За равни права на пушачи и непушачи!
Свържете се с автора на петицията
Тази тема за дискусия е автоматично създадена с петицията За равни права на пушачи и непушачи!
димитър караджов |
#501 Re:2012-12-15 11:05абе идиот ти ли ще определяш кой какви осигуровки да плаща.аз до сега съм ходил 5 пъти на лекар а пуша вече 32 години.нищо против нямам здравната каса да ми върне всичките вноски а аз ще се откажа от нейните услуги.има достатъчно частни клиники като се наложи плащам и получавам.да вземем поне и да ви осиновим да ви плащаме тока ,парното и другите консумативи, а вие да ходите в освободените от нас заведения удобно ще ти е нали.да вземеш и да се изметеш от този форум не ти е мястото тук. |
ването |
#502 Re:2012-12-15 11:43ти да четеш можеш ли изобщо?не си ти човека който да определя кой какви права има в тази държава.това определя единствено съдът включително и този по правата на човека в Страсбург.има и друга институция намираща се в Хага и тя се занимава с подобни проблеми .какви глупости си написал за държавите от Е.С.тук във форума поне на 10 места е обяснено как се прилага закона в Е.С. с линкове и връзки към оригиналните източници на информация.дори сме написали в коя държава по какъв начин закона е отменен в държави като :Германия,Франция,Австрия и още 13 други държави в Е.С.не сме длъжни да ти четем тъпите разсъждения изчезни по бързо от този форум.отивай при бездимните те с удоволствие ще ти четат простотиите. |
Пушач |
#503 Re:2012-12-15 12:23Ей, горски тъпако, хвърлянето на фасове насам-натам е въпрос на възпитание, по същия начин стои въпроса с хвърляне на отпадъци, хартий, найлони и прочее.... В нормалните държави съществуват ГЛОБИ каквото и да хвърлиш. И определо ТУМОР си ти и такива като теб- чула жабата, че подковават коня- вдигнала и тя крак. Тумор си защото: 1. Не чете и не се всушва в аргументите на опониращия.- ние искаме отделни зали, в които никой не те бие да влизаш и ти. 2. Липса на всякаква толерантност към другите.- за сметка на цветистия ти речник! 3. Не го интересуват финанси, икономика и т.н., ама мрънка, че работи за 500 лв.- от къде да се вземат другите 1500, които искаш, бе галфон? 4. Дава за пример други държави, а е бил само евентуално в 2-3 от тях. 5. Коментира здравеопазване, без да има хал-хабер от него :) Мога да продължа дългия списък, но с глупаци отдавна не споря. И една мисъл на един човек- оставям ти да прочетеш малко книжки и да се сетиш кой е: "Свободата се полага само на този, който може да поеме отговорностите, които тя носи" |
мариана |
#504 Re:2012-12-15 13:09прочетете тази прекрасна статия в нея има толкова много истини.автора е отразил цялата ни действителност и незавидното ни положение.всички и пушачи и непушачи се печат на един огън а са настръхнали едни срещу други като смъртни врагове.: http://www.dobrinite.com/za-i-protiv-tsigarite-otnovo-ni-pretsakaha.html |
катя |
#5052012-12-15 13:26незная вече какво да мисля между приятелките ми има две които не пушат.винаги са добре приети в моя дом празнуваме заедно семейни празници.бяхме миналото лято на море с моята кола.само че има едно НО зная ли след тази кампания срещу пушачите те дълбоко в себе си какво мислят за мене и дали някоя от тях под псевдоним не излива помия срещу пушачите в някой форум няма как и да науча.да не стане като в поговорката: |
Гост |
#5062012-12-15 14:00Успех на тези които се борят за премахването на закона за пушенето в заведенията. Подкрепям ви ! :) |
венера |
#507 Re:2012-12-15 14:17 абсолютно не е вярно, че в другите европейски държави има пълна забрана. Със сигурност такава няма в Германия, Австрия, Швейцария,Чехия и прибалтийските държави. Доколкото се говори (тук вече не знам със сигурност, за да твърдя категорично) Холандия съвсем скоро също ще свали забраната, макар и реално се нарушава отдавна с прословутите частни клубове. |
д-р Бончев |
#508 Re:2012-12-15 14:29това е коментар на колега доктор и представител на законодателната власт http://www.komentator.bg/d-r-wanxo-sharkow-nuven-e-po-gywkaw-zakon-za-zdraweto-n-1194 |
anjela |
#509 Re:2012-12-15 14:32благодаря ви няма да ни спрат ще протестираме докато този закон се отмени.атаката продължава. |
Гост |
#510 Re:2012-12-15 14:33Това беше целта на властимащите- един народ разделен на 2. Така хората не мислят за наистина важните неща, а се дърлят дали някой ще пуши на студа. Всеки народ заслужава управниците си и съдбата си.
