ЗА спирането на строежи на джамии в България !!!

Свържете се с автора на петицията

Тази тема за дискусия е автоматично създадена с петицията ЗА спирането на строежи на джамии в България !!!

Гост

2015-09-17 06:03

Само с петиции не става обаче...

Гост

2015-09-17 08:18

Също така, да се забрани използването на каквато и да е озвучителна техника, монтирана на минаретата. Ходжите да си "пеят", колкото са възможностите им. В християнските храмове не се ползва такава техника.

Гост

2015-09-17 17:32

Аз съм БЪЛГАРИН! Въпроса е излишен!

Гост

2015-09-18 05:48

Не на джамии в България

Гост

2015-09-19 09:16

Не бива в държавата ни с Православни традиции, разбирания и манталитет да се допуска изкуственото и буквално - насилственото помохамеданчване. Дедите ни живота са си дали, за да не живеем така както някои искат да ни принудят да живеем!

Гост

2015-09-20 08:27

Защото в една християнска държава трябва да се отстояват християнските ценности. Не искам след 20-30 години да живея в мюсюлманска държава.

Гост

2015-11-19 21:04

ТОВА Е БЪЛГАРИЯ.......
..

....

Гост

2015-11-21 06:39

По една джамия в областен град е напълно достатъчна...

Гост

2015-11-21 18:56

Защото България се изповядва Християнство а не ислям

Гост

2015-11-29 21:58

Защото Исляма проповядва расизъм, насилие, сатанизъм и садизъм, а не Любов!

Гост

2016-01-03 01:38

Da se spre remonta I poddarjaneto na starite djamii ot darjavni pari. Nikakav Isliamski Centar ne triabva na christianska Bulgaria, dori s podareni ot "niakogo" pari.

Тази публикация е изтрита от своя автор. (Покажи подробности)

2016-01-03 01:41

Гост

2016-01-05 20:17

Прекалената толерантност означава предателство.

Гост

2016-01-18 07:33

Колкото и да харесвам българските турци и мюсюлмани, се оказа - колкото и да не ми се искаше и колкото и да харесвах исляма и ислямската култура - че джамиите се използват само за разпространението на радикален ислям и турски фашизъм, а не за молитва...

Гост

2016-03-15 08:59

Прекрасна и Българска

Гост

2016-03-15 09:16

Във всеки областен град по една джамия е предостатъчна!Останалите да се съборят или преустроят за паметници за Турското 5вековно робство,за Освобождението от всички робства с неизменната помощ на Русия!

Гост

2016-03-15 10:00

Аз не съм изобщо против исляма и джамиите. Нека всички хора да изповядват своята религия. Ние, българите, сме били винаги много толерантни и сме се отнасяли с разбиране към всички. Но, като имам пред вид разпростиращия се у нас с бясна сила радикален ислям, мисля, че е време да спрем новия строеж на джамии, защото мюсюлманите у нас не са толкова много.

Гост

2016-03-15 10:24

Мразя насилието във всичките му форми

Гост

2016-03-15 10:34

За да подпиша и следващата петиция, за събаряне на всички джамии!

Гост

2016-03-15 14:30

Защото съм православна християнка, българка и това е моята единствена родина. Трябва да мога да бъда поне в България "у дома си". Наблизо е Турция. Тя приема всички мюсюлмани. Ако им е непоносимо да живеят в християнска държава - да отидат в Турция. Не виждам приина да ми вият ходжи. Искам сутрин да ми звънят камбани. У дома съм си.

Гост

2016-03-15 18:10

Успех

Гост

2016-03-15 21:21

Защото ценностите на Европа са изградени на базата на християнските ценности, докато ценностите на главорезите в Близкия изток са "ценностите на Исляма".

Защото България е покръстила 40% от Европа и трябва да пази Християнството, а не да помага на най-големия му враг - Исляма.

Защото Ислям означава "Подчинение" - живели сме 500 години под робство и Шериат и не е нужно да го повтаряме.

Защото сме длъжни да почетем паметта на дедите си които са се жертвали заради вярата и народа.

ЗАЩОТО СМЕ БЪЛГАРИ ! :)

БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО ! :) С НАМИ БОГ ! :)

Гост

2016-03-16 07:09

Омръзна ми децата да учат в училище за освобойдението от турско робство,но то да продължава и днес.Омръзна ми в София Столицата на България на обед децата да гледат легнали брадати мръсни мъже и ходжата да пее нещо..

Гост

2016-03-17 07:46

Коментарите са излишни. БЪЛГАРИЯ Е ХРИСТИЯНСКА ДЪРЖАВА И ТРЯБВА ДА ОСТАНЕ ТАКАВА. Достатъчно джамий има построени на Българска територия. Ако някои смятат, че не е достатъчно- Турция е близо, могат да ходят и да се молят там. Аз пътувам много из цялата страна - 15 години и виждам къде има построени джамии, във всяко селище където има ислямско вероизповедание има и джамия. Колко още са необходими, за да се строят нови. А да неговорим, какво се проповядва в тях. Дори се забранява празнуването на Нова Година и внасянето на елхи в къщите, и не само това. Сутрин си стресиран от воя на високоговорителите с техните сутришни молитви, напоследък са толкова силни, че неможеш да не ги чуваш ! 
Подкрепям тази ПЕТИЦИЯ, не от неуважение към другите религии, а поради факта, че РОДИНАТА НИ Е ХРИСТИЯНСКА ДЪРЖАВА от Векове. Вярата ни е запазила, като НАРОД И ЕЗИК.
Трябва да помним МИНАЛО СИ, заедно с историческите факти - БАТАК, БРАЦИГОВО - и много други селища с унищожени хора и опожарени до камък къщи. ИСТОРИЯТЯ Е ВАЖНА И ТРЯБВА ДА СЕ ЗНАЕ ОТ ВСЕКИ БЪЛГАРИН независимо от неговото вероизповедание !!! Ако някои се чувстват други поданици- и не българи, то да си получат друго гражданство!
Политиката е важна, но преди всичко- политиците трябва да са БЪЛГАРИ, ТРЯБВА ДА ЗНАЯТ ИСТОРИЯТА, И ДА НЕ Я ИЗОПАЧАВАТ, заради, лични интереси.
Освен това, колко религии има у нас - толкова храмове ли трябва да бъдат строени, може би трябва да построим и храмове на Буда и още други храмове ???
Колко български - ХРИСТИЯНСКИ ХРАМОВЕ, са построени в мюсолманските държави ??? В Турция например за последните 25 години ???

Особено сега, когато има огромна заплаха от бежанската вълна- която ВСИЧКИ ЗНАЕМ, че тези хора са с Ислямско вероизповедание ! Да им строим храмове на наша територия - означава, ЧЕ ПРЕДАВАШ, ИСТОРИЯТА СИ, НАРОДА СИ, РЕЛИГИЯТА И ТЕРИТОРИЯТА СИ !!!

Гост

2016-04-28 16:12

Не желая да превръщат родината ми в турски вилает! За изповядващите исляма има предостатъчно от всичко - и молитвени домове, и партии, и всякакви "улеснения". А ако собствените им избраници не дават за тях и пет пари, нека се замислят те самите!