искаме справедливо наказание за убиеца на Петьо от Панагюрище
Свържете се с автора на петицията
Тази тема за дискусия е автоматично създадена с петицията искаме справедливо наказание за убиеца на Петьо от Панагюрище
Гост |
#5262015-04-22 07:38Trqbva smurtna prisuda i strogi zakoni, zashtoto durjavata se prevurna v pomiina qma! |
Гост |
#5272015-04-22 08:33Децата са нашето бъдеще,моя син също стана жертва на тази война,а беше само на 18год.Него го няма вече четири години,а този който го погуби си живее живота. |
Гост |
#5292015-04-22 09:01Искам доживотен затвор за този буклук! |
Гост |
#530 Re:2015-04-22 09:13Същата случка щеше да се случи и в моето населено място. Към 20:30мин вече се свечерява и шофьорите карат с несъобразена скорост с мисълта, че вече няма деца по улиците. Дори не видях номера на колата, която щеше да прегази играещите деца - включително и моите две. Спасих едно дете от сигурна смърт, но кое ще е следващото неспасено. Надявам се да не е моето. Някои от нещата, които могат да се направят е да се създадат повече детски площадки, да се поставят полегнали полицаи в зони, където се събират деца. Децата са нашето бъдеще! Нека запазим живота им!
|
Гост |
#5312015-04-22 09:24Много правилна...с две ръце съм за.....стига са убивали деца и хора въобще с тия бесни скорости.... |
Гост |
#5322015-04-22 09:26Не искам да се отнема детски живот.Това е престъпление ,което трябва да се наказва с цялата тежест на закона. |
Гост |
#5332015-04-22 10:25защото всяко дете трябва да живее аз също имам малко дете! |
Гост |
#5342015-04-22 10:46Трябва да има справедливост , ВИНАГИ !!! |
Гост |
#5352015-04-22 10:47Подписвам тази петиция първо защото съм родител, второ защото съм човек! Тази жестока смърт на едно невинно същество категорично трябва да бъде наказана по възможно най-жестокия и справедлив начин! За подобно деяние не трябва да има милост, така както виновникът безразсъдно е погубил живота на едно малко човече, нарушавайки правила за движение по пътищата! Що за съдебна система има в тази държава? За подобни казуси трябва да има сурови закони! Всеки който си позволи да отнеме човешки живот, трябва да бъде готов да заплати със собствения си живот за това, още повече за живота на дете! И това трябва да се знае преди да се е случила тази жестокост! Не някой да убива децата ни, а властта да се чуди дали и как да го накаже!!! |
Гост |
#5362015-04-22 10:49Трябва да се върне смъртната присъда! |
Гост |
#5372015-04-22 11:06Ne mozhe da zagivat po putishtata deca, a silnite na denja da se izmikvat s probacija ili minimalni, simvolichni nakazanija.Vseki trjabva da ponese otgovornostta za prestupnoto si nehaistvo.Nakazanijata da budat ne zhestoki, no spravdlivi. |
Гост |
#538 Тъжно2015-04-22 11:17Ние се топим и избягахме от българия, заради такива "тарикати" и надути безчувствени простаци. Защото тук където живея в Испания не можеш да си позволиш повече от 50 в населените места и глобите са големи, а за такова престъпление се вкарва в затвора, като пледумишлен опит за убийство. |
Гост |
#5392015-04-22 11:19Баба сам на две внучета! Мъката на семейството на нелепо загиналия ПЕПИ е неописуема! И не само семейството - цялата общественост страда за това ангелче! Нека има справедливост! |
Гост |
#5402015-04-22 11:20 Ние се топим и избягахме от българия, заради такива "тарикати" и надути безчувствени простаци. Защото тук където живея в Испания не можеш да си позволиш повече от 50 в населените места и глобите са големи, а за такова престъпление се вкарва в затвора, като пледумишлен опит за убийство. |
Гост |
#5412015-04-22 11:30И не само убиеца на Петъо...този на Паоло от Ст-Загора и на малкото момиченце от граничния полицай,..и на всички ония наглеци,които отнеха детски животи..И на прокурорския син,който наскоро беше оправдан от ''независимия''ни съд..На всички тях-единична килия до живот....за да се знае-ЖИВОТА Е БЕЗЦЕНЕН... |
Гост |
#5422015-04-22 11:46za6toto trabva da ima spravedlivo nakazanie za ybieca,a ne vseki pat ybicite na deca da se razminavat s leki prisadi i gi osvobojdavat ,a imali koi da varne tezi de4ica kam jivota. |
Гост |
#5432015-04-22 13:11За съжаление нищо не може да върне детенцето, но трябва да направим всичко възможно да спрем убийствата по пътищата. Смятам, че трябва да има непрекъснат масов контрол за алкохол и превишена скорост на недобросъвестни шофьори. |
Румяна |