|
делчо баташки |
#511 Re:2012-12-15 15:19овехтяла римска тактика която не винаги минава.гербаджииската група се опитаха да настроят младите хора срещу пенсионерите не стана.следва граждани срещу фермери пак не мина.софиянци срещу провинцията-не даде нужния резултат.още с приемането на този закон пушачите разбраха каква е истинската им цел, но непушещите братя и сестри се хванаха на уловката.правителството видите ли се "грижело" за тяхното здраве.добре дадоха им всичките заведения и какво от това да не би да ги напълнят?само ще предизвикат масови фалити.те са като куче на сено само не го яде ама и на други не го дава. имам чуството че тази война между пушачи и непушачи никога никога няма да свърши.достатъчно обиди и закани изсипаха непушачите във форумите и ние това никога няма да го забравим не можем. |
anjela |
#512 Re:2012-12-15 15:47една още неизвоювана но предопределена победа.скоро ще бъде реалност атаката продължава: http://novinar.bg/news/pobediteli-ili-pobedeni_NDEzMTszNA==.html |
венера |
#513 Re:2012-12-15 15:58Ако забраната не отпадне поне частично, г-н Борисов няма да има честта сам да подаде оставка. Ще падне сам или на изборите, или преди това. Пушачите са най-големият електорат – по-голям и от ромския.http://desmond.imageshack.us/Himg809/scaled.php?server=809&filename=373246.jpg&res=landing |
илиана |
#514 Re:2012-12-15 16:09хей фрешове разбрахте ли? ние сме повече от три милиона и сме сила.за която партия гласуваме тя ще дойде на власт.и тази партия няма да е ГЕРБ гарантирано. |
Гост |
#515 Re: Re:2012-12-15 16:25Верно ли пиленце, ако мислиш, че аз и ти определяме кой ще ни управлява-бъркаш съ. Все пак не забравяй, че тройната коалиция прие тази забрана отначало. |
людмил груев |
#516 Re:2012-12-15 16:30махне ли се, заедно с него си отива и котилото му наречено ГЕРБ!!!!!!!!!!!!!! Барабар с "перфектното си правителство"!!!!!!..... |
илиана |
#517 Re: Re: Re:2012-12-15 17:07не зная какво е приемала тройната коалиция но добре зная кой ще си отиде.западните му приятели вдигнаха ръце от него вече не го подкрепят. |
anjela |
#518 Re: Re: Re:2012-12-15 18:16така властта мачка малкия и среден бизнес: http://paper.standartnews.com/bg/article.php?d=2012-12-14&article=434662 |
Надето |
#519 Недомислена работа2012-12-15 22:30Така значи, забрана за тютюнопушене на обществени места. Защо тогава тютюна е легално продаван,че и с наложен държавен акциз? Да вземат да ни продават легално и кока, хероин или нещо друго , но да не можем да го употребяваме на обществени места. В същия ред на мисли, алкохола също причинява заболявания и е причина много повече деца да живеят в неблагоприятна среда. Горивата и отделените от тях емисии още повече вредят на нас и децата ни,че и на цялата планета, но защо не е забранено да шофираме и притежаваме автомобили. Абе какъв беше лафа :" Видяла жабата,че подковават вола и вдигнала и тя крак". Толкова други важни въпроси има за решаване на първо четене в държавата, че чак е смешно за какво се събират да гласуват парламентарните изверги подиграващи се с човешките ни права. Аз съм твърдо за равни права на пушачи и непушачи И НЕ САМО ЗА ТЕЗИ ПРАВА!!!! В тази България всички права са ни нарушени. Стига!!! |
сдружение на заведенията в България |
