Петиция към главния прокурор Борис Велчев
Свържете се с автора на петицията
Тази тема за дискусия е автоматично създадена с петицията Петиция към главния прокурор Борис Велчев
Гост |
#9762011-05-23 15:46да умре сидеров и тфа е |
Гост |
#9772011-05-23 15:47RIP SIDEROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOV prestavqm si toy da e prezident na bulgariq ALLAH da pazi |
Гост |
#9782011-05-23 15:48фактът, че подписах петицията е повече от достатъчно. Няма нужда от излишни коментари. Жал ме е за хората, които вярват на подобни PR-акции. |
Драгнев |
#979 Re:2011-05-23 15:52Напиши го това и на кирилица. Доста смислен текст е. Нищо положително не се получава, ако омразата е силата, която те бута. Иначе, от Библията четем, че повечето хора съчувстват на жертвата, но светците съчувстват на агресора. Те знаят и усещат, че той има по-голям проблем. Мир Вам. -Християнин |
Гост |
#9802011-05-23 15:52Аз съм против това ходжите да вият като вълци в населените места, да не говорим, че съм и против джамиите, но все пак ги приемам, само против първото съм, но не е начина разни болни хора да ходят и да насаждат умишлено етническо напрежение между населението с цел да се сполотяват малцинствата и да се обединяват зад Доган. Ето, депутати са, да вкарат в парламента закон и готово, за 15 минути всичко се решава мирно и кротко. |
Гост |
#9812011-05-23 15:54Определено вярвам, че ако депутатският имунитет бъде свален на доста хора(а защо изобщо депутатите трябва да са "имунизирани" и с/у какво?)от т.н. политическия парламентарен "елит", ще си помислят дали ще имат такова арогантно и нагло поведение и на улицата и при "среща"с полицаите...:)) |
Гост |
#9822011-05-23 16:00Да се разследва проекта АТАКА как е създаден от ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ и КОМУНИСТИТЕ, кой го финансира ,как неизвестната кабеларка СКАТ послужи за трамплин на Волен Сидеров - бивш фотограф в ОУ на МВР Враца преди 1989 година. |
Гост |
#9832011-05-23 16:01Много навременна и адекватна реакция. Лидерът на партия Атака Волен Сидеров е крайно опасно присъствие не само в Народното събрание и ако България действително е правова държава, той трябва да понесе наказателна отговорност за разпалването на омраза и подбуждане към етнически конфликти. Наложителна е и психиатрична експертиза, очевидно има проблем и поставя в риск както околните, така и себе си. |
проклетник |
#9842011-05-23 16:03и стига с тая "толерантност" , толераси нещастни . Тонколоните на джамията цепят въздуха всеки ден -"бъдете толерантни" . Затворили движението - "бъдете толерантни" . Сигурно трябва да бъдем толерантни и на следващия коч-байрам , като докарат жертвените овни и започнат да ги КОЛЯТ НА УЛИЦАТА пред джамията ? А? Ами тогава да толерираме и другите ислямски практики - полигамията напр. Рязането на ръце за кражба . Пребиване с камъни на неверните съпруги . Аз лично нямам нищо против . |
ДИДИ |
#985 Re: ГЛУПОСТ2011-05-23 16:06ВЪВ ВЕЛИКОБРИТАНИЯ МОЖЕШ ДА ВИДИШ ВСИЧКО И НИКОЙ НА НИКОГО НЕ СЕ ОПИТВА ДА ПРЕЧИ И ДА МУ НАЛАГА НА КОЙ БОГ И КОГА ДА СЕ МОЛИ ,ЗАТОВА НЯМА НИКАКВИ БЕЗРЕДИЦИ,ПРОСТО НА НИКОЙ НЕ МУ СТИСКА ТАМ ДА СЕ ПРАВИ НА ПО-ВЕЛИК ОТ ДЪРЖАВАТА И БОГ ,ЗАЩОТО ЗНАЕ КАКВО ГО ЧАКА И ТО БЕЗ НИКАКЪВ КОМПРОМИС И НИКАКЪВ ИМУНИТЕТ НЯМА ДА ГО СПАСИ.ТАМ СЪМ ИЗКАРАЛА СПЕЦИАЛИЗАЦИЯ ОТОНОСНО ТЕЗИ ВЪПРОСИ И ОЩЕ ДРУГИ ,ИМАМ 4 ДНИ СТАЖ И В ЖЕНСКИЯ ЗАТВОР В ЛОНДОН ,ДОРИ И ТАМ СЛУЖИТЕЛИТЕ НЕ СИ ПОЗВОЛЯВАТ ВОЛНОСТИ СРЕЩУ ЛИШЕНИТЕ ОТ СВОБОДА,НИЕ ВСЕ ОЩА СМЕ СИ ВАРВАРИ,ТОВА Е ! |
ДАРИ |
#986 Re:2011-05-23 16:16ТИ СИ БИЛ ГОЛЯМ ТЪПАНАР БЕ, ГАЛОШ ТАКЪВ,АМИ АКО ВСИЧКИ ПО СВЕТА СКОЧАТ СРЕЩУ ЖИВЕЕЩИТЕ В ДРУГИ ДЪРЖАВИ БЪЛГАРИ И РАЗСЪЖДАВАТ КАТО ТЕБ ,КАКВО ЩЕ СТАНЕ ?ДАВАШ ЛИ СИ СМЕТКА ,ЧЕ ЕДИН ДЕН И ТИ МОЖЕ ДА ЖИВЕЕШ В ДЪРЖАВА КЪДЕТО ОСНОВНАТА РЕЛИГИЯ ДА Е ИСЛЯМА ,А ИЗОБЩО ЗНАЕШ ЛИ НЕЩО ЗА ТАЗИ РЕЛИГИЯ,СЛАБОУМНИКО !? |
Огорчен |
