Искаме доживотни присъди за убийците на осемнадесетгодишния Тодор

Гост

2016-01-14 11:56

Подписах я защото убийствата станаха прекалено много а наказанията са прекалено малко.Днес е Тодор,утре ще е Иван или някое друго дете.И вечно присъдите се бавят или въобще има такива.Писна ни такива нагляри като тия двама пребили Тошко или нечие друго дете да си играят на господ.Никой няма право да отнема човешки живот и да се измъква с малка присъда.Живот за живот това е което трябва да се даде като справедливо правосъдие.

Гост

2016-01-14 11:56

Реших да ви пиша, защото много се разочаровам напоследък. Всяка втора новина по телевизията или във интернет е, че някакъв си употребил алкохол и блъснал хора на пешеходна пътека или нещо от рода. Направо е трагично положението във България с тези непрекъснати катастрофи и загиване на невинни хора и после присъдите на виновните за твърде леки според това което са извършили... Не се замислят и продължават да карат като побесняли, или пият и шофират без да се замислят за живота им и за живота на останалите където са на пътя. Разочаровах се много това не е нормално да има толкова катастрофи. Хората просто не мислят за последствията - пият, качват се в автомобилите си и тръгват, а след това се случва най-лошото! Кръв, блъснати хора, загинали и счупени автомобили. Това остава след тези мелета. А след това в рамките на малко време и всичко се забравя и виновният е на свобода ами един живот толкова лесно ли се забравя, особено на дечица, които тепърва трябва да разбират и живеят?! Нямам думи. Теодор е младо момче и тепърва трябваше да разбере много неща, дано присъдата на "поничките" е доживотна. Нещастници!!! Що за хора сте?!

Гост

2016-01-14 11:58

Доживотен затвор е недостатъчно наказание, трябва смъртно наказание за такива изверги, или най-малкото Крумовски закони. Докато се шири безнаказаност няма как да се справим с престъпниците.

Гост

2016-01-14 12:02

dojivotna prisada v zatvora zatvornicite si znaqt rabotata

Гост

2016-01-14 12:07

Защото не искам да продължава това беззаконие и виновните да седят на свобода.Защото не искам утре това да се случи със мойте деца

Гост

#556 Re:

2016-01-14 12:07

#459: -  

И аз не мога да повярвам , че има хора като теб !1. Пешеходната пътека е била на 20м. 2 . Хората казват ,че не Тодор , а убииците са били с железен бокс . 3. Глътнал си е езика в следствие от побоя , ако не си разбрал. 4. Защо е избягал единия от братята ? За да може да си подсигури платени свидетел (като теб) и за да може да се обади на хората си от полицията и прокуратурата .5. Как прокуратурата дава изявление  , след като не е минало раследването ?6. Като не сте присъствали там , как разбрахте коя е майката на Тодор  ,че му се е скарала ?Аз от снимките на разбрах коя е майката и защо тя не му е дала първа помощ , а някой случаен . 7. Не защитавай УБИИЦИ , защото един ден това може да се случи на твоето дете или някой близък  . Правосъдие може да няма , но има Господ ! 8. Като не можеш да повярваш на това колко хора са се подписали , можеш ли да обясниш ,, с убииство ли се решава един битов инцидент ,, . Ти никога ли не си свирил с клаксон или не си правил грешки в младините си ? Никога не си убиждал и не си се ядосвал на пешеходци ? Можали са да му покажат , че са по-силни с 2 шамара , но неееее да го осакатят или убиват ! 9. Приятелката на Тодор е видимо в шок и едва ли знае точно какво говори и върши . На това младо момиче  ще му трябва дълго време да може да осъзнае какво точно е станало . Така ,че не я бъркайте и нея . 459 искам да ти кажа , че  нищо човешко не ти е останало !   

Гост

2016-01-14 12:09

Прокуратурата === Мафия, по явно от това убийство няма на къде, по непредпазливост!!!Що за идоти, ми те всички убийства тря влезнат в тази графа, ако убият милиционер, прокурор, съдия пак ли то тази линия ще ги касират убийците???, пак ли ще е по непредпазливост???Ей , ми тогава радостта е за Нас, мой си трепем прокурори, милиционери, мой и Боко мутрягата да убием ей така по непредпазливост...кво

Гост

2016-01-14 12:10

Съдебната система е пълен фарс!!!!!
https://www.facebook.com/ gazaragazarov.gazara

#559 Re:

2016-01-14 12:12

#555: -  

Аз също имам братя и сестри и знам ,че следващи те могат да са Те дори и Аз виновните трябва да се наказват .

Гост

2016-01-14 12:18

тези изверзи трябва да бъдат наказани

Гост

2016-01-14 12:26

Всеки българин трябва да я подпише ако искаме България да продължи да съществува и да има сигуурност за децата ни.

Гост

2016-01-14 12:26

Защото искам да живея в нормална държава.

Гост

2016-01-14 12:30

Деца не се възпитават със Смърт.

Гост

2016-01-14 12:31

Не може да бъдем снизходителни към нито едно престъпление!

Гост

2016-01-14 12:33

За да се сложи начало на "Края на агресията".
За да не умират нелепо Българи -млади деца и възрастни хора.
Вени

#566 Re:

2016-01-14 12:34

#1: -  

Аз съм за доживотни присъди на двамата извършители,убийци!

И по- добре Смъртно наказание за двамата,по същия начин с бокс!

Гост

2016-01-14 12:36

Да ги убият тези свине !!! СМЪРТНО НАКАЗАНИЕ !! ДАНО и те да изпитат същата болка ! Каквата изпитват родителите на Тодор !! 

Гост

2016-01-14 12:39

Доживотна присъда!

Гост

2016-01-14 12:39

Защото искам да живея в нормална държава.Наслушахме се и се нагледаме на убийства,катастрофи,мелета,наркотици,мутри ,ментета..... И тия тюфлеци като са такива големи биячи,що не отидат в някой боксов клуб и там да се бият при равни начала... да се видят ,колко са некадърни.И се питам какво прави този бокс в тях???Значи са го използвали и на друго място..???? Да се помолим за душата на милото дете! АМИН!

Гост

2016-01-14 12:46

Крайно време е да се сложи край на целия този хаос, безхаберие и безнаказаност! Не може в една европейска държава да не може човек спкойно да се дрвижи по улиците, и някакви мутри ненадейно изкочили от някъде да отнемат просто така един човешки живот, и това да бъде толерирано от българските и институции! Това вече минава всякакви граници!

Ирена

#571 Re:

2016-01-14 12:49

#4: Пламен -  

Ти или си тук за да дразниш-трол , или не си нормално мислещ. А за тах мога да кажа: зверове- и абсолютна представителна извадка на едно изгнило общество, където закона нищо не означава. За човещина да не говорим. 

Гост

2016-01-14 12:55

Искаме естествено доживотна присъда,но и също оставката на това некадърно и анти-българско управление на Герб незабавно!

Гост

2016-01-14 13:02

Ако не осъждат на доживотен затвор без право на помилване има опасност никога да не спрат безчинствата в България!

Гост

2016-01-14 13:07

Време е да си върнем България!!!

Гост

2016-01-14 13:08

Подписвам петицията тъй като един от най-добрите ми приятели беше убит по подобен начин във Варна преди 6 години и половина и по същият начин убиецът мултирецидивист и криминално проявен бе пуснат с условна присъда за убийство по непредпазливост и сигурно и до днес не го гризе съвестта а пак камо ли да гние в затвора... Солидарна съм с протеста тъй като е крайно време България да спре убийците и да ги наказва правомерно според деянията им!!!