#5442015-04-22 13:33Подписах, защото желанието ми е държавата да си върши работата, да ни осигури спокоен живот, да следи спазването на законите и да ги прилага за всички. При настоящата безнаказаност, липса на законност, тези случаи се повтарят често - за огромно съжаление. От всички нас зависи какво ще оставим на децата си - вяра в справедливост или в безнаказаност. |
Гост |
#5452015-04-22 14:32Петицията, не е пълна и не дава крайно решение, а трябва комплексен подход, за да се изкорени на това явление, защото така се стимулират престъпниците, а всички знаем, че престъплението не се ражда, а се стимулира от органите на реда, държавата, порочната защита с техните връзки и от самите нас! Да отрежем росните корени и проблема ще изчезне и не само децата ще бъдат спасени, а потенциално и всеки от нас! Дрогиран син на набеден велможа, с връзки в ??? органите на реда, на пешеходна пътека със летящ старт ме помете /счупено дясно рамо, сътресение на главата със загуба на слух на дясното ухо, коляно за операция, натъртен гръден кош, лакът, китка, .../ Водачът, спрял за секунди при удара, избяга хилещ се, с думите "Извинявай", показващ с това своето неадекватно с-ние от местопрестъплението Цели 7 месеца разследване, при даден номер и явни манипулации, прехвърляния м/у службите и оказване на психологичен натиск, с цел, отказ т.с. праха, времето и пръста закриват всичко. Полученият "НЕКРОЛОГ"/ПОСТАНОВЛЕНИЕ гласи, че аз, бивш спортист футбол, тежка атлетика,..съм се препънал на пешеходната пътека сам и съм получил средна телесна повреда, без съприкосновение с автомобила и прекратяване на "наказателното производство по досъдебно производство"! Поради предупреждения и лично уверение, от подготвяни машинации, не дадохме името на свидетел, потърсил ни, за да ни окаже подкрепата! Искането ни, за допълнителна информация /документирана/ манипулирано избегната, оформи правилността на решението ни. Мотото ни, като изобретатели:.„Няма неизличима болест и нерешим проблем, има неоткрита, погрешна или нарочена/порочна диагноза или причина”. Вие сами решете в коя група са? Ние не търсим помощ и съчувствие, а съратници за премахване на проблемите в обществото, но не с парадиране Търсим такива разнородни специалисти, за да създадем екип за защита на нас, на принципа „Без интерес / материален, духовен, личен и др. /, няма прогрес” и .„Плодовете на реализация, негатив/позитив, не са на един човек и затова те трябва да се разпределят % по обем, вид, негатив/позитив на приноса на участие”, които милеят за България и адекватно за себе си. Ние можем много да помогнем и да сме си полезни. Имаме идеи и проекти във всички области на живота, както и този, бич за обществото! 4.Премахване на негативите в обществото-корупцията, конфликт на интереси, мълчалив отказ,.........Да направим съвместна селекция, да дадем възможност да изградят увереност умните в себе СИ и да я отнемем от идиотите. Това е състезание на разума, прогреса ни и усъвършенстването ни, като индивиди., „С внедрение на една иновация, можем да дадем крайно решение на проблема и същевременно да решим частично или пълно и редица други проблеми от икономически, политически, социални, етнически, екологичен и др. характер. |
Гост |
#5462015-04-22 14:40Защото съм майка на момиче на 7 години,което обича да играе на улицата пред дома ни,кара колело и ролери и смятам,че абсолютно всички шофьори трябва да карат внимателно особено в населените места!Защото и аз ежедневно съм свидетел на безнаказаното поведение по пътищата на разни баровци!!!!!! |
Гост |
#547 Re:2015-04-22 14:51Без граждански контрол, от разни специалности в самофинансиращ се екип, които биха станали основа на решението на изкуствено създадените проблеми и на всички за нас нива гражданското общество, не ще има решението им. Сблъсквайки се реално с проблемите, те ще се школуват и утвърдят, като професионален, потенциален бъдещ управленчески и помощен апарат, по местоживеене. Това ще бъде, една независима стажанска практика в полза на обществото! Ние имаме проекта!
|
Гост |
#5482015-04-22 15:23Защото и аз имам деца |
Гост |
#5492015-04-22 15:43За спревдлива пресъда на този боклук |
Гост |
#5502015-04-22 15:50Най - искрено се надявам всички изверги като този да бъдат осъдени повече от справедливо. Въпреки, че според мен не съществува присъда която заслужават. |
|
Петиция за касиране на парламентарните избори от 27 октомври 2024 г. в България
ОТВОРЕНО ПИСМО – ВЪЗВАНИЕ В ПОДКРЕПА НА УКРАИНСКАТА ПРАВОСЛАВНА ЦЪРКВА И ЗА ЗАПАЗВАНЕ НА КАНОНИЧНАТА СЪБОРНОСТ НА ЦЪРКВАТА ХРИСТОВА
Петиция за импийчмънт на Румен Радев от поста президент на Република България.