#987 До тези зад "паравана"....светоуправниците!...2011-05-23 16:31Вашите действия и бездействия "уважаеми", вашите идеи ,мисли,заговори ще доведат в крайна сметка и до падението ви ! (за което ,толкова народ въздиша)Изкуственото създаване на "обществен" строй ,лидери,ценности и пр. винаги са водели до ПЪЛЕН КРАХ !!!....Да живеем в 21 век ,но истинските ценности са вечни! След време ще разберете това ..просто е неизбежно.Всяко противоестествено деяние ,което се смята сега за "ценност" води до следващо и така до безкрай.Мислите ли ,че няма да му се сложи край на това?!? Аз не мисля така.Дано това където сте го подготвили този път отмине МАЙКА НИ БЪЛГАРИЯ!!! Българин съм и НИКОГА не ме е било срам от това!!! |
Гост |
#9882011-05-23 16:36Имам един въпрос към привържениците на Атака-господа,вие знаете ли вашия главатар Сидеров коя религия изповядва? Аз мисля че неговата религия е "рейтинга"зашото ако беше християнин нямаше да спира камбаните на църквата в Батак шото му пречели да говори.На тоя май всичко му пречи. |
Гост |
#9892011-05-23 16:48Прокуратурата да се задейства, че станахме за смях в Европа! |
Гост |
#9902011-05-23 16:50АТАКА отдавна прекрачиха прага на всякакви норми и морал. Надявам се това да бъде спряно в зародиш, за да не берем "плодовете" на незрели, инфантилни и агресивни хора. Това, което те правят не трябва да се допуска в България. Човек не избира какъв да се роди, но в един момент, вече с пълно съзнание, избира какъв да стане. А господин Сидеров, вярвам, го прави това с пълно съзнание, и следва да си понесе отговорността! |
Гост |
#991 Re:2011-05-23 16:54и нямаше на най-святия за християните празник да се прави на палячо пред църквата в ноща на Възкресение... жалко, че нито един християнин не се засегна тогава
|
Лила |
#992 Линк към видео, което може да помогне на Полицията, всичко се вижда много добре...2011-05-23 16:54 |
Георги |
#993 Re: Re:2011-05-23 16:55На тях и на целия европейски съюз! |
Гост |
#9942011-05-23 16:55Волен Сидеров е много опасен за обществото, безредиците които предизвиква и бездействието на държавата го правят да си мисли ,че е безнаказан.Трябва да отиде там където му е мястото. |
Гост |
#9952011-05-23 16:59Крайно време е да се спре с тези двулични политически игри. Трябва да се спре изкуственото подклаждане на омраза между обикновените хора! |
Гост |
#9962011-05-23 17:04Стига болни мозъци и амбиции живеем си мирно волен и останалите гладни за власт в ЗАТВОРА |
Гост |
#9972011-05-23 17:05Наред с Атака, да бъде разследвана и ДПС! Атаката на АТАКА е била уговорена и очаквана. Там имаше хора от страна на ДПС, които надали са влизали в джамия да се молят! Случайно ли беше присъствието на братя Юзеирови?! Разбира се, това не умаловажава престъплението на атакистите! |
Кръстан |
#9982011-05-23 17:14Действията на Волен са провокирани от нахалството на мюсюлманите. Отворете си очите и вижте - където по света има някакъв конфликт в него са замесени те. Все тяхните права са нарушени. Каква работа имат в центъра на европейска столица да вият шумно и нагло. И в 21 век да ми се правят на вярващи. Религиите са опиум за народите, а ислямът е като фашизма - само че на религиозен, а не на расов принцип - това е най-воинстващата религия, която влиза в конфликт с всички останали. |
Гост |
#9992011-05-23 17:14ne ni stiga Todor Jivkov 45 godini da ni machka ,a sega i tozi psihopat ot kade se poyavi ...!! |
Гост |
#10002011-05-23 17:18Начин е да се види позицията на много хора..и да се свърши работата!До безкрай не трябва и не може да се търпят хората с лични проблеми.Можем само като истински християни,да се молим за тяхното влизане в мир с Бог! |
|
Петиция за касиране на парламентарните избори от 27 октомври 2024 г. в България
Писмо до институциите на българската държава срещу атаката на европейската принадлежност на страната ни и международното право в защита на правата на всички граждани и за предприемане на необходи
Петиция за искане за извънреден Конвергентен доклад
ПОДПИСКА в подкрепа на ГРАЖДАНСКОТО НЕПОДЧИНЕНИЕ и блокада на главен път Бяла-Попово в срок: безсрочен
Преименуване летище Граф Игнатиево на Капитан Димитър Списаревски
Подписка в подкрепа на искане за налагане на мораториум
Финансиране на кастрационна програма на национално ниво, контрол по ЗЗЖ,ЗВМД,НК325б
За ефективна присъда за насилника на Джеси - Стоил Георгиев!!!