#520 Re: Re: Re:2012-12-16 09:32ВЪВ ВТОРНИК НА 18 ДЕКЕМВРИ В 10.00 Ч НА ПЛ."НАРОДНО СЪБРАНИЕ |
Асоциация на пушачите в България |
#521 Re: Re: Re:2012-12-16 09:59драги приятели преди половин година управляващата партия въведе един закон който раздели обществото ни на граждани и данъкоплатци на които им е дадено единственото право да мръзнат по тротоарите пред заведенията.сред обществото се прокарва една тенденция,че тези които пушат са някаква втора категория хора,а това не е така.сред пушачите има личности с доказани качества и интелигентност и заемащи подобаващо място сред обществото ни.това вярваме никой не може да го отрече.за да докажем че ние не сме по малко граждани от тези които не пушат и да защитим своите права каним всички които подкрепят нашата кауза на протест във вторник на 18.12.2012г. в 10.00 на площад народно събрание.заповядайте да защитим своите права на пълноценни хора и граждани и да въстановим правдата. В новините на БНТ Борисов каза ,че ако мине отмяната в парламента ще подаде оставка, а Президента ще наложи ВЕТО!Спешно нашите юристи ще търсят начини закона да се атакува в съда включително в Страсбург а защо не и в Хага. да организираме всяка седмица протести в цялата страна! |
The Cat |
#522 За петицията2012-12-16 11:39Тази идея ми харесва, така съм съгласен. Какъв е смисъла иначе, да ходя да пия кафе, или бира някъде, в някой бар или заведение, при положение че не мога да си запаля цигарата на спокойствие? И хиляда забрани да сложат, аз съм избрал да пуша и това те не могат да променят. Време е да вземат да мислят малко по трезво, а не да правят първосигнални и недообмислени неща, каквото е и настоящата забрана. Най доброто за мен решение е да има Места, където да е за пушачи и други такива, за тези които не пушат. |
ел команданте |
#523 R2012-12-16 13:59Според мен това ескалира напоследък ,защото скрива други по тежки проблеми в държавата!Всеки ги знае, няма да изреждам публични тайни!С този протест собствениците на заведения искат да имат равни права едните и другите!Аз мисля , че забраната ще доведе до по лош вариант, всички ще станат частни клубове и тогава непушачите няма да имат право да влизат в тях!Погледнете и от тази гледна точка.именно затова в Холандия закона не проработи и сега го отменят. |
Анна Димова |
#524 Re: Re: Re:2012-12-16 14:42Започва да се случва нещо ужасно. И трябва да го споделя, защото ще се пръсна. Няма къде другаде, освен тук. |
Гост |
#525 Re: Re: Re: Re:2012-12-16 14:59#524: Анна Димова - Re: Re: Re: Леле горките пушачи Най-добре всички да се разделим- пушачите са "ваши" хора, непушачите"чужди хора". Може в тази връзка и децата си да разделяте или да ги научите да пушат-долре би било!!!!!!!!!!!!! Добре, че вие не псувате и не обиждате по форумите. Все пак не мислите ли, че да са недоволни непушачите от предишния закон наистина сте пречели, дори на собствените си приятели. |
|
Петиция за касиране на парламентарните избори от 27 октомври 2024 г. в България
ПОДПИСКА в подкрепа на ГРАЖДАНСКОТО НЕПОДЧИНЕНИЕ и блокада на главен път Бяла-Попово в срок: безсрочен
Преименуване летище Граф Игнатиево на Капитан Димитър Списаревски
Финансиране на кастрационна програма на национално ниво, контрол по ЗЗЖ,ЗВМД,НК325б
За ефективна присъда за насилника на Джеси - Стоил Георгиев!!!
