!!!!!!!!!!!!! Добре, че вие не псувате и не обиждате по форумите. Все пак не мислите ли, че да са недоволни непушачите от предишния закон наистина сте пречели, дори на собствените си приятели. |
|
За максимална ефективна присъда за Габриела Сашова и Красимир Георгиев, и за законодателни промени, предвиждащи по-тежки наказания за престъпления, извършени срещу животни!
Борба срещу насилието над животни: За по-строги наказания и защита
Насилието на Животните от Габриела Сашова и Красимир Георгиев
Преименуване летище Граф Игнатиево на Капитан Димитър Списаревски
Финансиране на кастрационна програма на национално ниво, контрол по ЗЗЖ,ЗВМД,НК325б
Има ли нещо, което искате да промените?
Промяната не се случва, ако мълчите. Авторът на тази петиция се изправи и предприе действия. Ще направите ли същото? Стартирайте социално движение, като създадете петиция.
Стартирайте собствена петицияДруги петиции, които може да Ви интересуват
За запазване правото на родителите да извиняват отсъствия до 15 дни годишно
11221 Създадено: 2025-04-16
За максимална ефективна присъда за Габриела Сашова и Красимир Георгиев, и за законодателни промени, предвиждащи по-тежки наказания за престъпления, извършени срещу животни!
201187 Създадено: 2025-03-14
Природа без клетки! Граждани ПРОТИВ изграждането на зоологическа градина в град Пловдив!
682 Създадено: 2025-04-14
ПОДПИСКА ЗА ЕФЕКТИВНА ПРИСЪДА ЗА УБИЕЦА НА ПЪТЯ НА СИЯНА
33599 Създадено: 2025-04-02
Отворено писмо против ЗАДЪЛЖИТЕЛНОТО религиозно обучение
4737 Създадено: 2025-02-08
Целогодишни полети от и до летище Бургас!
329 Създадено: 2025-04-14
ЗА ИЗГРАЖДАНЕ НА ОБЩИНСКИ ПЪТ ДО С.О ПЕРЧЕМЛИЯТА И ЧЕРНОМОРСКА ПАНОРАМА!
239 Създадено: 2025-04-19
ЗА ПОДВЕЖДАНЕТО ПОД ОТГОВОРНОСТ НА КУЧЕТО - УБИЕЦ (АКИТА) И НЕЙНИТЕ БЕЗОТГОВОРНИ СОБСТВЕНИЦИ
214 Създадено: 2025-04-15
Подписка срещу уволнението на директора на НИНКН - арх. Петър Петров
212 Създадено: 2025-04-19
Петиция против застрояването на двора на Хуманитарна гимназия “Св. Св. Кирил и Методий” и ОУ “Княз Александър I”, гр. Пловдив
3140 Създадено: 2025-03-24
Петиция за оставка на УС на АПИ, поради катастрофата с убитата Сияна!
13486 Създадено: 2025-04-02
Преустановяване на изграждане на нови соларни и ветрогенераторни паркове на територията на Кюстендилска област.
160 Създадено: 2025-04-17
Петиция за въвеждане на предмет "Грижа и състрадание към животните" в училище
195 Създадено: 2025-04-11
Минимум 20 млн от годишния бюджет на Столична община за имоти за зелени площи!
698 Създадено: 2025-04-01
Ефективна присъда за майката на Адриан - Стела Алексиева и промяна в законодателството предвиждаща по-високи наказания и криминализиране на всяка проява на изтезание
11419 Създадено: 2025-03-27
Пътища, които убиват – България е №1 по смърт на пътя. Можем да променим това.
2630 Създадено: 2025-04-07
Петиция за разрешаване отсъствието на ученици с декларация от родител
8375 Създадено: 2023-10-11
Петиция с искане за средства за проектиране и изпълнение на воден цикъл в квартал Коматево
374 Създадено: 2025-04-10
НЕ! На RDF отпадъците в ТЕЦ Сливен
106 Създадено: 2025-04-15
Забрана на пиротехниката в Община Бургас – заради хората, животните и природата
64 Създадено: 2025-04-17