Подписка срещу тероризирането с пиратки и бомбички в гр. Пловдив
ОТВОРЕНО ПИСМО – ВЪЗВАНИЕ В ПОДКРЕПА НА УКРАИНСКАТА ПРАВОСЛАВНА ЦЪРКВА И ЗА ЗАПАЗВАНЕ НА КАНОНИЧНАТА СЪБОРНОСТ НА ЦЪРКВАТА ХРИСТОВА
ДА ПОДКРЕПИМ ИСТОРИЧЕСКИ ПАРК!
Петиция да запазим всички езикови паралелки в ЕГ „Акад. Людмил Стоянов“, Благоевград
Има ли нещо, което искате да промените?
Промяната не се случва, ако мълчите. Авторът на тази петиция се изправи и предприе действия. Ще направите ли същото? Стартирайте социално движение, като създадете петиция.
Стартирайте собствена петицияДруги петиции, които може да Ви интересуват
Петиция да запазим всички езикови паралелки в ЕГ „Акад. Людмил Стоянов“, Благоевград
3142 Създадено: 2025-02-26
Позиция на директори и учители от област Благоевград по държавен план-прием за 2025-2026 година
1084 Създадено: 2025-02-27
Отмяна на забраната за внасяне на лични бутилки с вода в детските заведения
1938 Създадено: 2025-02-14
Несправедливо отношение към Футболна Академия АРЕС
834 Създадено: 2025-02-25
Писмо до институциите на българската държава срещу атаката на европейската принадлежност на страната ни и международното право в защита на правата на всички граждани и за предприемане на необходи
5720 Създадено: 2025-02-22
Справедлив процес за убийството на Пейо Пеев и най-тежки наказания за убийците
533 Създадено: 2025-02-27
Искане за изграждане на скоростен път Самоков - София
924 Създадено: 2025-02-21
Подкрепа за Българска Федерация по Автомобилен Спорт - БФАС и в подкрепа на автомобилния спорт в България
351 Създадено: 2025-03-03
ЦЕНТРАЛНА МИНЕРАЛНА БАНЯ "СОФИЯ"-ДА БЪДЕ БАНЯ
1634 Създадено: 2025-02-12
Петиция за поставяне на камера за скорост на бул. Черни връх в района на Била
292 Създадено: 2025-02-27
Да върнем истинския глас на навигацията на Google!
29765 Създадено: 2025-01-14
За освобождаването от руски плен на всички етнически българи и украинци
755 Създадено: 2025-02-19
В подкрепа на въвеждането на Религия-Християнство-Православие като редовен предмет в българските училища.
2972 Създадено: 2025-02-13
Спасете старото училище в с. Елешница – културна и историческа ценност!
544 Създадено: 2025-02-23
ОФИЦИАЛНА ПОКАНА ОТ ИМЕТО НА БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД КЪМ, ПОСЛАНИКА НА РУСИЯ В БЪЛГАРИЯ Е.В. МИТРОФАНОВА, ДА УДОСТОИ С ПРИСЪСТВИЕТО СИ СЪВМЕСТНИТЕ ЧЕСТВАНИЯ НА 3ти Март, КОИТО ЩЕ СЕ ПРОВЕДАТ НА ВРЪХ ШИПКА.
117 Създадено: 2025-02-27
протест СРЕЩУ ЗАСТРОЯВАНЕ НА ЗЕЛЕНИТЕ ПЛОЩИ – частни и общински в ж.к. „ЛЕВСКИ-В“, попадащи между газ-станцията на ул. „Поп Грую“ и бл. 12-гр.София
107 Създадено: 2025-02-26
Санкции за фирми, които обгазяват живущи и учащи в квартал Победа
98 Създадено: 2025-02-26
ЗАБРАНА НА ПП "ВЪЗРАЖДАНЕ"
11386 Създадено: 2023-06-23
Подписка против честото прекъсване на електрическото захранване в с. Чепинци
74 Създадено: 2025-02-26
ДОЛУ РУСКИТЕ РЪЦЕ ОТ УКРАЙНА!
1018 Създадено: 2024-12-03