Подписка срещу тероризирането с пиратки и бомбички в гр. Пловдив
ОТВОРЕНО ПИСМО – ВЪЗВАНИЕ В ПОДКРЕПА НА УКРАИНСКАТА ПРАВОСЛАВНА ЦЪРКВА И ЗА ЗАПАЗВАНЕ НА КАНОНИЧНАТА СЪБОРНОСТ НА ЦЪРКВАТА ХРИСТОВА
ДА ПОДКРЕПИМ ИСТОРИЧЕСКИ ПАРК!
Има ли нещо, което искате да промените?
Промяната не се случва, ако мълчите. Авторът на тази петиция се изправи и предприе действия. Ще направите ли същото? Стартирайте социално движение, като създадете петиция.
Стартирайте собствена петицияДруги петиции, които може да Ви интересуват
Отнемане лиценза на Energo Pro България
1364 Създадено: 2024-12-27
ПЕТИЦИЯ ЗА ОТСТРАНЯВАНЕТО НА ДИМИТЪР ДИМИТРОВ ОТ ДЛЪЖНОСТ ДИРЕКТОР НА ОП ЕКОРАВНОВЕСИЕ - ГР. СОФИЯ
1814 Създадено: 2024-11-22
Опазване на територията на Природен парк „Сините камъни“ и възражение срещу намаляване на площта му
1675 Създадено: 2024-11-26
Петиция в подкрепа на Златина Иванова- директор на училище, бореща се срещу олигархичния модел, застигнал българската образователна система
871 Създадено: 2024-12-14
РУСЕ ИСКА ДА ДИША. НЯМА ДА ТЪРПИМ ПОВЕЧЕ ГАВРА С НАС И ДЕЦАТА НИ! ПРИНУДЕТЕ „МИРИЗЛИВЦИТЕ“ ДА СПАЗВАТ ЗАКОНИТЕ!
723 Създадено: 2024-12-08
Отворено писмо от група читалища относно резултатите от Програма „Читалища“ на Министерство на културата публикувани на 9 декември 2024 г.
419 Създадено: 2024-12-17
Петиция в подкрепа на Пело Кръстев - журналист, борещ се срещу олигархичния модел, застигнал българската свободна журналистика
394 Създадено: 2024-12-29
Основен ремонт на отсечка /2,3км/ от път с номер VAR 2028 /от с. Долище до гр. Варна/ непосредствено след кръговото посока с. Долище
372 Създадено: 2024-12-16
В подкрепа на служителите в магазини и супермаркети
352 Създадено: 2024-12-20
За по-адекватни мерки за българските майки и деца
291 Създадено: 2024-12-17
ВТОРА КАТЕГОРИЯ ТРУД ЗА УЧИТЕЛИТЕ
12689 Създадено: 2024-10-12
ДОЛУ РУСКИТЕ РЪЦЕ ОТ УКРАЙНА!
385 Създадено: 2024-12-03
ПЕТИЦИЯ ЗА ПОДКРЕПА НА БЪЛГАРСКОТО БИОЛОГИЧНО ЖИВОТНОВЪДСТВО
11673 Създадено: 2024-06-24
НЕЗАБАВНО ОСВОБОЖДАВАНЕ НА ЖУРНАЛИСТА СИМОН МИЛКОВ И ЗАЩИТА НА ПРАВАТА НА ГРАЖДАНИТЕ!
6714 Създадено: 2024-12-04
Признаване на видеозаписите с автомобилна камера за доказателство
806 Създадено: 2015-10-22
За здрави деца, аз имам кауза една!! Нашите деца имат право на здравословна храна и ние родители и институции сме отговорни за това!
175 Създадено: 2024-12-10
ПОДКРЕПА ЗА ДОЦЕНТ СТЕФАН ДЕЧЕВ
172 Създадено: 2024-12-23
За въвеждане на забрана за използване на пиротехнически средства на територията на България
17633 Създадено: 2020-12-30
Подкрепа за проф. д-р Галина Лардева като арт директор и куратор на Национални есенни изложби, Пловдив
667 Създадено: 2024-12-04
Петиция срещу разпространението на вестник „Красиво Попово“
815 Създадено: 2024-12-05