ПОДПИСКА в подкрепа на ГРАЖДАНСКОТО НЕПОДЧИНЕНИЕ и блокада на главен път Бяла-Попово в срок: безсрочен
Преименуване летище Граф Игнатиево на Капитан Димитър Списаревски
Финансиране на кастрационна програма на национално ниво, контрол по ЗЗЖ,ЗВМД,НК325б
ДА ПОДКРЕПИМ ИСТОРИЧЕСКИ ПАРК!
За ефективна присъда за насилника на Джеси - Стоил Георгиев!!!
Cпешно! Отворено писмо за хуманитарна виза за дисидента Абдулрахман ал-Халиди
Подписка против касирането на епархийския избор на кандидати за Сливенски митрополит
Има ли нещо, което искате да промените?
Промяната не се случва, ако мълчите. Авторът на тази петиция се изправи и предприе действия. Ще направите ли същото? Стартирайте социално движение, като създадете петиция.
Стартирайте собствена петицияДруги петиции, които може да Ви интересуват
ВТОРА КАТЕГОРИЯ ТРУД ЗА УЧИТЕЛИТЕ
11658 Създадено: 2024-10-12
ПОДПИСКА в подкрепа на ГРАЖДАНСКОТО НЕПОДЧИНЕНИЕ и блокада на главен път Бяла-Попово в срок: безсрочен
3503 Създадено: 2024-11-09
Петиция за касиране на парламентарните избори от 27 октомври 2024 г. в България
2908 Създадено: 2024-10-30
Решаване на проблема с водата в гр. Шумен
2210 Създадено: 2024-11-05
ПЕТИЦИЯ ЗА ПОДКРЕПА НА БЪЛГАРСКОТО БИОЛОГИЧНО ЖИВОТНОВЪДСТВО
10867 Създадено: 2024-06-24
Cпешно! Отворено писмо за хуманитарна виза за дисидента Абдулрахман ал-Халиди
970 Създадено: 2024-10-25
Не връщайте куче МАУСИ на насилника Тодор Чолаков от град Пловдив!
875 Създадено: 2024-11-01
За отстраняване на Зорница Ангелова от ръководството на 22 СЕУ София
759 Създадено: 2024-11-08
Промени в образованието на децата със СОП
613 Създадено: 2024-10-18
ПОДПИСКА ЗА СПИРАНЕ ПРОЦЕДУРАТА ЗА ИЗБОР НА НОВ ГЛАВЕН ПРОКУРОР
611 Създадено: 2024-10-29
Петиция в подкрепа на проф. д-р Андрей Захариев за възстановяване на работа след незаконно уволнение в Стопанска академия "Д.А.Ценов"!
578 Създадено: 2024-11-09
ВЪН пиесата "Оръжията и човекът" от Народния театър!
1460 Създадено: 2024-09-30
Свобода на словото, свобода на творчеството - не на агресията пред Народния театър "Иван Вазов"
415 Създадено: 2024-11-08
ПРИЗИВ КЪМ ЕВРОПЕЙСКИТЕ ИНСТИТУЦИИ ЗА ПРЕКРАТЯВАНЕ НА ПРОЦЕДУРАТА ЗА ИЗБОР НА БОРИСЛАВ САРАФОВ ЗА ГЛАВЕН ПРОКУРОР НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ и започване на нов, прозрачен и демократичен процес
355 Създадено: 2024-10-15
За връщане на старите правила в ТЕЛК комисиите! За не спиране пенсионните и социални плащания на хора, спазили три месечния предварителен срок за подаване на документи!
334 Създадено: 2024-10-24
Не на насилието над бездомни животни!
273 Създадено: 2024-10-26
Възстановяване на Г-жа Касабова на позицията директор в ОУ К. Арабаджиев, до провеждането на редовен конкурс и назначаването на законен заместник.
231 Създадено: 2024-10-20
Община Аксаково да постави "легнали полицаи" пред пешеходните пътеки
150 Създадено: 2024-11-06
За ефективна присъда за насилника на Джеси - Стоил Георгиев!!!
8759 Създадено: 2024-04-12
Да опазим Мотописта
1162 Създадено: 2024-10-02