43 НС отменя отпечатъците по чл18 ЗНАичл 84КРБ

Свържете се с автора на петицията

Тази тема за дискусия е автоматично създадена с петицията 43 НС отменя отпечатъците по чл18 ЗНАичл 84КРБ

Гост

2016-11-18 17:21

Лъжа е, че с помощта на системата с пръстовите отпечатъци ще бъде предпазено от кражби здравеопазването. - Това е една доста плитка лъжа!... Но тя действа като внушение и зомбират с това хората...

Апелирам за премахването на тази унизителна, вредна и застрашаваща пациентите система!!! Това е система, която ограбва и здравеопазването, чрез загуба на време, чрез загуба на средства и чрез потребност от допълнителен обслужващ персонал.

Гост

2016-11-18 18:11

Защото това е пълен абсурд!

Гост

2016-11-19 16:49

Средствата нужни за тази идентификация могат да отидат за нещо по-полезно в здравеопазването.

Гост

2016-11-20 00:22

Намирам за правилни аргументите!

Гост

2016-11-22 13:09

Това е правилно!
българка

#6 ПРЪСТОВИЯТ ОТПЕЧАТЪК НЕ ПОМАГА!

2016-11-23 12:01

Katya Hristova ·
"Миналия месец бях на лечение.Взеха ми пръстов отпечатък,за да няма злоупотреби и накрая получих епикриза съсласно която освен проведеното лечение са ми направили и два прегледа на които аз не съм присъствала,т.е.не са ми правени.Здравната каса е платила за това.Защо са тези лъжи и злоупотреби? ПРЪСТОВИЯТ ОТПЕЧАТЪК НЕ ПОМАГА!"

Ще добавя и аз, преди години в МА, София ми направиха неголяма операция. На изпроводяк се подписах под техен попълнен формуляр, че съм лежала в болницата няколко дни, въпреки че не бях.

Подписах без удоволствие, но и без коментар текста, от благодарност към лекарите и заради ниските им заплати...

Въпросът ми е: Ако бях приета по пръстови отпечатъци, по различна ли щеше да е картинката?!